@reenie ďakujem, kočík sa mi pozdáva už s popisu(samozrejme by som si ho šla skúsiť na predajňu), išlo mi len o to akú s nim majú mamičky skúsenosť, či je vanička OK na zimné obdobie a veľký fusak a ci sa s ním ľahko manipuluje. Vdaka😊
Ahojte, ja mam Smile 3 uz doma a zatial odskusany len doma. Velmi sa mi pozdava a tesim sa, ked ho uz vytiahnem von s dietkom i ked to si este pockam... hlboka vanicka (byvaju aj vacsie) ale zda sa mi vcelku Ok i ked uvidime ake velke dietko budeme mat + fusak na zimu... manipulacia skvela, skladanie rychle, kvalitna latka, predlzena strieska, silt na strieske sportovej casti je kvalitnejsi, pevnejsi ako na Go Big2, kosik s nosnostou 7kg, ktory nie je sietkovy... uz neviem co by som vam napisala. Ja som z neho nadsena.
@snickerska92 dobrý deň, kúpili ste nakoniec kočík Britax smille 3. Veľmi sa mi páči, ale nakoľko je nový, nie sú skoro žiadne recenzie. Prosím ak môžete poraďte mi, ako ste s ním spokojná a hlavne čo ma zaujíma, skutočne vnútorné rozmery vaničky. Ďakujem
@nefertariska dobrý deň, potrebovala by som poradiť pri kočíku Britax smille 3. Veľmi sa mi páči, ale nakoľko je nový, nie sú skoro žiadne recenzie. Prosím ak môžete poraďte mi, ako ste s ním spokojná a hlavne čo ma zaujíma, skutočne vnútorné rozmery vaničky. Ďakujem
@koliska_hacka mam fotky vnutornych rozmerov so zimnym aj prechodnym fusakom, ktore pripajam pre predstavu velkosti hlbokej vanicky.
Viac fotiek kociku najdete v mojom albume.
Co sa pouzivania tyka, este neviem posudit kocik v terene nakolko prirastok cakame v juli no celkovo sa mi ovladatelnost paci.
Ďakujem, veľmi mi to pomôže 😘
@nefertariska Prosim ta ako vysoko je ulozena ta vanicka a sportova cast? Patri tento kocik ku vyssim typom? My sme s manzelom vysoki, ja mam 178 cm a manzel pomaly 190 tak chcem taky vyssi kociar. A velmi sa mi paci, akurat este zvazujeme nuna mixx next. Farebna kombinacia co mas je velmi pekna, ani som si nevsimla, ze taku maju pri tej sportovej casti, tak sme pozerali len forest grey.
Dakujem 🙂
@hejdy208 posielam fotecky pre predstavu. Ja mam 165 cm a moj muz 198cm a nestazoval si 😁
@nefertariska super dakujem krasne, dufala som ze je aspon o 10 cm vyssie ta vanicka, ake tych par mesiacov prezijem 😃 asi ho objednam
@hejdy208 nie je vobec za co, tesim sa potom na fotky s kocikom 😍
@nefertariska uz prisiel, mali akurat jediny sivy co som chcela.. inak by som cakala az do juna
@hejdy208 juuuuuj kraaaasny je aj ten 😍😍😍
@nefertariska Dakujem 😘
@hejdy208 ak ta to napadne, daj vediet ako si spokojna s pouzivanim, uz ked ho otestujes aj s babom. Vidim, ze si v majovkach, tak to budes testovat skor ako ja 😊
@nefertariska dobre, ked otestujem po nejakom case dam vediet 😉
@nefertariska ahojky ako hodnotís britax smile prosím po niekoľkých mesiacoch. Co všetko bolo v príslušenstve?
Ahojte zienky, aj mna zaujimaju skusenosti s tymto kočom 🙂 ak mozete pridat pls, ci sa jednoducho ovlada v terene, a aj to prislusenstvo ci bolo nejake k nemu (?)
