Bugaboo, Joolz verzus Easywalker Rudey

veverka5889
23. feb 2022

Ahoj, ktery je,, super" kocar z techto Bugaboo vs joolz vs easywalker rudey. Budu kupovat z druhe ruky no i tak chci vedet ktery je top. Meli jsme pri prvnim diteti stokke trailz byl super sice tezsi ale zvladl vse jen dceri se nelibylo korytkove sedeni tak jsme vymenili za klasiku jané crosswalk no nebyla to dobra koupe. Sice dcerka se vyspinkala ale brzy zacal vrzgat ikdyz jsem ho promazala a dcera nema ani dva roky a s fusakem uz stezi vejde je dost úzký a to pouzivame jen uz výjimečně nastesti. Tak prosim doporučte mi nejaky druhy, budeme mit druhe bábo a rada bych aby nam vydrzel aspon do tech 2,5roku. Nejlepe trojkombinaci ale staci i dvojkombinace. Klidne i jinou znacku, jen tyhle jsou qkrasne, no.

veverka5889
autor
23. feb 2022

@veverka5889 jeste něco, mohl by byt trosku skladnejsi. Ale zase nech je radeji neskladny hlavne ze bude prostornejsi pro dítě 😉

smejko47
23. feb 2022

@veverka5889 aj bugaboo aj joolz majú korýtkové sedenie, nie som ich zástancom, i keď niektorým bábätkám to môže vyhovovať, z týchto možností by som volila rudey. Poprípade cybex, ak nie najdrahšie priam, možno balios S, alebo Oyster 3, Moon.. viacero ma oslovilo no nie so všetkými mám skúsenosti.

veverka5889
autor
23. feb 2022

@smejko47 dekuji za tip. Ano, vim ze maji korytkove sedeni, tez nejsem moc zastancem jen asi na oko se mi libi. Popravdě vic me oslovil rudey jen nikde jsem nenasla kde by se koupil at uz novy pro me samozřejmě lepsi z druhe ruky. Popravde je mi liti penez za novy kocar kdyz ho vyuzijeme max rok a pul intenzivně a pak uz jen prilezitostne. Hlavne aby byl prostorny... Dekuji za tip kuknu aj ten cybex 😉☺️

soul_sister
5. mar 2022

@veverka5889 my mame rudey, som troska prekvapena, lebo sa prestav vyrabat, hoci je to novinka 😳
Je velmi stabilny, niekedy az moc (ma nizsie tazisko), vhodny aj pre vysokych ludi, ma mega priestranny kocik, aj sedak je velky, tak myslim ze vyuzijeme este dlho.. na co pozor, neperuje!
Ale inak je to fajn kocik, da sa dat do lahu, myslim ze je skor do mesta nez na nejake tazsie tereny.

kajkanka
22. apr 2022

@veverka5889 my máme Rudey a sme velmi spokojní. Hladala som vyslovene kočík, ktorý nebude korytkovy, pretože ten mi nevyhovoval pri prvom dieťati (Cybex). Rudey je stabilný, prejde aj náročnejší terén a stále je ľahký a ovládateľný aj jednou rukou. Za mňa je veľkým plus aj antirefluxny matrac, ktorý sa dá zdvihnúť ak potrebujes. Kočík sa skladá veľmi ľahko. Mne veľmi pripomina Oyster, ktorý sme mali pri prvom dietati, je rovnako "tvrdy" v zmysle, ze neperuje ako niektore kočíky. Mne to však vyhovuje. Za mňa je Rudey super. Alebo potom ten Oyster 3 (tiez nema korytkove sedenie).

kajkanka
22. apr 2022

@soul_sister aj my ho mame, ale nie je to novinka. Je z roku 2020. Teraz im vysla novinka Harvey 3 a Jimmey, tak asi preto Rudey skoncil.

soul_sister
23. apr 2022

@kajkanka Oyster 3 bola presne aj moja druha moznost ked som sa rozhodovala 🙂 Mozem sa spytat- dieta sa vam da dat uplne napevno priputat v sportovom? Nasa ma rok, a ma velku volu na ramenach pokial tam necham to polstrovanie, stale ju musim dvihat a narovnavat lebo sa mi smyka.. vy s tym nemate problem?

kajkanka
23. apr 2022

@soul_sister športovú časť ešte nepoužívame, dám Vám vedieť, keď ju vyskúšame.