Bugaboo Bee verzus Maclaren Xlr

evitaa777
1. mar 2012

Maminky,co mate skusenosti s tymito kociarikmi,aky preferujete?mam dvojrocneho synceka a cakame druhe babo v lete,takze by som ho chcela vyuzivat pre oboch..maclaren ma ten vankusik pre babatka a do Bee by som musela este dokupit tu vloznu tasku..aky si teda vybrat 🙂 ? dakujem

kika9449
1. mar 2012

@evitaa777 ahoj,ja mam Maclaren a momentálne idem kupovať Bugaboo Bee+ - mám 1,4 dievčatko a myslím,že lepšie bude Bugaboo - neviem,či sa dá k Maclarenu pripojiť napríklad skejtík pre synčeka,ktorý bi sa mohol viezťa aj takto a na druhej strane,Maclaren je predsa len golfáč a keď budeš jedno dieťatko držať za ruku,Maclaren sa ťažšie ovláda jednou rukou,takže zo skúseností mamičiek toľko z môjho pohľadu 😉

evitaa777
autor
1. mar 2012

@kika9449 velmi pekne dakujem..a ked sa mozem opytat,hrkocu tie Maclarenske kolieska?lebo Bee je pomerne tichucke,s tym som velmi spokojna..

kika9449
1. mar 2012

ano,hrkocu,ale to je naozaj asi jedina nevyhoda,alebo teda jediný zlý bod pre Maclaren...prave ho predavam 😉 a chcem Bee 🙂

evitaa777
autor
2. mar 2012

@kika9449 skoda,ze hrkocu..no,musim to premysliet 🙂 inak,keby mam dievcatko,beriem ten Vas kocik vsetkymi desiatimi,je nadherny 🙂

kika9449
2. mar 2012

🙂 dakujeeeeeem,ved ono,to hrkotanie nie je az take strasne,hlavne po zime,ked tie plasty su take stuhnute,ale ja to mazem silikonovym olejom a je to ok...Este ste ho neskusali?neda sa niekde v blizkom shope s kocikmi?ked tam babo nesedi,je to super,ale az ked sa kocik zatazi zvykne to robit a kedze chodniky dnes nie su velmi rovne,je to pocut...inak ked je to v nakupnom centre,je to super,ale fakt tento xlr ma strasnu vyhodu,ze dieta aj v zime oblecene a este aj vo fusaku tam nie je napchane,ma tam koooopu placu...naozaj az do tych 4och rok;ov.....len aby som nebanovala ked kupim to Bugaboo 🙂))

domigb
20. mar 2012

@kika9449
@evitaa777 baby a pre porovnanie..myslíte,že sa dieťa vyspí lepšie v bee alebo maclarene? 🙂

kika9449
20. mar 2012

@domigb ahoj,zatial to neviem porovnat,v Maclarene mala spinkava super- je priestranny,aspn teda xlr a Bugaboo mam uz kupeny,ale este je v Cechach a idem pre neho v sobotu,ale ak to neponahla,po sobote napisem ako sme spinkali v Bugaboo 😉

domigb
20. mar 2012

@kika9449 dakujem..ja mám bee,ale dražím práve xlr na ebay,len kvoly tomu spánku... 😝

kika9449
20. mar 2012

@domigb ja ho zasa predavam-kvoli zmene 🙂 .....ked sa uplne vysunie ta cast na nozicky,aku ma lozna plochy celkovu dlzku? Bee+ 🙂

evitaa777
autor
20. mar 2012

@domigb ahojte,ja osobne si myslim,ze v Maclarene sa vzpsinka urcite lepsie,moj maly je uz sice velky,ale Bee mu bolo male na spanie..Maclaren same skusali len v obchode,ale placu tam mal urcite omnoho viac..

mychaella
21. mar 2012

ahojte,
My mame xlr uz 2 roky a kolesa nehrkocu som s nim maximalne spokojna a nechavam aj pre druheho krpca, moj mal v zime 2 a pol roka a este sa tam vyspal aj s fusakom uplne bez problemov. este teraz ked ideme na vecernu prechadzku tak obcas berieme kocik a ma tam kopec miesta na jasenie ked fuka strechu si stiahne az k noham, nemam co vytknut tomu kociku.

