Caretero Monaco verzus Quatro Caddy 2013

linda20111
3. sep 2013

Poprosim kocky ktore mate skusenost s tymito kocikmi, napiste svoj nazor. Pomoze mi to rozhodnut sa. Dakujem velmi pekne

moni244
3. sep 2013

ja osobnú skúsenosť nemám ale viac sa mi pozdáva ten Quatro, bola som rozhodnutá pre Fortunu, ale keď som videla tento, tak ho asi zoberiem, len si ho musím vyskúšať na živo, ráta sa mi tá strieška a preklápacia rukoväť

drobcek26l
3. sep 2013

@linda20111 My máme doma carettero monaco a som s ním maximálne spokojná. Veľmi jednoducho sa ovláda lebo má spojenú rukoväť, ľahúčko sa skladá a je super že sa dá dať do ležiacej polohy a aj opierka na nožičky sa dá regulovať. Ak by si mala nejaké otázky tak napíš, rada pomôžem.

moni244
3. sep 2013

@drobcek26l striešku má napevno? A dá sa dať tak, že zakryje dieťa? A kolieska sú aké v zime?

drobcek26l
3. sep 2013

@moni244 Strieška je napevno, dá sa dať tak ako je na obrázku, alebo stiahnuť dozadu. Dopredu sa už viacej posunúť nedá. kolieska sú také plastové jednoduché ako na väčšine golfáčov, neviem cez zimu máme ho asi dva mesiace, zimu sme ešte neskúšali, ale do nejakého hlbšieho snehu by som s ním asi nešla, ale na takú zamrznutú cestu v pohode.

moni244
3. sep 2013

@drobcek26l no túto zimu ešte využijem náš športiak s trojkombinácie, len ďalšiu zimu ho mať už nebudem, nemám miesto na dva kočíky, no neviem, zháňam nejaký fajný športiak a aj tento sa mi ráta 😀 😀

drobcek26l
3. sep 2013

@moni244 Ja takisto mám po ruke ešte športiak, tak som zimu ani neriešila, ale myslím si, že na ten ďaľší rok už nevyužijeme ani jeden s kočíkov, lebo drobci tam už nebudú chcieť sedieť, keď budú bežkať, takže niečo také ma vôbec netrápi. 🙂

majka0902
4. sep 2013

Kočík Monaco máme na predajni, predávame ho aj cez e-shop: http://www.babyobchodik.sk/babyobchodik/eshop/1...
dobre sa predáva, je za dobrú cenu, ľahko sa s ním manipuluje. Nemal by byť problém ani v zime, nakoľko kolesá sú väčšie ako u väčšinu golfáčov.

linda20111
autor
4. sep 2013

Dakujem pekne za odporucanie, uz som ho dnes objednala. Je aj lepsia cena aj ked mi je trochu luto ze Caddy ma preklapaciu rukovat, ked som nad tym tak rozmyslala tak ani by som to velmi nevyuzila pretoze nedaju sa otacat aj zadne kolieska tak ako keby boli predne ked preklopim tu rukovat. Takze Monaco. Dufam ze pride cim skor. Este raz dakujem velmi pekne.

moni244
9. sep 2013

@linda20111 už dorazil? Aj si si ho niekde na predajni vyskúšala?

linda20111
autor
9. sep 2013

@moni244 ahoj, ano uz dorazil, je super lahky, poskladala som ho sama (pripojila som kolieska 🙂 ) neskusala som ho predtym nikde, najblizsiu predajnu mam 90km takze som trosku riskovala, ale zatial je ok. Na take vozenie ako ja chodim raz za cas alebo po dvore mi uplne staci, na zimu tiez neviem ako bude, ma pripojitelny nanoznik, ale moj maly este nedotiahne nozickami tak nizko, takze neviem este ci dam ho do fusaku alebo ako to poriesim... a este sa chystam objednat taku makku podlozku do nho, pretoze maly zvykne zaspat v kociku ked som s nim vonku aby mal makksie a teplejsie na chrbatik.

