Cam portofino verzus Peg perego si completo

86
14. máj 2013

prosím Vás aké skúsenosti máte s týmito kočíkmi? ktorý z nich je lepší? aké sú ich klady a zápory? Ďakujem za odpovede.

danadany
14. máj 2013

ja mám neonato piuma to je presne to isté ako cam, hlavný rozdiel je v tom že cam je šporťák a si je golfáč, mne na golfáčoch vadí ten spôsob skladania, všetko musíš vybrať z košíka a si nemá madlo ☹ u nás nemožné, podľa mňa nepraktické zase portofino má zdvojené kolesá, horšie sa s tým keruje, neviem či sa na si dajú nastaviť aj nožičky ale na cam hej, na oboch je super že sa dá nastavovať výška rúčky (inak ak by si chcela ten kočík predávam dostala som iný a zavadzia doma)

danadany
14. máj 2013

tak sorry aj si má madlo, som kukala dáke zlé video 😉

jamabe
14. máj 2013

Ja mám Cam Portofino 2013, je to ľahučký športiak na spôsob golfáča, takže nečakám od neho zázraky. Je ľahký, dobre sa s ním manévruje, kolieska si zaistíš, keď potrebuješ. Nožičky sa dajú polohovať - teda vystrieť rovno, alebo zložiť. Dá sa nastaviť výška rúčky, ale aj tak je dosť nízka, manžel je vyšší a jemu to trochu vadí. Do košíka sa nedostaneš, keď je dieťa v ľahu. Chrbát sa dá dať do niekoľkých polôh, ale to som zatiaľ nevyužila. Mne tam malá nespáva. Madlo má, dá sa aj odobrať. Ľahko sa skladá, zaberie málo miesta (ale zase viac ako golfáč). Čo mi ale dosť vadí, je krátka strieška.