domigb
17. apr 2012

@mychaella prosím ťa akú vahu ma xlr? 🙂

domigb
17. apr 2012

@kika9449 napíš nam prosím ťa porovnanie bee a makáča..ja zasa predávam bee a chcem mac.. 😉

kika9449
17. apr 2012

merala som najvacsiu loznu plochu Maclarenu aj Beecka a je rovnaka 🙂 .V Maclarene je babo viac chranene pred vetrom mam pocit,kedze pri lahu Malaren am aj bocnice(ma tam latku) a Bee nic.Mne Maclaren nevyhovuje najma preto,lebo moja vyska je do 160cm a rucky xlr su privysoko na to,aby mamina mohla vozit dlhsiu dobu - strpali mi ruky a ten hrkot koliesok - otras - inak vsetko ostatne ako polohovanie az do lahu,clona,budicka,najviac jednoduche pouzitie plastenky je super.Pre nizsie maminky odporucam xt - aj to som mala 😀 Bee zasa dokazem ovladat jednou rukou a v druhej mam druhe dieta,pripadne psa,ci dazdnik.Bee je zasa skladnejsie do auta ako xlr - je prilis dlhy.Nanoznik som ani nepouzila - hned sme dali fusak Lodger bunker.Mne mala nechce spavat v kociku,takze na presun mi bohato staci Bee a ked tam aj zaspinka - dlzka je rovnaka ako v Maclarene - aj ked sa to nezda ,ale merala som 🙂 🙂 🙂 ...kludne sa spytajte co potrebujete...Inak uz som tie kolieska aj mazala silikonovym alejom,ale vydrzi to len par mesiacov a potom to zasa hrkoce ☹(Maclaren)

domigb
18. apr 2012

@kika9449 ja zvažujem kúpu juicy couture to je zasa ako xt... 😎 ale neviem neviem bee milujem.mala mi síce spí v bee len pár minut ak nestíhame dojsť domov,ale zobudí sa tam vždy ...prikladala som t tomu malému priestoru tak neviem teraz 😝 a vdaka 😉

andy.v
24. apr 2012

@kika9449 Ahoj, prosím ťa, kde si kupovala bugaboo a za akú cenu? ďakujem

kika9449
24. apr 2012

@andy.v Ja som kupovala z druhej ruky som 300€ 🙂 od jednej pani v Cechach este v zaruke. 🙂

lucula73
28. apr 2012

@kika9449 ahoj,prosím ťa,ja sa neviem rozhodnúť či xt alebo xlr..........ale som sa chcela opýtať,myslíš že po zložení sú tieto dva kočíky rovnako dlhé?koľko má to xlr na dlžku po zložení?lebo moj krpec má 95cm,v lete bude mať 2,5 roka,preto chcem niečo vačšie,ale som merala kufor v aute a má na šírku presne 110cm,kurnik,mám obavy,že mi tam ten kočík nevlezie 😠
ďakujem 😉

briketa
29. apr 2012

@domigb na vyspatie je jednoznacne lepsi (pohodlnejsi, priestrannejsi ) Maclaren XLR ako B-Bee.
Na Maclarene povytiahnes aj noznu cast a chrbat ide do lahu. Vyspi sa v nom nudzovo aj moj 6.5 syn...

@lucula73 zlozene na dlzku su tie kociare rovnake, ja ich totizto nosim zlozene na sebe v aute (mam XT dvojku a XLR single), 2.5 rocne dieta nech je akokolvek velke sa v XLR v pohode vyspi

Maclareny pouzivam uz sest rokov a som s nimi na moje poziadavky absolune spokojna. Mam Quest Sport, Techno Twin a XLR. Po Queste som po zlozenom presla nechtiac autom, velkym SUV!-ckom a nic sa mu nestalo!!

kvetinqa
29. apr 2012

My sme mali Quest,teraz pouzivame XT a kolieska nehrkotali ani na jednom,dokoncataj na zamkovej dlazbe ide uplne ticho. ja som s XT maximalne spokojna. Je priestranne,pohodlne, lahke a ta strieska je uzasna. Nas maly mi v kociku spaval iba ako malinky a v xtcku zaspi opat uplne v pohode.

lucula73
29. apr 2012

@briketa jej,ďakujem,vieš každý mi vraví,že xlr je hebedo,že mi stačí xt,ale tá opierka na xt je dlhšia,tak preto neviem,aby mu hlava nepadla,ak náhodou zaspí........... 😉

lucula73
29. apr 2012

@briketa prosím ťa,ak by si mala čas,zmerala by si mi tú ložnú plochu xlr?ak sa vysunie aj tá časť,koľko to celé má?veľmi pekne ďakujem.L.