@cutie7
@jamurkova
Tak parkrat som uz Smile 3 vyvencila a ja hodnotim na vybornu. Zvlada krasne aj nasu narocnu strkovu cestu k domu, katastrofalne chodniky a cesty u nas v dedine, kedze vsade sa kope kanalizacia 🤦♀️ je skutocne lahko ovladatelny a malinky mi v nom vzdy hned zaspinka. Da sa aj hojdat, kedze ma odpruzenu konstrukciu.
Co sa tyka prislusenstva, tak vsetko treba dokupovat... nie je k nemu nic.
Ja som dokupovala univerzalnu plastenku (nie original Britax), sietku, plastenku na vajicko a z DM slnecnu clonu, ktora velmi pomoze, ked je slniecko nizko alebo svieti z boku. Samozrejme taska ku kociku je rovnako vo vlastnej rezii. Skladanie konstrukcie je jednoducha, vsetko sa nam krasne zmesti do octavie kombi. Vzdy sa na kocikovanie tesim 😍 kupu urcite nelutujem 😊
@nefertariska mna prave odradza potreba vsetkeho dokupovat. Pri tak drahom kociku uz chcem aby mal vsetko.....ale ok to by som prekusla :D len co neviem prekusnut je to, ze mi pride , ze strieska na vanicke sa neda sklopit nizsie cize tam vznikne velka fuga. a u nas v KOsiciach riadne fuka :D ... da sa aj to vyriesit tou clonou , ze ju uviazem nizsie?
@cutie7 to dokupovanie ano, suhlas.
Co sa tyka striesky na vanicke, podla mna je dostacujuca aj pri veternom pocasi.
Dakujem za odpoved 🙂 boli sme ho omrknut, aj predavacka nam ho odporucala ... etse som rozmyslala nad Ingesinou, ale vraj su dost reklamovane .. tak pojdeme objednat ten Britax
@cutie7 ahoj, pisem trochu neskoro, ale mozno este pomoze. Co sa tyka vybavi, vsetko treba dokupit. Ja som si objednala originaly, take balenie kde bolo vsetko, ale zatial som to vyuzila minimalne.. sietka je dost tmava a husta ze maly cez nu nic nevidel a nepacilo sa mu pod nou, jedine ked spal. Navlek proti vetru a dazdu je dobry, ale v lete bolo celkom horuco, cize som to pouzila asi 3krat a uz pojde maly do sportiaku, lebo vanicka ma na dlzku vnutri len 71 cm a ja mam velke dieta 🙈 a aj tak chce uz pozerat von. Cize na leto sa mi to moc neoplatilo, ale sietka pasuje aj na sportiak, mozno vyuzijem neskor. Co sa tyka ovladatelnosti, tak je vcelku fajn, bola som s nim aj v lese a kusok od domu je este nespevnena cesta a dost hruby strk a prejdem cez to, ale musim potlacit, je to tazsi kociar, a babo trochu vytrasie, moc mu to ale nevadi 😃 Niekedy sa mi spriecia predne kolesa, tie sa daju ale zaaretovat, co je vhodne do snehu alebo zleho terenu.
Lahko sa sklada a aj vanicka sa da zlozit, cize nam to ulahcilo vela presunov. Sportovu cast nemam este dobre odskusanu, zatial mi tam maly moc nechce byt, tym ze je ta sportova cast urcena az do 22 kil tak je vacsi a 4 mesacne dieta aj ked vacsie je tam trochu stratene, uvitala by som keby bola vyssie posadena ta sedacka. Co sa tyka nakupneho kosika je velky aj unesie dost, ale ma zlu pristupnost.. az taky problem to zas nebol.
My sme si ho teraz cez vikend objednali, ale bez toho prislusenstva - bolo nam povedane, ze pasuju aj univerzalne sietky a ,,prsiplaste" a za polovicnu cenu .. takze dokupime tie uni ked dorazi kára 🙂
@snickerska92 moja dcéra si ho objednala, videla som ho, ale na recenziu si netrúfam, ak máte nejaké otázky, sa kludne pýtajte..zatiaľ ho majú vystavený iba pár dní, ako novinku, tak ho mamičky ešte asi nemajú..