Cam Dinamico 2013 alebo Cam Pulsar 2013

barrilla
6. sep 2013

Ahojte mamicky! Poradte, ak mate skusenosti, ktory z tychto kociarikov je lepsi? Neviem sa rozhodnut. Kedze je to nemala investicia, nechcem lutovat. Samozrejme myslim na verziu so vsetkymi nafukovacimi kolesami. Je pravdou, ze dieta sa nedobre kolisa v Pulsari, lebo je tvrdy a menej pruzi? Plus ine vyhody/nevyhody. Okrem dizajnu. Dakujem, Iva.

hermiona368
16. nov 2013

Ja mam Cam dinamico 2013, ale pozor tu nie su vsetky kolesa nafukovacie. Predne su take penove a len zadne su nafukovacie. Mne sa kocik velmi pacil, tak som ho aj kupila. Ma super velku vanicku, vhodnu na zimu, aj ked by tam mohol byt taky chranic ked moc fuka, tak to ide dovnutra ( vsimla som si ze teraz ide novinka 2014 a ta uz ta ma kryt) Ovlada sa velmi lahko, aj sa sklada do auta super. Polohovanie vanicky vynikajuce, aj nakliknutie v opacnom smere, vyuzivame hlavne doma ked varime 🙂 Troska ma stve ze hrka, tie predne kolesa, hlavne ked ideme po zamkovej dlazbe. Neviem ako ten pulsar ale ani dinamico sa neda nijako hincovat, mozes len vozit. Popripade do stran, ale to by som moc nerobila aby si nevyheglala tu konstrukciu. Ine nevyhody ma po mesiaci pouzivania nenapadaju.

lexyia
5. feb 2014

asi už kočiarik pre bábatko máte, ale nedá mi nenapísať 🙂 Ja mám cam pulsar 2013 a som na 100% spokojná.. používam ho už rok a je vážne skvelý.. ľahučký, veľká vanička, aj športová časť je dosť priestranná. Ja ho môžem len odporučiť.. ak ho máte, snád budete spokojná 🙂