moni244
9. sep 2013

@linda20111 lebo aj ja ho chcem objednať, dostaneme ho na vianoce 🙂 a tiež neviem, kde by som ho vyskúšala. A kolieska sú väčšie ako na iných kočíkoch?

linda20111
autor
9. sep 2013

@moni244 to neviem porovnat ake su na inych golfovych.. na tom sportiaku co mame z 2kombinacie su velke nafukovacie, na monacu su mensie plastove. ja som objednavala z stranky nasnakup.sk tam je najlepsia cena a prisiel mi za tri dni. mne sa zatial paci, aj ked zo zaciatku sa mi zdal trochu maly, teraz ma moj syn 8mesiacov a ked ho dam do lahu tak je mu akurat - s nozickami hore. ale neskor ked bude mat 2roky tak uz bude mat nozicky dole, takze asi by mu nemal byt maly.

moni244
9. sep 2013

@linda20111 super, ďakujem za tip, to je super cena. To ho objednám aj ja, na zimu mám športiak z 3 kombinácie a na jar toto bude stačiť 😀 😀

linda20111
autor
9. sep 2013

@moni244 aj ja som tak rozmyslala, ze na take sikovne vozenie je naozaj super. na zimu a babusenie uvidim, ak sa manzelovi podari opravit sportovy co sa nam polamala jedna suciastka tak na zimu dam radsej ten a monaco na leto. toto sa chystam teraz objednat do monaca kym maly zvykne v nom aj spinkat a tiez na jesenne obdobie kym je trosku chladnejsie http://www.emitex.cz/cz/menu/50/produkty/vyrobk...

moni244
9. sep 2013

@linda20111 ja síce niečo podobné mám len väčšie, tak aj ja určite objednám je to super vec

yoginko82
10. sep 2013

ahojte chcem sa opytat.prave rozmyslam ze kupime caretero monaco.dnes som bola u nas v kosiciach popozerat kociky a predajca ma odhovaral od tohto.vraj je to polsky kocik a ma zle šitie, ze sa rychlo rozkýve lebo je lahky. co vy na to?
dakujem za odpoved.mne sa velmi paci.

linda20111
autor
10. sep 2013

@yoginko82 ano je to pravda znacka caretero je polska. ale podla mna ta skor odhovaral preto ze tento kocik je fakt lacny a skor ta chcel presvedcit na nieco drahsie aby na tom zarobil. pozri si cenu monaca na internete v hociakom internetovom obchode a potom porovnaj v tom obchode kde si ho bola pozriet. ja nehovorim ze je super kocik, pretoze mam ho len kratko tak to neviem posudit ale nemam rada taku manipulaciu od obchodnikov. a najviac mi vadia predrazene veci v kamennych obchodoch, niekde su aj 3Oeurove rozdiely, co je dost velka polozka... :( to je jedno aky kocik kupis, aka znacka, aky vyrobca, na vsetko mas 2roky zaruku zo zakona moze byt aj cinsky alebo thajsky alebo korea.... len nestrat zarucny list a blocik ako moj manzel :/

yoginko82
10. sep 2013

dakujem za odpoved.ja si tiez myslim ze sa ma snazil dohovorit. nasla som ho za 71 eur cez mimiamama.sk je to supe cena. dufam ze snim budem spokojna.

