ahojte, poprosila by som nejaké recenzie na kočík britax b-motion 4 2013, zatial som tu podobnú tému nenašla tak prosím o rady 🙂 dakujem
my mame tento kocik tyzden, kupovala som ho lebo 2-kombinacia sa mi zdala mohutna. Ale zase golfac som nechcela. Mame len sportovu verziu. Mame fialovu farbu. Jedine co sa mi az tak nepozdava je tenka sietka na rozopnutej strieske tak som si dala usit clonu. Zatial spokonost, dobre sa nim manevruje, denne jazdime autom, je skladny, priestranny aj pre vacsie dieta. V podstate ta latkova cast je totozna z B-Agile, len podvozok je iny.
@verka1978 prosim ta kde si si dala usit clonu? a za kolko?
@marcelina11 poslala som ti IP.
https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/britax-b-agile/ tu su dobre rady inspiracie na Britax-Agile sportova cast totozna okrem podvozku.
Nema niekto na predaj?
chcela by som sa Vas spytat,ako je to Britaxe b motion s odpruzenim.Lebo Britax b agle je dost tvrdy.Motion som este nazivo nevidela,uzazujem nad nim,pozdava sa mi lebo je velmi podobny b agle ,ten je priestranny,velmi sa mi paci ale to odpruzenie ziadne.Teraz mam teutoniu be you a ta je v tomto dobra,musim ju vsak nahradit,lebo mala(1,5 roka ) sa nam tam neskor s fusakom nezmesti,strieska je nizko.Dakujem za odpoved
@marcelina11 mozem sa spytat ako je to s odpruzenim tohto kocika? diky za odpoved
no ja som mala predtým dorjan..a tam bolo super odprúženie...B motion som kupovala hlavne kvoli gumenným kolesám...a mne sa videlo že ma lepsie odpruženie ako B agile (asi to bude aj kvoli tým kolesám). No ale zaleži na tebe ako si to predstavuješ...ja som s nim stále spokojná 😉
@marcelina11 diky za odpoved ,velmi sa mi paci asi ho malej objednam,je pravda ze B agle je tvrdy ale B motion ma tie nafukovacie kolieska,tak to je asi lepsie a je dost priestranny,lebo vyzera rovnako ako B agle,tak dufam,ze sa tam mala zmesti aj s fusakom a overalom na zimu.Este by som sa opytala,dodavaju ho bez nanoznika a krytu proti dazdu,aky kryt tam pasuje ,kupovala si nejaku znacku,alebo maju original?
V našom e-shope nájdete aj kočík B-Motion. Teraz navyše ak objednáte v auguste, okrem dopravy zdarma získate aj darček.
no ja som kupovala čisto len kočik...zvlást som kúpila pláštenku original..ja som dala za nu 20€ co je dost..ale na tej stránke co napisala verka 1978 písali mamičky že je nejaka za 7€...na tej stránke je všeličo...no a nánožnik nemam...aj rozmyšlam ci mam kupiť fusak alebo nanoznik...uvidme
Baby ja mam Britax B-Agile a zhánam pláštenku neviete mi poradiť kde by som ju zohnala 🙂?
@andraska Ja nam B Motion, ani neviem ze existuje aj B Smilee, ja som max spokojna s kocikom a po inom nepozeram. POdla je aj dost odpruzeny, chrbtova opierka sa da dat do uplneho lahu. B Motion nema otocnu sedacku. Aspon o tom neviem. Teraz pokukavam po doplnkoch z Pinkie, ale su dost drahe
@verka1978 pomylila som sa existuje B Smart 4.... ten ma otocnu sedacku ,ale vraveli mi ze nepruzi az tak, ten tvoj B Motion j e odpruzeny na teren dost? ale ak by si to prirovnala nieje to take tazke hovado ako TAKO alebo tie velke kociky? Quinny 4 kolesovy , do zimy s fukanymi kolieskami? ja som uz z toho uplne jelen, lebo mam auto sedacku romer aj vanicku uz mam ,akurat ten podvozok sportakovy potrebujem a neviem si vybrat naskrze...lebo potrebujem tak y normalny skladn y sportak co by mi snad vytrimal , n a 3 zimy, lebo s a ideme narodit do zimy, a potom minimalne 2roky budeme sa kocikovat, ale potrebujem aj do terenu lebo ked si kupim lahky taky mestsky tak u nas s tym vela nepochodim su hory,ale zasa potrebujem do auta spratny kocik lebo mame vela carachov do auta...
