Casualplay S4 a vanička Mako. Vybrala som si dobre?

slavocka144
29. aug 2011

Ahojtee, momentálne vyberáme kočiarik a nemôžem sa vôbec rozhodnúť, je to také ťažkééé :( je strašne veľa značiek typov... Zatiaľ je mojím favoritom Casualplay S4 s novou vanou MAKO v červenom prevedení, stará vaňa sa mi vôbec nepáči, ale táto nová je niečo iné, na "cestách" som ho ešte moc nevidela. Máte nejaké skúsenosti? Aj celkovo s Casualplay? Je niečo čím by ste ma odhovorili?
Ak poznáte nejaký supr čupr kočárik ktorý by spĺňal moje predstavy, šup sem s ním 🙂 Chem: 3-kolku, 3-kombináciu, nafukovacie kolesá, nie moc masívnu striešku na šporťáku, brzda na rúčke veľký plus, polohovatelná opierka!!! a dĺžka nesmie byť viac ako 105 cm (nezmestíme sa do výťahu :(, preto nemôžem mať Jané starú verziu)... a ozaj RECARO- BabyZen - má ho niekto? Vyzerá bombovooo, ale prečo je bez madielka??? :(((
Vďaka za komenty!

veminka
9. sep 2011

Ahoj presne mám červenú vaničku Mako ktorú idem predať, už pomaličky, končíme, S4 je super kočík!!! A na kedy čakáš? Lebo mako je fakt malinka vanička ak by si čakala už teraz niekedy v oktobri tak s fusakom do jary určite nevydrží...

slavocka144
autor
13. sep 2011

Ahoj, noo prave teraz máme dilemu, či nie je Mako malá. Malinká sa má narodiť v polovici novembra, takže na celú zimu...neviem ako tam vydrží do pol roka .. počítam, že do konca februára bude potrebovať fusák a to už bude mať nejaké tie 3 mesiace a potom už by stačila iba deka. Nemám teraz vôbec prehlad ako sú detičky veľké, či jej to nebude málo. Ako to prosím Ťa vidíš? ... mooc tužím po S4 ale vanička Playmoon sa mi vôbec nepáči a s Makom je tento problém.
Druhý variant pre kočík máme Jane Slalom Formula Strata 2011, tá je dosť veľká aj ako kočík aj ako športiak...ale zase ma predavačka odhovorila, že strašne vyprašivie, mali najaké reklamácie ...a dokonca v reklamačných papieroch je poznámka, že reklamácia sa nevzťahuje na vyblednutie farby. Inak je úplne fajn.
Aaa mám z toho veľkú hlavu 🙂

slavocka144
autor
13. sep 2011

@veminka Ahoj, noo prave teraz máme dilemu, či nie je Mako malá. Malinká sa má narodiť v polovici novembra, takže na celú zimu...neviem ako tam vydrží do pol roka .. počítam, že do konca februára bude potrebovať fusák a to už bude mať nejaké tie 3 mesiace a potom už by stačila iba deka. Nemám teraz vôbec prehlad ako sú detičky veľké, či jej to nebude málo. Ako to prosím Ťa vidíš? ... mooc tužím po S4 ale vanička Playmoon sa mi vôbec nepáči a s Makom je tento problém.
Druhý variant pre kočík máme Jane Slalom Formula Strata 2011, tá je dosť veľká aj ako kočík aj ako športiak...ale zase ma predavačka odhovorila, že strašne vyprašivie, mali najaké reklamácie ...a dokonca v reklamačných papieroch je poznámka, že reklamácia sa nevzťahuje na vyblednutie farby. Inak je úplne fajn.
Aaa mám z toho veľkú hlavu 🙂

