Baby poradte prosim ktory?
Ahoj, jednoznacne book pkus s, mam ho vo farbe atmosphere a nikdy by som uz ziaden iny kocik nechcela🙂.
Ahoj, ja som mala kocik celu trojkombinaciu cam dinamico 2012. Bol nadherny a bola som s nim nadmieru spokojna, az som hlboky kocik nevymenilka za sportovu cast, ked uz sa maly nezmestil do hlbokého a teda otras. Velmi zle sa mu tam sedelo, podla môjho nazoru, velm nedobre spracovana cela komplet sportova verzia. Neviem ako ho zdokonalili a ci vôbec v novsej verzii, ale teda ja som ho kvôli tomu predala. Maly mi tak komplet doslova visel, podla mna je ta sportova cast pre deti nad 1 rok asi, je dostatocne sice velka ta cast, ale nebola som s nim vôbec spokojna po tejto stranke. Inak materialy super, az na tu sportovu verziu. Nedalo sa ani nastavit nozickova opierka, stale mal nozicky dole, co je pri tak malých detoch nad 6 mes. podla mna nutnost. Takisto strieska mi stale haprovala a hojdala sa hore dole a nebola pevne napojena k sedacej casti a mala za sebou tym padom ,,plachtu,, ktora nevyzerala teda vôbec vabne. Vravim neviem ako je to s novsimi verziami, ale co som mala ja max nespokojnost. Inak vanicka a autosedacka plus konstrukcia a skladanie No.1. To bolo super absolutne. Moja skusenost.
Dakujem dievcata ostaneme pri tom Peg Peregu🙂
Tiez sa rozhodujem medzi tymito dvomi.Super citat nejaku recenziu.
mala som cam dinamico...vanicka bola super ale tak ako pisu... sportak otras!!!aj ja som ho predala ako sme prechadzali na sportovu cast...
ahoj nikola, my mame Peg Perego Book Plus Fiat 500, max. spokojnost. Akurat, ze ked chces otocit vanicku alebo sportovu cast do proti smeru, musis to odkliknut cele 🙂 ocenila by som, keby sa dala iba rukovat pretacat. Ale inac je relativne lahky, dobre sa sklada aj cisti.