Ahojte baby potrebujem radu..
Mam doma 6 mesačnú dcérku a v auguste sa už má narodiť druhé pre dcéru sme kupovali pred mesiacom nový kočík, ešte som nevedela ze som tehotná, dvojkombinaciu hlboká športová časť.. A teraz naozaj neviem mala bude mat rok keď sa druhé narodí mam predať rýchlo a kúpiť dvojkocik alebo co? Mali ste aj vy niektorá takto deti po sebe ako ste to riešili? Ďakujem ❤️
Ja by som ten novy kocik predala a miesto neho kupila surodenecky, do ktoreho by som dokupila jednu vloznu fusakotasku. Kocik nechas dole v pivnici alebo v aute, babatko das este v byte do fusakotasky a dcerka v auguste mozno uz zacne chodit, tak by presla za ruku ten kusok. Skus pozriet napr. Valco snap duo. Alebo skus pozriet aj Baby Jogger city select - da sa pouzivat ako kocik pre jedno dieta, surodenecky alebo dvojickovsky.
@bubinko1506 ďakujem za radu 🙂
ja mam 22 mesacny rozdiel a kupovala som dvojkocik. Urcite budes potrebovat, nas 2 rocny spi v kociari, uteka na cestu, nepocuva, neviem si predstavit bez dvojkocika ani krok. A prva dcera sa vozila do 3,5 roka v kociari cize u nas si neviem predstavit bez dvojkocika zivot 🙂
@mishi22 ahoj, mám len jedno dieťa. No v tvojom prípade by som volila dvojkociar. Je tam veľmi malý vekový rozdiel.
My so sestrou sme narodené do roka. Chýba 13 dní aby bola odomna o rok staršia. Mamina to riešila tak, že sestru dala sedieť tam kde mi končili nohy. Bolo to ešte v minulom režime. Tam nemali také možnosti ako dnes. A hlavne tie končiare boli väčšie ako tie dnešné.