briketa
29. apr 2012

@lucula73 ak chces, ja ti ho zajtra rano premeriam (mam ho v aute vonku a u nas je jedna hodina rano...) - rozmery operadla a sedadla

lucula73
29. apr 2012

@briketa jasné,však to absolutne neponáhľa,cho´d spať 😀
dík 😉

briketa
30. apr 2012

@lucula73 vytiahla som nozky , tak sedacia cast ma cca 40x40 a dlzka celeho lahu cca 84cm. Cize samotny chrbat ma dlzku 44cm.

Ono v realite je to tak - kupis XT, vystacis si s XT a budes vychvalovat XT. Kupis XLR, budes vychvalovat XLR.
To pre presne tak isto ako ked kupujes narodeninovu kartu pre niekoho a nevies sa rozhodnut medzi dvoma....a tej osobe je to uplne jedno, lebo sa mu bude pacit ta co posles, on tu druhu nevidi...
Chapes co chcem povedat... 🙂

Ja mam vsetky tri, lebo s Questom vylucne lietam, dvojku mam ked som sama s detmi ( su nauceni spat v kociku aby sme mohli cestovat) a jednotku pouzivam ked ideme len tak do mesta, ze Aili to zvladne po svojich. Vtedy beriem aj nosic, v pripade dam najmensieho do nosica a prostrednu do kociara.
Mne ide u kocika ciste o praktickost (zijeme z auta do auta), ja tie kociare absolutne nesetrim ani nevyzdobujem 🙂(mam len originalne podlozky a jednu frote proti poteniu, lebo u nas je horuco) a oni vydrzia naozaj vsetko.

lodgermaniacka
30. apr 2012

@lucula73 ja som poskušala velmi vela kočíkov a povedala som si že maclaren uplne nakoniec, mala som predatým XT aj quest, pre mna je quest nízko, teda rúčky ma nízko, ale ako píše @briketa na cestovanie je určite fajn, môj ma teraz 2r a kupila som mu XLR, po zložení to robilo cca 5cm na šírku a je pristrannejší ako xt, ma mäkku podložku, tu original ku kočíku, taka sa neda kupiť osobitne, tie čo predavaju zvlašť sú sice kvalitne ale nie take mäkke, su tenšie, XLR som zobrala z dôvodu, že som chcela už len jeden kočík, často niekam cestujeme, aj mimo sk, lietadlom, alebo teraz v lete budeme cele dni vonku, nech sa maly pohodlne vyspinka, vahovo je xlr o trošku ťažší, to mi nevadí, akurat rozmýšlam ešte nad questom alebo triuphom len do lietadla..
XT je tiež určite super volba, lah a strieška su na nezaplatenie, xlr je ešte pohodlnejší a komfortnejší: šírkou a tou hrubou podložkou, a týmto kočíkom by som už rada ukončila moju maniu ako aj prispievanie na MK 😉 keby niečo IP 🙂

p.s. bee+ som mala niekolko krat, pre mna srdcovka a imidžovka, len si nemyslím že pohodlný tak ako mac, maclaren som mala aj XT aj XLR v meste na kockach, žiadne hrkotanie, ide lahulinko, neporovnatelne lepšie ako bee+ ktore sa mi zaseklo v každej puklinke

hanahana7
18. nov 2012

uplne suhlasim s @lodgrmaniacka presne to iste..bee srdcovka..ale maclaren super pre dieta..akurat zhanam fusak donho..

ivetka09
2. feb 2013

ahoj maminky otvorila som diskusiu Bugaboo Bee alebo Bugaboo Bee plus prosim piste tam nazory a vytane su aj obrazky ... velmi rada by som si kupila tento kocik ale vobec neviem ci bee alebo bee + dakujem

zuzask
3. apr 2013

rada by som sa opýtala...či má niekto skúsenosť s kočíkom bugaboo bee aj v zime a či sa dá použiť aj iný fusak ako originál...ďakujem...🙂

anuss
5. apr 2013

@domigb mozem ta poprosit o link, kde ho presne drazis? ja nad ním uvazujem velmi a tam asi vyjde lacnejsie 🙂 dakujem