Cam Dinamico verzus Peg Pérego Book Plus S

nikolabulkova
4. jan 2015

Baby poradte prosim ktory?

simona30
4. jan 2015

ahoj nikola, my mame Peg Perego Book Plus Fiat 500, max. spokojnost. Akurat, ze ked chces otocit vanicku alebo sportovu cast do proti smeru, musis to odkliknut cele 🙂 ocenila by som, keby sa dala iba rukovat pretacat. Ale inac je relativne lahky, dobre sa sklada aj cisti.

86zuzana86
4. jan 2015

Ahoj, jednoznacne book pkus s, mam ho vo farbe atmosphere a nikdy by som uz ziaden iny kocik nechcela🙂.

leeenka26
4. jan 2015

Ahoj, ja som mala kocik celu trojkombinaciu cam dinamico 2012. Bol nadherny a bola som s nim nadmieru spokojna, az som hlboky kocik nevymenilka za sportovu cast, ked uz sa maly nezmestil do hlbokého a teda otras. Velmi zle sa mu tam sedelo, podla môjho nazoru, velm nedobre spracovana cela komplet sportova verzia. Neviem ako ho zdokonalili a ci vôbec v novsej verzii, ale teda ja som ho kvôli tomu predala. Maly mi tak komplet doslova visel, podla mna je ta sportova cast pre deti nad 1 rok asi, je dostatocne sice velka ta cast, ale nebola som s nim vôbec spokojna po tejto stranke. Inak materialy super, az na tu sportovu verziu. Nedalo sa ani nastavit nozickova opierka, stale mal nozicky dole, co je pri tak malých detoch nad 6 mes. podla mna nutnost. Takisto strieska mi stale haprovala a hojdala sa hore dole a nebola pevne napojena k sedacej casti a mala za sebou tym padom ,,plachtu,, ktora nevyzerala teda vôbec vabne. Vravim neviem ako je to s novsimi verziami, ale co som mala ja max nespokojnost. Inak vanicka a autosedacka plus konstrukcia a skladanie No.1. To bolo super absolutne. Moja skusenost.

leeenka26
4. jan 2015

@simona30 toto ma vacsina kocikov, ze musis celu cast odklopit

nikolabulkova
autor
5. jan 2015

Dakujem dievcata ostaneme pri tom Peg Peregu🙂

babatkoo
16. feb 2015

@simona30 ahoj mozem sa spytat kocik peg perego fiatka ma ake kolieska? Nikde som nenasla ci su - plna guma, pena, nafukovacie. Velmi sa mi paci len by som s nim rada isla aj do prirody a neviem ci tie kolieska zvladnu taky teren..dakujem

simona30
16. feb 2015

@babatkoo ahoj, kolieska sú gumené a prírodu zvládnu 😄my sme obiehali cele Tatry 😄akurát so snehom je trochu problém , lebo sa tam ukladá sneh a horšie sa tlači 😄

babatkoo
16. feb 2015

@simona30 ahoj dakujem ti moc moc 🙂

babatkoo
16. feb 2015

@simona30 ak budes mat este chut mi odpoved na otazku budem rada 🙂 je kocik odpruzeny teda ci nie je pre babatko moc tvrdy.

majuska77
16. feb 2015

Tiez sa rozhodujem medzi tymito dvomi.Super citat nejaku recenziu.

simona30
18. feb 2015

@majuska77 nemas vobec za co 😄kocik odpruzeny nie je, ale nemam pocit, ze by bol nejaky tvrdy. No obcas sme vliezli aj do poriadnej jamy takze trosku to otriaslo 😄

simona30
18. feb 2015

@simona30 kamoska ma casual play kocik a ten je na hory a prirodu ako stvoreny tak si ho skus pozriet. Ma nafukovacie kolesa takze je makksi 😄😳

lilly808
18. feb 2015

mala som cam dinamico...vanicka bola super ale tak ako pisu... sportak otras!!!aj ja som ho predala ako sme prechadzali na sportovu cast...