Casualplay S4 verzus Slalom Pro Formula Strata

brabus2014
20. júl 2014

Ahojte, neviem si vybrať kočík. Termín mám v októbri, takže potrebujem kočík na zimu, čiže s veľkými kelesami, páčila by sa mi ručná brzda, atd... výťah nemáme, auto áno... Prosím napíšte mi aký máte názor na kočík CASUALPLAY S4 alebo SLALOM PRO FORMULA STRATA ŠPEC.EDÍCIA, poprípade Takko Activ 3, Cam Cortina x3, APOLLON A56, alebo nejaký iný dobrý, zaujímavý. Cena nie je až taká dôležitá, skôr kvalita a tak...Dakujem za akúkoľvek odpoveď.

bambulka123456
20. júl 2014

ahoj 🙂 ja mam SLALOM PRO FORMULA STRATA ŠPEC.EDÍCIA a som snim maximalne spokojna myslim ze nebudes banovat 😉

monikags
20. júl 2014

Ja mam casualplay s4, maly ma 4 mesiace a uz pouzivam aj sportovu cast, nakolko je teplo a vyhoda je, ze sa da dat opierka uplne do lahu. Je lahky, lahko skladatelny, a system osadzania autosedacky a vanicky je KLIK. Takze spokojnost je urcite 🙂 snad som pomohla.

pribinak
20. júl 2014

Ja mam slalom, resp ho prave teraz predavam, bola som maximalne spokojna, je to jeden super kocik, pobehala som s nim pol slovenska, je dobry do terenu aj do mesta, lahko sa sklada, dobre sa s nim manipuluje, je pre dieta velmi pohodlny, vajicko a vanicka sa dava na klik a skladanie a rozkladanie je tiez velmi jednoduche, co ocenia technicke typy ako ja

katarinamarkova
20. júl 2014

@brabus2014 https://www.modrykonik.sk/market/kociky/f5w0/ca...
bola som s nim maximalne spokojna, este aktualne

dendy1
20. júl 2014

Ja som nemohla dostať zložený casual 3 kolieskovy do kufra v seat toledo. A Jane slalom pro tiež ťažko, ale aspoň vošiel. Odporúčam vyskúšať nakladanie do auta.

pribinak
20. júl 2014

@dendy1 ak je kufor maly, neviem ako na casualy, ale na Jane vyberieš/odmontujes koleso jedným kliknutím

dendy1
20. júl 2014

@pribinak no casual patril kamarátke. Ten sa proste nevopchal - a to bola len tá konštrukcia, lebo mala na ňom vajíčko vtedy. No a Jane som mala ja ako druhý kočík do lesa a tam sa tak povolovalo - sklapalo to koliesko, ale porazilo by ma ak by som to musela robiť denne, bolo to nepraktické. Možno novšie modely sú už vylepšené. ... ale fakt radšej skúsiť pred kúpou, lebo teda zdalo by sa že toledo má dosť veľký kufor....teda aj má, len ten otvor je na cm presne a potom sa s tým ťažko manipuluje. Ja som mala brio go a pohoda vošiel aj s veľkou rezervou, komplet aj so športovou časťou s fusakom a dekou.

cannella
20. júl 2014

Ja mám Casualplay S4 a do kufra Swifta ho vopchám. Zložím, dám do kufra, odkliknem jedno zadné koleso a kufor bez problémov zatvorím. Oceňujem na ňom hlavne stabilitu, ručnú brzdu 😀 , to, že sa dá dať do úplného ľahu, veľkosť športovej časti a že sa dá dať strieška až k madlu na držanie (výborná vec ak fúka).

pribinak
20. júl 2014

@dendy1 tak jasne, zavisi od typu auta aj typu kocika, ja pisem za seba, mam fabiu a jane sa mi tam v pohode zmesti, nemusim ani odklikavat koleso,

olivia85
21. júl 2014

ja mam casualplay ale kudu, a do ackoveho mini pidi mercedesu sa mi zmesti v pohode a je lahucky, to sme pri kupe skusali hned ako prve. Kolesa sa tiez daju dat dolu aj na casualplay keby bolo nevyhnutne...zatial som ho testovala na neteri, kedze mame termin tiez v oktobri ale uz teraz som max.spokojna

brabus2014
autor
21. júl 2014

Su lahke? Nakladanie do auta je v pohode? A co odpruženie? A nekazia sa tie predne kolesa?