Ahojte, viete mi poradiť ideálne nejaké osobné skúsenosti s kočiarikom Camarello Malaga. Boli sme ho pozrieť osobne v predajni, páči sa nám, že je ľahký, má vyššiu konštrukciu, netreba sa zohýbať tak veľmi do kočiarika, vanička je pomerne veľká, obratnosť / manipulácia s kočiarikom bola pomerne ľahučká. Ďakujem vopred za všetky pripomienky. Pekný deň.
http://shop.aladdin-kociky.sk/ v Hlohovci
ahojte...dnes som mala tu moznost oskusat ho na prechadzke..je uplne super.....lahka manipulacia lahucky a hlavne nenafuci do nho a vanicku ma velku...
ahoj, my ho máme kúpený pre našu malú, len zatiaľ sme ešte nemali možnosť vyskúšať ho 🙂 inak je ľahučký a má veľkú vaničku, farbu máme tú svetlučko sivú 🙂
ahojte, mame mesacnu slecinku a vyvaza sa v nom velmi rada. kazdy den sme na prechadzke alebo s vajickom na nakupoch. kociar ma vsetko, co sme od kociara ocakavali. gumenne kolieska, hojdanie, polohovatelny matrac (velmi vyuzivame kvoli grckaniu), vetraciu striesku, velku vanicku na zimu, hojdanie atd. odporucam! 🙂
dakujem krásne...len ma to utvrdilo v rozhodnutí o kúpe. Bola som rada, že sa páči aj manželovi / v predajni naplno všetko vyskúšal /, len som sa bála, či v praxi nemá nejaké vedľajšie nedostatky, ktoré možno zbadať pri používaní ...takže ešte raz vdaka 😉
baby dá sa tento kočík v športovom prevedení otočiť v smere jazdy a aj proti smeru?
Ja mam Camarelo Exclusiv,nedam na neho dopustit,kocik vyuzity maximalne a sportova cast sa da urcite otocit
Ano da sa otocit
Ahoj, ja mám tento kočík a nedám naň dopustiť. Je ľahký, dobre sa s ním chodí, veľká vanička aj športová časť. Skladanie a rozkladanie kočíka vôbec nie je ťažké, skôr naopak veľmi ľahké, keďže všetko sa robí len kliknutím. Športová časť sa dá otočiť v smere jazdy a aj proti smeru jazdy. Ja som si ho kúpila v Žiline.
dievcata dala by sa vyuzit vanicka pri prenose dietata v aute? Da sa dokupit k tejto vanicke nejaky "kit" na upevnenie dietata a vanicky do auta na pasy? .. nieco ako ma CAM ( respektive ako je peg peregu) Inak kocik je to pekny, videla som osobne v NZ v obchode. lahky, vyssi.. pekna velka vanicka...
@sksko akurát sa bavíme s manželom, že vanička sa nedá použiť ako autosedačka, lebo nemá riešené popruhy,kde by si bábätko vo vaničke upevnila a spodok vaničky nie je riešený tak, aby sa dal prevliecť bezpeč.pás. Z toho dôvodu ponúkajú v obchodoch aj autosedačku..dá sa k nej dokúpiť isofix, ak to potrebujete do vášho auta...ale viac info zrejme konkrétne v predajni, kde tieto kočíky majú...toto sme iba popozerali na našom camarello kočíku, ktorý máme nachystaný pre nášho drobčeka..čiže podla nás skôr nie a máš pravdu je výborný ľahučký a hlavne vyšší, bo všetky kočíky mi boli tak pod zadok :D :D
@sksko podľa novely zákona žiadná vanička nesplňa bezpečnostné predpisy, ktoré hovoria o prevoze dieťaťa v aute, takže musí byť autosedačka
@kiakocikovsvet ani takato vanicka s autokitom? je to z Vasej stranky....
http://www.kocikovsvet.sk/peg-perego/2350-p.html
My ho už máme objednaný a verím, že budeme spokojní! mala som možnosť vyskúšať si manipuláciu s ním v predajni a naozaj je aj napriek svojej veľkosti veľmi ľahučký a priestranný pre bábätko. Myslím, že sa bude v ňom cítiť naozaj komfortne. Okem tohto kočíka sme vyskúšali aj iné, ale ani jeden z nich nemal takú ľahkú konštrukciu, poväčšine boli kočíky ťažké, tvrdé alebo mali úzke vaničky či malý športiak. Kto nechce kočík meniť po pol roku kvôli tomu, že sa mu tam už dieťatko nevmestí, Camarello je určite správna voľba! 😉
@sksko zákon hovorí iba o autosedačke
Ahojte baby 🙂 aj na tomto Camarelu je niekde koženka? Napr.je aj na strieške? Lebo som si všimla,že na novych Camarelo art je taká koženka aj na strieške a to sa mi nepáči :-/
@kl733 Ahoj, tiež sa mi páči 🙂 Môžem vedieť kde si ho videla "naživo"? )Dakujem