Ahojte, baby čo máte športové kočíky B MOTION 4 PLUS. Ako ste spokojné? Ja som môj už dvakrát reklamovala kvôli padaniu polohovania nožičiek, poslali mi novú konštrukciu a polohovanie padá aj na nej. Takže sa chystám reklamovať tretíkrát a idem žiadať o vrátenie peňazí. Som maximálne sklamaná, už pomaly dva mesiace bez kočíka, des. V jednej skupinke na FB som zistila, že tento problém nemám len ja. Ako ste na tom vy?
Ja som kupovala len čisto športový, hlboký som mala iný, tak to neviem posúdiť...no len dúfať, že to vaše polohovanie nožičiek bude ok, držím palce....ja mám športový od leta, padať to začalo, až keď malá dovŕšila cca 12-13 mesiacov, čiže keď bola dlhšia a nôžky viac zasahovali na to polohovanie...sestra ho má tiež, zatiaľ jej to nepadá, ale jej malý nemá ešte rok, tak uvidíme či to má súvis, keď viac dorastie...
Sportovy zatial nemam odskusany, kupovala som hlavne kvoli sportovej casti, tak nerada pocujem, ze sa kazi. Za mna kociar sa ozaj dobre manevruje, ani mecitim ze kocikujem, nehrka, kolesa su tiche, ale... nechapem ze trochu nezainvestuju do dizajnu vaniciek. Vanicky Stoja 100 eur ale realna hodnota 15eur. Strieska vyzera pokrcena vkuse. Ten vrch na vanicku to je ako vtip, ledva sa to da so suchym zipsom uchopit. A odisli nam loziska na jednom kolese,takze ked pridam tempo koleso zacnu brzdit a hadze nim. On nam posluzil, fakt v pohode aj na snehu, zvladli sme aj minus 15 v horach (ale vdaks fusakom). Vyborny kosik dole. Ale cakala som viac, nieze mi odidu loziska po 4 mesiacoch.