Ahojte, má nikto skúsenosti s týmto kočíkom?Výhody aj nevýhody by ma potešili, ďakujem
Baby kúpili ste nakoniec ten kocik? Ak áno aký je?ďakujem 🙂
Aj my ho už máme doma, modrý a zatiaľ som veľmi spokojná, len košík by mohol byť trošku väčší 🙂
@eliaska23 dobry den aka je to farba je krasny
@minibabygirls je to bezova, uplne jemnunka 😉
@eliaska23 dnes som si ho objednala ale sedu dufam ze nebudem sklamana 😁
@minibabygirls urcite nie, videla som aj ten ruzovy aj ten ciernozeleny a su vsetky krasne 🙂
@eliaska23 dakujem ☺
Este ked vas mozem poprosit rozmery kocika😉
Ahojte, mrzi ma, ze som tuto temu zalozila a nejako som sa jej dalej nevenovala, my mame tento kocik tiez doma a ma mierne nevyhody, ktore som si neuvedomila pri jeho kupe :( napr. pride mi strasne nemotorny, maly nakupny kosik, neuplny sed a je velmi hlboky, cize madlo mi pride strasne vysoko...ale je uplne super do dazda...my ho mame v modro-ciernej kombinacii
No kocik mam tyzden a sa mi zda ze zadne koleso ide mimo neviem co mam robit
ahojte kočky, prosím vás, tie ktoré použíate kočík už dlhšie, napíste mprosím aký je...tiež nad ním uvažujem.....a ked je aj hlbsí sed, ako písala mon2407 to je dobre, nie?? a madlo sa môze dať dole, nie? dakujem vám všetkým za odpovede 🙂 a koliesko, ako písala minibabygirls - to je asi náhoda...nie?
ahojte kočky, veľmi sa mi páči tento kočík, hlavne to, že má spojenú rukoväť, pretože mám golfky Musca Monza, sú výborné, no asi mi viac vyhovuje tá spojená rúčka. Hlavne by som chcela počuť vaše názory na tento kočík- kvalitu, manipuláciu, mám dcéru, bude mať v januári 2 roky, že či sa mi to vlastne oplatí špekulovať...Ešte, či ste ho niektorá používali do zimy.. ďakujem za príspevky
Ahoj,tak my ho mame od maja cize neviem ako sa s nim pojde v snehu,ale ja som s nim spokojna ma velky priestor na sedenie,a celkom dobre sa s nim manipuluje,ale uz ho pouzivame malo. Ma svoje nevyhody a to kosik maly, nejde do uplneho lahu a mne este velmi vadi ze plastenka na dazd nie je dobre domyslena. Zalezi od toho ako casto pouzivate kocik.
@fucica ďakujem za postrehy, tiež ho budem používať menej, na nejaké dlhé prechádzky už nechodím, a keď ideme von, tak väčšinou pešo. No veľmi sa mi páči, že je dosť pevný aspoň podľa fotiek a má spojenú rúčku. Má takmer 2 ročnú dcéru a je to teda mohutná babizna...
Tak priestor na sedenie je velky,ale na spanie jej bude maly,takze odporucam len na sedenie 🙂
@fucica dakujem. Spat v kociku nepotrebuje, uz je dost velka, a vsetko ju budi. Takze najlepsie sa jej spi aj tak doma v posteli. Dakujem za rady, velmi mi to pomohlo.
Dobry vecer,mam otazku k tomuto kociku,mate niekto ruzovy?Lebo na nete pisu farbu fialovu,ja by som radsej ruzovy kupila...dakujem
Ahojte. Rozmyslam nad kupou tohto kocika ale este stale mam pochybnosti nad jeho kvalitou. Prosim vas ake mate skusenosti s tymto kocikom po nejakej dobe pouzivania? Nehrkoce pripadne nevybledla vam farba na strieske? Dakujem pekne
@violetbutterfly ahoj, ja mam tento kocik zatial len par tyzdnov a aj to len na obcasne vozenie, bo mala uz ma 2 roky a radsej ide peso alebo na odrazatku. No podla mna je pohodlny, priestranny pre dieta a mne teda velmi vyhovuje ten nizky sed, a ta strieska, ze sa da skoro az k madlu a je tam dalsie okienko, aby si na dietatko videla ma teda dostala. Vlastne ho pouzivam do auta ako prenosne golfky. Nie je vhodny na dlhe prechadzky po nerovnom terene. Som z dediny a ako velky sportak som mala concord wanderer a to bol teda iny level. Ako golfky uplne odporucam sonatu-velky nakupny kosik, kocik mozes riafit jednou rukou, dietatko sedi velmi pohodlne. Ja som spokojna, no pouzivam ho uz le obcas, zatial nehrka☺
@skoupilka1 dakujem pekne. Ja mam tiez teraz concord a ten aj budem pouzivat len chcem nieco lahsie ked vybehneme uz von na jar a drobec bude zvacsa chodit tak nech mam nieco po ruke a tiez na nakupy autom a pod.
@violetbutterfly no tak v tom pripade uplne odporucam😉
@skoupilka1 a este by som sa chcela spytat aku mate farbu?. Mne sa paci sedy a ciernozeleny len sa bojim ci sa nebude ten bleducky spinit, v aute, od noziciek a tak.
Ja mam taku bledunko bezovu, myslim,ze je to presne ten, ktory je odfoteny vysssie.a nespini sa od koleciek, no ale, ja ho casto nepouzivam☺
@mon2407 Aj ja zháňam dajaké info k tomu kočíku ale nikto mi nenapísal tak tiež neviem či ho kúpiť a či nie ale vyzerá super 🙂