Caretero Spacer fialový

zuzunelka
28. feb 2014

Ahojte maminy, mate niektora tento kocik vo fialovej farbe? Nemam moznost vidiet ho nazivo a na nete som nasla fotky v niekolkych odtienoch, tak by ma zaujimalo, ktora fotka je najvernejsia skutocnej farbe tohto kocika. (predpokladam ze fialova, violet a lavender - ze ide stale o tu istu farbu)
A este som si vsimla ze tento kocik ma dvojaky nanoznik. Da sa vyber nanoznika pri kupe nejako ovplyvnit?

123zuzana
28. feb 2014

@zuzunelka ahoj ja tiez uvazujem nad kupou tohoto kocika mozem sa opytat ake plusy a ake minusy na nom vidis? a pre ake stare dietatko ho kupujes? dakujem

zuzunelka
autor
28. feb 2014

@123zuzana Co som citala na inych forach tak ho celkom chvalia - pomer cena kvalita - teda myslim ze celkom dobra kvalita za rozumnu cenu. Vidi sa mi dost priestranny, tak dufam ze nam vydrzi do tych troch rockov. Mala ma teraz 13 mesiacov. Zhanam nieco lahke a skladatelne do autobusu. A tento sa mi vidi fajn aj na jar a jesen, kedze je trosku robustnejsi a ma aj nanoznik a plastenku. (Zvazovala som aj caretero alfa, ale ten mi pride vyslovene len ako letny kocik.) Potah sa da dat dole a vyprat, kolieska su vacsie ako na vacsine podobnych kocikov a mali by byt pogumovane nie plastove, takze by mali zvladnut aj nie celkom idealny teren. Predne kolieska sa daju zaaretovat. Ma drziak na flasu, co je take male plus. Neviem, minusy som zatial nenasla. To zistim az pri pouzivani 😉 Akurat tie penove rucky sa mi nejako nepozdavaju. Dufam ze som pomohla 🙂

123zuzana
28. feb 2014

@zuzunelka velmi pekne dakujem za odpoved ja potrebujem prave taky golfovy kociarik lebo ten sa da pekne poskladat do nasho mini kufra v aute..rozmyslala som medzi Caretero Spacer a ZOPA Easy.. ale ten Caretero Spacer ma navyse drziak na flasu kapsicku a odpruzene zadne kolesa.. vyrobcovia uvadzaju ze je vhodny od 6 mesiacov.. tak dufam ze sa nam bude dobre jazdit lebo maly ma prave 6 mesiacov..

zuzunelka
autor
28. feb 2014

@123zuzana ja uz som na 98% rozhodnuta, len ta farba mi neda spavat... 🙂 este jedna vec mi vadi, ale to je asi na vsetkych kociaroch toto typu, ze ked babatko spinka na najnizsej polohe, nedostanes sa do kosika. a myslim ze sa neda dat celkom do lahu, spominam to, kedze mas este take male mimco, nam to nevadi mala je uz velka, pise od 100 do 150° to je do vodorovnej polohy este 30°.