Hlavne polohovanie sportovej casti, ide az do nuly ? Popripade nejake nedostatky,ktore ste postrehli.
Noo bola som to omrknut u nas v Ziline, ide az dolu, len pani mi ukazala aj Sevillu a tam ma este naviac clonidlo na streche a ten nanoznik ide vyssie, coz je lepsie v zime. Inak do Sevilli dorobili uz aj vetracie mriezky aj na sportovu cas. Je pekny, lahucky. Cenu ,co nam ponukli je 372 eur plus fusacik, tak asi vezmeme Sevillu. Mozno to pomoze pri rozhodovani Vam 🙂
@ja1985
@karinx reflexne ma iba na vajicku 😖 aspon na ostatnych castiach som si nevsimla....a zltu som myslim videla v meste, kriklava nebola, klasicka zlta ale mne sa na tych farrebnych prevedeniach nepaci to, ze v takej istej farbe je aj to vnutro kolies 😝 preto som kupovala taku neutralnu farbu .-)
jasne, my sme kupili nakoniec Camarelo dakota, tak som zvedava. Viem ,ze camarelo Q12 ten starsi typ ,mal problem ,ze v sportovej casti sa dietako smykalo, tka snad to do tychto novych odstranili. Inak co sa tyka tej zltej, fak posobi uplne v pohode ziadne kikirik. My sme kupovali v Ziline predajna pri carefoure (3 kombinacia za 372 eur).
zienky, ktore uvazujete nad malagou..ja mam, dcerka ma pol roka no a neviem neviem...uz po styroch mesiacoch zacal pukat vselikde, teda tie plastove casti(rucka, pri kolese..)..samozrejme obcas, nie stale, ale nemalo by to byt, nie? mali sme uz dva defekty, to je ale asi normalne, kedze su tam nafukovacie kolesa..ale chodime s nim len v meste..inak je krasny a velmi prakticky podla mna, len tie plastove casti sa mi zdaju nekvalitne..tak snad sa mylim a povozime v nom este dalsie tri deti 😀
@adka90 koľko si zaplatila za kočiarik, musela si dokupovať vajíčko extra????
My mame colorado a super 😀 maly ma 80 cm 1 rok a do vanicky este vojde 😀mame ju u starej mami 😀 sportova cast tiez super, len skoda ze sa neda zlozit do kompaktnejsich rozmerov0😀
@55alexandra55 350 eur stal spolu s vajickom,okolo 310 by stal bez tusim,ale nie som si ista 🙂
Ahojte, velmi sa nam paci tento kocik a zvazujeme jeho kupu. Ked vsak pozeram bazary a predaj pouzitych kocikov aj tu na MK, vela mamiciek predava Camarela pouzivane cca pol roka s tym, ze sportova cast je nepouzivana alebo pouzivana len minimalne. Neviete ci je nejaky problem so sportovou castou alebo ci nebodaj nezacnu tieto polske kociky vrzgat po case? Lebo naozaj vela je tu takych inzercii... a pritom je to velmi peknby kocik, s velkou vanickou a vaha je asi najnizsia, cize rada by som mala tento... dakujem za rady 🙂
To predavaju vacsi ou tie starsie typy camarela lebo tam bola vaha rozdielna. Tieto novsie odlahcene sa daju velmi dobre vyuzit aj ako sportova. Je to super kocik,
Nunu2013, som naozaj rada! Takze uz len skuska ci a ako sa nam zmesti do kufra auta a je rozhodnute 🙂
@jaruna31 presne tento mame vybraty aj my , aj tuto farbu, dufam ze na nu natrafim v obchode....myslim ze ta sportova cast ide az do nuly....ale viac k nemu neviem povedat, len ze sa mi veeeeeeeeeeeeeelmi paci 🙂