Britax Go Next

helics
13. dec 2014

Ahojte,
vybírám kočárek a jeden z favoritů je tento:
http://www.funbaby.cz/britax-kocarek-go-next-bl...
Hledám kombinovaný, tento má velkou výhodu v tom, že je lehký a velmi jednoduše se složí:

https://www.youtube.com/watch?v=_g5JoaYLvHw

Máte někdo vlastní zkušenosti?

Díky 🙂

adka_pajerska
13. dec 2014

Ahoj ja som ho videla aj no živo a dost sa mi podoba na brio my mame britax bagile a sme max, spokojny 🙂

helics
autor
19. dec 2014

Děkuju, už abych měla vybráno...těch možností je tolik. Aspoň, že už mám postýlku a přebalovací pult 🙂 A to jsem si říkala, že se tomu nebudu zbytečně poddávat 🙂

alica_tn
2. nov 2015

@helics Ahoj. Kúpila si potom ten kočár Britax Go Next? Si s ním spokojná? Ja nad ním uvažujem a nepoznám nikoho, kto ho má... Ďakujem. ☺

helics
autor
2. nov 2015

@alica_tn Ano, už jsem přešla i na sportovní verzi. Nemohu si ho vynachválit 🙂 klidně se ptej, co Tě zajímá 🙂

alica_tn
3. nov 2015

@helics Ďakujem, si moc milá. Hlavne ma zaujíma manipulácia s kočárom - skutočne sa skladá tak ľahko ako na videu? A ako je to s prednými koliečkami? Otáčajú sa ľahko a rýchlo? Neni problém v zátačke zatočiť kočík a zmeniť smer? Ďakujem 😁

martuska75
3. nov 2015

To aj je brio podľa mňa. Britax ich podľa všetkého kúpil a kočík len premenoval. 😉 Ale Brio go bolo vždy top.

alica_tn
3. nov 2015

@martuska75 áno, v minulosti to bol Brio go...😉

helics
autor
4. nov 2015

@alica_tn Ano, skládá se velmi lehce, ani po více než půlročním používání s tím není problém a to ho skládám opravdu často 🙂 Koupila jsem si i organizér od Britaxu, můžu doporučit, vše je po ruce. Kočárek je také velmi lehký. S předními kolečkami také není problém. Jiné kočárky jsem sice nezkoušela, šla jsem prostě na jistotu, ale pokud bych nebyla s něčím spokojená, napíšu Ti. Ale není co 🙂

alica_tn
5. nov 2015

@helics ďakujem za všetko - tvoje rady, i čas čo si tomu venovala. Žiaľ, dnes sme zistili, že Britax sa nám nezmestí do výťahu 😢 Takže naše hľadanie ideálneho kočára je znovu na štarte...zase začíname od nuly...😱

martuska75
5. nov 2015

@alica_tn tak to sa vám potom pravdepodobne nezmestí žiadny šporťák, leda golfáč.

helics
autor
5. nov 2015

@alica_tn Tak to mě mrzí. Držím palce v dalším výběru 🙂 H.

alica_tn
6. nov 2015

@martuska75 božinku, nestraš! Niečo sa zmestiť musí, však aj susedy majú kočáre (aj ked väčšinou poľské, lebosú menšie 😔). V obchode krútili hlavou nad našim mini výťahom a povedali, ze mi pomôžu s výberom a požičajú mi aj konštrukciu, aby som to mohla vyskúšať v reále. 😁

alica_tn
6. nov 2015

@helics Ďakujem, dúfam, že nájdem niečo menšie, ale rovnako kvalitné 😁 Pekný víkend