Baby zvažujem kúpu tohto kočíka viete mi niektorá povedať z tých čo ho máte či ste s ním spokojné alebo by ste ho už viac nechceli?treba nám ho hlavne na zimu 😊
@petrastrbanikova na zimu určite nie,predné kolieska som mala problém prejsť po mačkách v meste,nie ešte keby trochu nasnežilo+nákupný košík je strasne nízko.. Za mňa lahunky mestky kočík super na leto,cestovanie.Kvalitny,farba krásna,ale na také akčnejšie vozenie a zimu nie
@petrastrbanikova je tu už téma Britax aj skupina po hľadaj dozvieš sa viac
@kubkovamama ďakujem pekne že ste napísali 🙂 už som ho skoro kúpila ale stiahla som to..aký kočík by si mi odporučila ty? ;)
@petrastrbanikova no ťažko nájsť ideálny,keď je ich tolko..mám odvozene 2 deti a ďalšie 3 v rodine,až financie dovolia,mne vyhovoval jeden veľký sportak na zimu a do prírody(máme otrasné chodníky a často sme na dedine) a Agile som mala cca 4mesiace ako kočík do auta a na dovolenke bol super-sietovane časti a v aute zabral skoro nič.Najspokojnejsia som bola s Camarelo Elf,priestranný-dcera bola buclos,na zimu ideálny,hruby nánožník sa dal natiahnuť až skoro k hlavičke,kolesa tichucke,pevná guma.Jedine nie je otočný.Potom som vymenila za Graco Evo XT,otočná sedačka,obrovský nákupný kôš,prejde ako tank cez každý teren.Iba trochu užší,fusak sa 2r už nezmestil,ale lôžko dlhé a veľa miesta nad hlavou ku strieske,vysoká chrbtova opierka.tiez ľahučký a skladny do auta
@petrastrbanikova baby si veľmi chvália Street alebo Valco s nafukovacimi kolesami
@petrastrbanikova Osobne som sa zamilovala do terénneho kočíka Baby Jogger City Elite, pôvodne som chcela od tej značky typ Summit X3, ale nie je tam polohovateľná rukoväť a ja mám ledva 156 cm, takže vyhral ten prvý 😉 Čítala som si na neho veľa recenzií na SR a ČR stránkach, asi som nenašla jednu negatívnu, dokonca som stretla cez víkend mamičku s 2 deťmi a týmto kočíkom, vravela, že je veľmi spokojná a určite by ho nemenila. Nás čaká momentálne zabalený v krabici, som na neho veľmi veľmi zvedavá 😍👏
Tak nakoniec som sa rozhodla pre Britax e motion 4plus tak uvidíme 😊😊😊a ďakujem za rady baby 😉
@petrastrbanikova Neviem, či je to rovnaký typ ako má známa, ale akurát včera mi vravela, že Britax nám neodporúča, nekočíkuje sa jej s ním dobre.