@andraska ja som spokojna nas uz absolvoval pieskove plaze, lesny teren, Pred tym som mala Bexu to je tiez velky kocik a chcela som nieco mensie a zaroven pruzne ale nie golfac a nic hrkotave po chodniku, tie kolesa su bomba, ja som s obchode porovnavala Agile a Motion. Najlepsie ist do predajne kde maju oba a vyskusat si
@verka1978 vanicka je dostatocne hlboka aj priestrannamam ju uz doma... len ten podvozok ma mata, vyberala som ten Smart len pani mi varvela ze je trosku tvrdsi ze nepruzi a teren tak prejde ... jasne ... ale zimu est eneviem, ako , ten Motion s ami zda trosku mensi ako Smart al eneviem to posudit ked to clovek nevidi...su v nich rozdiely...ale boze pomoc... 😀
@andraska ja som tiez pozerala na B smart 4, aj na B agle ,ale vybrala som B motion aj ked som ho ako jediny nevidela nazivo.Je vraj taky priestranny ako B agle(len ten nema ziadne opruzenie) tak sa tam zmesti aj vacsie dieta,.ja mam teraz Teutoniu Be You a tam je odpruzenie super,ani by som ho nemenila,mala je v nom rada,ale sa nam tam neskor s fusakom nezmesti,je nizia strieska.B smart je podobny ,ale je velmi tvrdy,a opierka na nozicky je kratka,aj strieska nie je az taka vysoko ako na B motion.Asi ho objednam bez videnia ,lebo som
zatial nenasla ziadnu predajnu ,kde by ho mali,kedze nie som z Ba
@verka1978 to by aj mna zaujimalo,co sa daju polohovat nozicky...dakujem za info
@kasalkapb
@moncicatko , ano nozicky sa polohuju ako v Agile, ze sa vysunie ta latka hore.
ahojte, vcera som bola pozerat tieto kociky, aj B-agile, aj B-motion, jednoznacne u mna tiez vyzera lepsi ten B-motion, na dedinske rozhegane cesty a do zimy, ale este zvazujem Condord fusion, nemate nahodou skusenosti, alebo neviete tieto dva kociky porovnat? Skusali sme aj Concord vcera, ale neviem sa rozhodnut, oba sa mi pacia, kazde ma svoje + aj -, vahovo su asi rovnako, aj ovladanie, aj skladanie, dakujem za rady.
@majcidlo Concordy su vybrobne kociky, su dost drahe a aj pouzite si drzia svoju cenu. Ako hovoris vsetko ma plusy aj minusy. Treba brat co skor vyuzijes, ci chodis autom( ja kazdy den) , ci ho budes niekde nosit po schodoch. U mna boli rozhodujuce kolesa, vaha, a hlavne skladanie. Ale ja som sa rozhodovala medzi Agile, Motion a City mini. Concord som zavrhla kvoli velkosti a skladaniu, kedy zebyvame v meste a denne neprevlakam kocik , ze ho nedavam do auta a spat a skladat, tak Condord
Ahoj. Síce som ho kúpila 15.6. ale zatiaľ som s nim veľmi spokojná.. je ľahučky. ..ale uvidíme časom 🙂 aj keď už teraz by som niečo zmenila. 🙂..napr. na madlo a rukoväť by som dala nejakú fóliu (látku- asi sa dám ušiť). Lebo je to z takého materiálu čo sa veľmi ľahko zašpiní. Iné negatíva nemám...zatiaľ 😉