Britax B-Agile 4 - recenzie

lucka2108
16. apr 2015

čo hovoríte na tento kočík? máte s ním skúsenosti? dakujem 😉

16. apr 2015

Mám a som spokojná. Moja dcérka v ňom ešte dodnes spáva, nevŕzga a to s ním chodíme aj po horšom teréne. Jediné mínus je tá odopínacia strieška, lebo slniečko svieti vždy akurát tadial 🙂 ale jedna pani tu na MK šije namieru clony, takže sme jednu kúpili a vyriešené 🙂 a vôbec sme nepotrebovali polohovanie nožičiek

alzbetka83
16. apr 2015

Máme ho a je super, lahky, priestranný, lahko sa skladá 😀 Uz som mala zopár kočíkov, ale tento je naj.

luculka87
16. jún 2015

@teedynka, môžete mi prosím poslať kontakt? Prípadne cenu a nejakú foto, ako to vyzerá po "montáži" tej ušitej clony? Ďakujem :3

16. jún 2015

@luculka87 akurat som na mobile, tak vam to zajtra pohladam a poslem ked bude dcerka spat 🙂

17. jún 2015

@luculka87 dobré ráno, clonu som kupovala od pani nellyuana , šije nové clony, máá vzorkovník farieb látok, len si pozrite jej inzeráty 🙂 a taktiež šije aj nánožníky, iné druhy clôn, podložiek do kočíkov, tašky a kadečo 🙂

timka77
3. júl 2015

Zdravím maminy, ja som akurát včera kúpila b agile plus. Kociarik je krásny všetko super len ked sme absolvovali prvú prechádzku zistila som ze predné kolieska hrkotaju a to sme len v meste žiaden terén. Neviem či je to chyba z výroby a treba ho reklamovať alebo to je tak u všetkých. Ako sú na tom vaše kolieska? Ďakujem

3. júl 2015

@timka77 ja mam b agile 4, kupovany v 2014, ale nehrkoce ani nevrzga mi zatial nic... A to chodime aj po terene, nesetrime ho....