moni244
13. sep 2013

@linda20111dakujem za stránku, už ho mám doma vo fialovom, po vianociach testujem 😀 😀 😀 naživo je krajší ako na obrázku a aj dcérke sa v ňom páčilo a aj sa super skladá

mimka191
28. feb 2014

ahojte ja som si ho dneska objednala tak dufam ze bude v pohode rozmyslala som aj nad caretero spacer 2012 ale momentalne su nedostupne a kedze nutne mi treba druhy tak som nemala na vyber dufam ze budem spokojna baby mozem sa opytat moja dcerka zacala teraz osmy mesiac nieje skoro ju dat do takeho kociky dakujem za odpovede

mimka191
1. mar 2014

@drobcek26l ahoj mohla by som sa ta opytat od kolkyxh mesiacov si davala maleho do toho kocik lebo ja som si ho objednala lebo sa nam pokazil kocik co sme maly sportovu cast s 3 kombinacie a mala zacala akurat osmy mesiac neni to skoro co myslis lebo manzel je bars mudry xi xi a vravi ze to je skoro a ze potrebuje priestor ta ja uz neviem dakujem za odpoved

drobcek26l
1. mar 2014

@mimka191 Ahoj. My sme ho malému kúpili na prvý rôčik ako darček. Ja som dosť zásadová, že dieťa by malo mať dobrý kočík, aby v ňom mohlo mať pohodlie a veľa miesta a môžem povedať, že keby mám tento skôr, kľudne by som tam malého šupla aj v ôsmych mesiacoch. Veď z neho si môžeš urobiť akoby šporťák. Tým že sa mu dá dať opierka na nožičky do roviny a sklopiť opierka úplne dole, tak má dieťatko pohodlie ako v športovom kočíku. Dostali sme k nemu aj nánožník aj pláštenku proti dažďu. Ja som veľmi spokojná

mimka191
1. mar 2014

@drobcek26l dakujem za odpoved uz som kludnejsia keby sa mi nepokazi tamten tak by som pockala no ale co uz ale som rada ze si mi napisala aspon sa uz nemusim tolko stresovat 🙂

mimka191
2. mar 2014

@drobcek26l ahoj mozem sa ta este opytat co sa tyka clonky lebo pozeram ze ju nema ake mas skusenosti ked slniecko svietilo nemala si stym problem ta strieska robi tien dakujem

drobcek26l
2. mar 2014

@mimka191 No je síce škoda, že tá sa nedá polohovať. Keď malý sedel normálne s opierkou na chrbátik hore, tak mu sem tam svieti do očí, ale keď dáš opierku troška nižšie tak je to v pohode.

sksko
15. apr 2015

Tak ja mam Cady Quatro.
Je celkom sikovny. Mam ho ako druhy kocik. Nas original sportak je totiz straasne velky ( Camrelo) a tak tam je mala stratena 🙂
Preto sme kupili tento.
Ako vyhody vidim jeho velkost-je taky akurat.
Ma bocnice- teda tu cast kde sa moze v pohode opriet aj do boku... vidim ze mnoho kocikov tuto cast teraz nema, alebo ma velmi malu. Ma uzasnu striesku. Da sa perfektne zaklopit ak fuka alebo svieti slniecko. Ta preklapacia rucka je tiez pomoc v pripade fukania. Ano aj to je pravda ze potom sa kocik tazsie ovlada, ale ved co cakame , ked su otocne kolieska zrazu vzadu 🙂. Ale zvladnut sa to da. a je to fakt pomoc.
Areta ciu velmi nevyuzivam. Vlastne na ziadnom ociku. Po preklopeni rucky je mensi priestor ked chodite, takze treba dat pozor aby ste nezakopavali do koliesok ,ale vydrzat sa to urcite da 🙂 ved smerom k Vam dieta nemate neustale- len prilezitostne....
Co je ale podstaten, nase dieta sa v tom to kociku citi dobre. Za tu cenu co je teraz sa to oplati. Da sa kupit okolo 130 EUR ( ja ho mam este za trosku viac)

sziwi
25. apr 2016

@drobcek26l Ahoj, viem ze je to uz starsi prispevok, ale rada by som sa opytala na jednu vec. Ako sa polohuje chrbtova opierka? Mam namysli, ci je tam nejaka pruzinka alebo sa to stahuje len nejakym pasom/snurkou? Dakujem moc 😉

drobcek26l
25. apr 2016

@sziwi zo zadu na operadle je packa a ked ju potiahnes hore tak posunutim opierku zlozis