Ahojte maminky, chcela by som sa vás opýtať aký model kočíku camarelo by ste mi odporučili? Mojej dcérke sme zaobstarali joolz geo2 ale je to dosť tvrdý kocik a malinká mi odmietala v ním byt. Už tretí deň mame od kolegu pozicany kocik camarelo carmela a krásne mi v ňom dcérka spinka - ukolebava ju. Chcela by som sa ale opýtať, aké sú rozdiely medzi modelmi? Je niektorý ešte viac odpružený ako carmela? Ďakujem
Ja mam camarelo sudari a sme spokojny zatial pouzivame vanicku a maly v nom zaspi skoro zakazdym. Je dost velky vzadu ma sietku ktora sa da odopnut a este taky silt takze mu dnu nesvieti.. Akurat sme ho este neskladali
Kocky a neviete či je niektorý model viac odpružený?
Ale moc nehupe.. Teda odpruzenie take normal..maly nie je zviknuty sa hupat...
My mame camarelo valencia a sme spokojny 😊
mne sa veľmi páči caramelo coletto florino 🙂
My mame Camarelo Art a ked sme mali pozicanu konstrukciu, myslim,ze z Granady, tak sa mi zdalo,ze viac hupala... Ale mozno je to tym,ze to bola konstrukcia z obchodu,ktoru poziciavali uz viackrat, tazko povedat. Asi najlepsie budes mat napisat/zavola do nejakeho obchodu. Napr. v ZA je Bambino kociky, odtial sme mali aj tu konstrukciu, su tam tri panie, jedna je nova,ale tie zvysne sa vyznaju ;)
@denka259 my sme mali Camarelo Art a veľká spokojnosť 🙂 až na to skladanie do auta 😂 ale drobec v ňom bol veľmi spokojný 🙂
Art limited je krasny, aj sa dobre kolise.
Ja som mala Camarelo Malaga. Odpruzeny perfektne, super sa s nim chodilo v meste aj po terene. Ale kazdemu vyhovuje ine a treba si naozaj vyskusat co vyhovuje
Ja som mala malagu a Max sppkojnost
Segra má camarelo alicante,a je spokojná.