Cam Portofino

llenkapettko
6. feb 2014

Máte niekto tento kočík? Veľmi sa mi pozdáva 🙂

jamabe
6. feb 2014

Ja som tu písala svoju "minirecenziu". Máme model 2013, teraz sú už v ponuke iné farby.. https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/je-lepsi-cam-portofino-alebo-cam-flip/ Ak budeš ešte niečo chcieť vedieť, kľudne sa opýtaj. 🙂

martinella1
1. mar 2014

Ahoj, zatial hoeste nemam domas, ale uz som ho objednala, videla som ho nazivo, pri predvadzani, je podla mna super, kazdy kocik, aj tento ma svoje muchy, ale dokonaly nenajdes. Mam doma este jeden sportak no aj tak som sa rozhodla aj pre tento na striedacku, model 2014 je super. Na nete ho mas za omnoho lepsiu cenu ako v obchodoch.

denaha
17. mar 2015

@martinella1 ahoj,chcela by som ta poprosit o recenziu na portofino

martinella1
17. mar 2015

@denaha Ahoj, no ja ho už nemám, neviem, aké máš od kočiarika požiadavky, mne vcelku vyhovoval, ale mal dosť krátku striešku, preto som sa rozhodla pre iný. Taktiež som chcela kočiarik, ktorý nemá zdvojené kolieska. Tento sme využívali naozaj veľmi krátko, preto som veľmi na nejaké negatíva neprišla. Ak máš niečo na srdci, kľudne sa spýtaj.

denaha
17. mar 2015

@martinella1 zaujimalo by ma ako sa s nim manevrovalo,ta strieska je moc kratka?v lete nestaci pred slnieckom?aky kocik si si potom kupila?

martinella1
17. mar 2015

@denaha no nie je ani tak krátka, len ja som mala predstavu, že ju sklopím a nebudem musieť kupovať slnečnú clonu. Manevrovalo sa s ním úplne v pohode, s tým nebol problém, Potom som kúpila Britax a teraz je to mega spokojnosť...naozaj skvelý kočík

denaha
18. mar 2015

A mal portofino este nieco co vam vadilo?potrebujem surne kocik,a tak aby bol uz posledny 🙂 a chcem sa rozhodnut spravne..