Ahoj, rozhodujem sa medzi Bugaboo Fox 2 a Cybex Priam, každý z nich mi príde v niečom lepší a v niečom horší, ale dizajnovo sa mi asi viac páči Cybex Priam. Čo myslíte, máte skúsenosť s niektorým z nich? Ďakujem pekne.
Ja mam bugaboo fox aj keď jednotku a za mňa naj kočík aký som kedy mala... Ale skus napísať do kočíkovej poradne tam ti isto poradia
Oba sú top modely, 10/10 bodov.... Fox je trochu viac terénny, Priam zase krajší. Ja mám Priam v Rosegold farbe a nemenila by som, najlepší kočík ❤️
@purplevesna tak krajší to je ťažko povedať ono každý má iný vkus vite krásu ťažko hodnotiť napr mne sa cybex priam nepáči ale niekomu sa zas paci čiže nehodnotím krásu...
@090255 samozrejme, písala som za seba
@purplevesna mne sa zas za mňa viac paci fox ale tak skôr v ostatnom poradí v kočíkovej poradni všetky parametre a tak
@nika110818 ja mam cybex a je perfektný a ešte e-cybex super pomoc ja bývam v New Yorku a prejdem denne aj 15 kilometrov a fakt vôbec niesom unavená a aj ten dizajn je perfektný keď si zoberiem druhý čo mam joolz day+ Tak je tiež super ale som potom unavená fakt cybex je topka aj terén zvládne super všetko zámena žiaden mínus
@liviaantolova26 dakujem pekne. Tiez sme kupili cybex, tak uvidime, ako sa osvedci v praxi. 😊
@nika110818 dúfam že pekne bude slúžiť môžem sa opýtať máte e-priam alebo len priam?
@liviaantolova26 iba priam, e-priam mi prisiel zbytocne drahy a zbytocny. 😊
@nika110818 samozrejme chápem mne zasa viac vyhovoval e-priam