Ahojte ma niekto skusenosti s typom kocika Camarelo Sudari? Boli ste spokojne alebo naopak? Cakame prve babatko a zvazujeme kupit tento typ, alebo je niektori iny typ Camarelo lepsi?
My máme kočik v modrom prevedení.sme veľmi spokojní,konštrukcia je ľahká,ľahko ovladateľná a skladateľná.kupovali sme trojkombináciu,zatiaľ využívame vaničku a vajíčko.vanička je dosť veľká.vajíčko má podložku a taký vankúšik pod riťku,využijete najmä ak je bábätko veľmi malé,my sme požívali do troch mesiacov.jediné,čo mi prekáža,že sa mi konštrukcia nezmestí do kufra auta (peugeot 107) a tak chodíme mužovým autom,ale na druhej strane je to bezpečnejšie auto.a možno nevýhodou je kočíková taška,ale poväčšine majú tieto tašky menšie rozmery a nie je problém zaobstarať si za rozumnú cenu inú tašku.svoju kúpu neľutujem a som spokojná.možno len na dovolenku uvažujeme nad menším skladnejším kočíkom kvôli miestu v kufri na ďaľsiu batožinu(golfáč)
ja sa presne tiez chcem opytat na camarelo SIRION alebo Sudari ci niekto ma skusenost