Ahojte, rada by som sa opýtala na vaše aktuálne skúsenosti s týmito kočíkmi, nevieme sa rozhodnúť.. za každý postreh vopred dakujem 🙂
@suziie ja mám tiež Britax presne jak hovorí mamička a však mi vadia dve veci s ktorými sa dá prežiť že sa rukoväť kočíka nedá dať aj do predu a že nemá nafukovacie kolesá inak je úplne super ľahko sa snim jazdy je priestranný cenovo dostupný ľahký a praktický
Ahoj, dala by som do pozornosti Valco snap 4 sport trend. Je to výborný kočík, ktorý nemá odpruženie, ale ma nafukovacie kolesa a vyborne tlmia narazy. Dieťatko ani nevie, že idete po nerovnostiach, keď spinká. Tento kočík je tieždostatočne dlhý (100cm má, je to o pár cm menej ako spomínaný Britax) aj široký, preto spanie je tam bezproblémové a pohodlné. Má jednoduché skladanie a skladá sa spôsobom, „dovnútra“, t.z., že tá plocha kde dieťatko leží, je schovaná a neušpiní sa pri preprave na rozdiel od Britax ci Petite. Podľa mňa je tiež skladný. Kľudne ho odložíte v skrini. Prednosťou tohto kočíka je aj jeho predĺžiteľná strieška na XXXXXXL, co Britax ani Petite nemajú. Má kolískovú brzdu, t.z., že je umiestnená v strede na tyčke medzi zadnými kolesami a mimoriadne ľahko sa ovláda. A na rozdiel od britax má tycku medzi zadnými kolesami. Mne osobne sa dizajnovo na prvý pohlad tento kočík nepáčil no je parádny a funkčný.
Ja mám Britax, je super rýchlo sa skladá, nieje ťažký, je pevný. Chýba mi na ňom jedine že sa nedá oprať v práčke a tyčka medzi zadnými kolesami o ktorú sa môžte nohou zaprieť keď idete s kocikovat na schod 🙂