Casualplay Livi

jankohrasko
5. jún 2012

Mate niekto skusenost?

makda
14. júl 2012

stale nikto? aj mna tento kocik zaujal, ale nikde ziadne recenzie ☹

dida84
11. okt 2012

aj mňa zaujíma tento kočiarik... nikto ho ešte nemá? 🙂

jankohrasko
autor
11. okt 2012

@dida84 ja som nakoniec zvolila Cybex Callisto, Casualplay Livi sa nikde nedal vidiet nazivo, nikde nebol ani na predajni.. Mozno teraz uz je.. neviem 🙂 drzim palce pri vybere kocika 🙂

dida84
11. okt 2012

@jankohrasko ja zvažujem niekoľko kočíkov... neviem sa však rozhodnúť... ☹ mám predaný svoj a v decembri ho chcú... takže moja bude mať 8mesiacov... tak by som chcela niečo aj na zimu, ale aby nebol veľmi ťažký a aby sa s ním dobre manipulovalo... hlavne, aby sa mi v tom malinká aj vyspinkala a netlačila sa veľmi vo fusaku... vôbec neviem, na čo mám prihliadať... na každom mi niečo vadí... ale naživo je to naozaj lepšie... aj ten Cybex som zvažovala... ešte Britax B-Agile, Britax B-Mobile, Baby Jogger City Mini... no neviem... ☹

jankohrasko
autor
11. okt 2012

@dida84 juj, nezavidim, my sme mali presne tu istu dilemu, az na to, ze ja som si velky sportak este na tuto zimu nechala, predam az po zime.. A moj mangel vyhlasil, ze kocik pre mna este nevyrobili..
My sme rozmyslali medzi:
- Britax Agile (nema polohovatelne nozicky, zdala sa mi nazivo kratka chrbtova opierka)
- Britax B-mobile (pekny, ale nazivo nic moc)
- Navington Scooner (momentalne bol nedostupny, nedal sa nazivo pozriet)
- Valco Baby Zee (nedal sa nazivo pozriet, inak vyzeral super)
- Bebe Beni Izzy (momentalne bol nedostupny, nedal sa nazivo pozriet)
- Casualplay Livi (momentalne bol nedostupny, nedal sa nazivo pozriet)
- Baby Jogger Mini (vadilo nam zdvojene predne koliesko, prisiel mi nestabilny, nedali sa polohovat nozicky, 4 kolkova verzia vazila vyse 10 kg)
- Hauck Citi (katastrofa)
- Cybex Callisto, nakoniec sme sa rozhodli pre neho, kupili sme ho pred 2 mesiacmi v Brendone v BA, uz som bola zufala z toho neustaleho hladania naj kocika ☹ Moj maly ma teraz 8 mesiacov, v kociku este vela spinka, preto som potrebovala nieco stabilne, hlavne polohovanie noziciek a chrbatika, predlzena strieska, a kvoli castym presunom aby bol lahky. Kuk ten Bebe Beni izzy, teda ak je este dostupny, ma aj dost velke kolieska do snehu, polohovatelny, lahky, pisu ze 8 kg... 🙂
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?zbozi=373...

jankohrasko
autor
11. okt 2012

@dida84 nanoznik a madlo v cene, jedine mu chyba predlzena strieska :(

dida84
12. okt 2012

@jankohrasko nooo vyzerá dobre... takže dávam ďalší do poznámok... 🙂 ďakujem...
my máme ten náš ešte po malom... som s ním veľmi spokojná (Babypoint V3), len keď teraz nepredám už nepredám... naša vanička je priestranná, polohovateľná, športiak je tiež super, zmestí sa tam v pohode fusak, konštrukcia je super, lebo som sa väčšinou všade, kde sa X-lander, Quinny Speedy nezmestil, náš bezproblémov... je oproti týmto ľahší... super sa aj skladá a aj vajíčko sa tam naklikáva... bude mi za ním ľúto, ale potrebujem sa tejto trojkombinácie zbaviť, lebo nemám už ani kde skladovať... jáj, je to hrozná dilema... ☹

dida84
12. okt 2012

@jankohrasko pozerám ten bebe beni... na aladdin píšu od 12 mesiacov... ☹ nechápem prečo...

jankohrasko
autor
12. okt 2012

@dida84 fuha, to som nevedela.. na aja.cz je napisane od 6. mesiacov. Asi je vacsi, takze babo by v nom vyzeralo utopene, ale ked idete do zimy..

dida84
12. okt 2012

@jankohrasko a ako si teda spokojná s tým Cybex Callisto?

jankohrasko
autor
12. okt 2012

@dida84 pouzivame 2 mesiace, zatial celkom spokojna 🙂 jedine to polohovanie noziciek (tym, ze je to golfove skladanie) je take v strede nic moc, ale nam to staci 🙂 vyriesila som to podlozkou 🙂

dida84
12. okt 2012

@jankohrasko ďakujem ti veľmi pekne... 🙂

dida84
18. okt 2012

@jankohrasko tak som si nakoniec vybrala britax b mobile... uvidíme... sice mi trošičku vadí, že nemá polohovanie nožičiek, ale zatiaľ to malinkej nechýba, lebo je presne na dĺžku... tak nejak mi najviac padol do oka... ten Cybex sa mi zdal dosť úzky... Baby jogger nebol pekný v červenej a v iných farbách sa nedal nikde vidieť (v SA, NR a HC) a manžel tú trojkolku nechcel... na Graco Evo sa mi nepáčila strieška... Gesslein Buggy F4 oproti ostatným ťažký... a ostatné, čo som mala na zozname, sme tiež nenašli... ☹
zapáčil sa mi tento: http://www.market24.sk/britax/britax-b-mobile-4... v červenom prevedení... ešte treba dokúpiť madlo a fusak... a budeme vybavené... 😀
o tomto Casualplay ešte vraj nepočuli... takže sa bohužiaľ nedal vidieť... ☹

jankohrasko
autor
18. okt 2012

@dida84 no skoda toho britaxu, ze nema polohovanie noziciek, ale tak snad bude malinka spokojna 😀 😉 Cervena je krasna 😵

lumimka
14. nov 2012

@jankohrasko mam otazku ku callisto - nezapichuju sa do koliesok kamienky? Som pren skoro rozhodnuta...len ked sme ho skusali nazivo, tie kolieska ma nejak odradili.

jankohrasko
autor
15. nov 2012

@lumimka osobne, Callisto nie je nas prvy kocik.. do vsetkych sa zapichuju kamienky...
Jediny kocik, ktory po 1,5 roku pouzivania, kde kolieska vyzerali ako nove, bol Gracco Trekko, ale straaasne bol tazky..
Ja kocik Callisto pouzivam len na presun auto-mhd, takze kvoli tomu sme ho aj kupovali.. 🙂 Na zimu mam klasicku verziu sportoveho

sasrnka
2. jún 2013

Ma tu niekto tento kocik? Alebo ho aspon videl niekde?

danielka69
1. júl 2014

Ahojte maminky ...
Mate niektora skusenost s kocikom casualplay livi?? Vyhody nevyhody? Rozmyslame nad jeho kupou, len problem je v tom ze nepozname nikoho kto ho ma a nevieme ho najst ani v obchode preto by sme chceli poradit od vas 🙂 Vopred dakujem za odpovede ;)