Cam Minuetto verzus Inglesina Trilogy

anaka
27. feb 2015

Dobry vecer! Rozhodujem sa medzi tymito typmi kocikov. Prosim o radu, ak s nimi mate niekto skusenost, ako su odpruzene. Resp. ci je medzi nimi nejaky zavratny rozdiel. Teda okrem ceny 🙂. Nie je labilna ta skladacia rucka? Zvladnu z casu na cas aj jazdu po dlazbe (,,macacie hlavy,,)? Za kazdu radu som vdacna. A.

siska53
27. feb 2015

@anaka nemam ich,ale nevyzeraju,ze su odpruzene a maju dost male kolesa. Mam sportiak inej znacky,no otras. Uz by som sa nedala nahovorit. Po macacich hlavach ci kolajach to natriasa,dieta citi kazdy hrbol. Nehovoriac o tom,ked napadne trochu snehu. To radsej staru obycko buginu tlacim ci taham,aspon je lahsia..
Ked uz by som musela riesit sportiak,sla by som do niecoho takeho.

Alebo s mojimi skusenostami teraz sa nevzdala mojej milovanej 3kombinacie a povedala muzovi,ze buginu si budem.tlacit sama (bol moc ohnuty a bolel ho chrbat) a ziaden dalsi kocik sa kupovat nebude.

anaka
autor
27. feb 2015

V popise u predajcov udavaju odpruzenie vsetkych kolies u oboch kocikov. Ale nevidela som ich nazivo. Neviem, ci by mi ich objednali niekam na predajnu s tym, ze si kupim iba jeden. 🙂