veminka
13. sep 2011

@slavocka144 Takto moja ma 4 mesiace a ešte ju tam vozím síce nemáme fusak,ale keď je chladnejšie do deky zabalim a v pohode, a moja mala je dosť dlhá, teda aspoň oproti detičkam, no tiež sa nám blíži už chladnejšie obdobie a budeme potrebovať fusak.Možno to bude už posledný mesiac tahšie, ak sa nezmesti do vaničky dám ju do autosedačky mám primu, takže v pohodičke môže byť aj tam, veď v zime sa toľko vonku nebývame. A moja kamoška to vyriešila tak že malemu 4 mesačnému dala športiak na ležato pretože malý jej nechcel byť vo vaničke, takže aj takto sa to da riešiť. Už som aj videla že používali športiak a v ňom mali prenosnu tašký pre mimčo. No určite nekupuj kočik o ktorom máš zle recenzie... ak ti ma vyblednuť je to nanič. Dúfam, že som ti trošku poradila je pravda že vanička nie je veľka ale videla som aj menšie vaničky .... Tak veľa šťastia pri rozhodovaní!!!

lucula73
13. sep 2011

@slavocka144 ja by som u nekúpila,včera som ju videla naživo,kukala som ako puk naňu........suseda má 3,5 mesačného chlapčeka a bola ho plná vaňa.....dlžka ešte ako tak,ale aj tá širka nie je teda bohviečo...a keď si prirátaš fusak,alebo deku...neviem si to predstaviť.toť moj názor,čo som včera videla..
Inak vačšina kočíkov má čím ďalej tým mnešie tie vaničky,nechápem tomu,či chcú všetci aby sme deti vozili od narodenia v šporťákoch? 😒

lucula73
13. sep 2011

@slavocka144 a počitaj s tým,že fusak ti bude dobrý ešte aj v marci..málokedy je tak teplo,aby ti stačila deka...ja som vlani spratávala fusak až v apríli..stále nám bol dobrý,tento rok v marci 😉

slavocka144
autor
14. sep 2011

@veminka Ďakujem pekne za odpoveď. CP S4 je proste mojím favoritom a je ťažké nájsť niečo podobné práve tomuto kočíku. Ešte sa poobzeráme po niečom ďalšom ale asi to aj tak vyhrá, aj keď vanička nie je moc veľká. Ako vravíš, detičky už od určitého veku nechcú byť vo vaničke, tak pôjde v 5.m. do športiaka, to už nebude ani extra zima, tak to myslím akurát vychytáme. Uvidíme. Tiež som videla ešte menšie, to nechápem. A keď sú dosť veľké, majú také nepekné športiaky ...ako hovorí tatinko, ktorému sa nič iné nejakosik nepáči, väčšina konštrukcii vyzerá ako robot...som sa musela smiať, keď sme boli v predajni, mali nové Recaro (inak bombové, len má svoje muchy), predavačka nám ho ukazovala a priatel," že tak to určite nie, to vyzerá ako ten biely robot z hviezdnych vojen"...ďaľší bol kancelárska stolička a podobne...nooo ťažko mu ulahodiť :D
S tým vyprašivením farby ... neviem či je to tak, ale zaskočilo ma to, lebo JANE je dobrá značka nemyslela som si, že by mohli používať nekvalitné materiály. Na dotyk je veľmi jemnučký, ale tak ozaj neviem čo to spraví. Pôjdeme ešte raz niekde na obhliadku a už budeme obiednávať, lebo Maka už nemajú moc na skladoch 😲 😲 , tak to musíme stihnúť.

veminka
17. sep 2011

http://dino.sklep.pl/nowy/casualplay-s4-2010-go...

tu to ešte skladom majú 🙂 tu som kupovala aj ja 🙂

liviapeto
23. sep 2011

@veminka ty si objednavala z dina? ja by som odtial chcela S4 - teraz je super cena, len neviem ake je postovne

veminka
25. sep 2011

áno ja som objednala priamo z Dina, ale ja som to aj Pl preberala, takže som mala kuriera zadarmo, ale ak to chceš priviesť na Slovensko je tam 30 € poštovne... myslím, že aj tak to vyjde lacnejšie ako u nás 🙂

veminka
26. sep 2011

@liviapeto no vlastne to upresním ja som objednávala športiak a autosedačku a za to chceli 30 € a za každý balik stojí 15 Eur tak zaleží čo chceš objednať.

tmonika
18. aug 2013

kupim vanicku MAKO od Casualplay S4 v ciernej farbe, prosim ponuky zasielajte na IP martiiik18. Dakujem