Britax B Agile 4 Plus, Baby Jogger City Mini alebo Valco Baby Snap

minas5
25. mar 2017

Ahojte baby poradite mi prosim, ktory kocik je lepsi pre 2 rocnu slecnu, vacsina kocikov je nam kratka co sa tyka chrbtovej opierky. Neviem sa rozhodnut ktory bude lepsi. Dakujem 🙂

kp7333
26. mar 2017

Tiez som sa rozhodovala medzi tymito 3 kocikmi, ked mala dcera 15 mesiacov a vyhral Valco snap sport s nafukovacimi kolesami. Presvedcila ma extra nizka hmotnost, polohovanie do uplneho lahu a skladanie kocika smerom dovnutra, nie von ako u ostatnych dvoch. S Valcom som spokojna, ale neviem, ci sa ti oplati kupovat kocik pre dvojrocne dieta. V kociku sa bude vozit este max pol roka, aj to len na dlhsie vylety, ci spanie na dovolenke. Mozno z bazara by som pozerala na tvojom mieste.

katka253111
26. mar 2017

Takze mala som britax b agile do decembra - ten bol fajny a aj nuna pepp 🙂 pouzivali sme do 2r2m (na dedine cez rok a v zime v meste som po predaju britaxu mala concord fusion... britax som predala a aj nunu, concord siel naspat na dedinu teraz a zohnala som baby jogger city micro (starsi model, pedchodca tych dnesnych) a je super a opierka paradna, krpec - zajtra uz 2,5rocny - tam ma dostatok miesta nad hlavickou este...a spinka mi v nom kazdy obedny spanok - resp zaspava 🙂 takze ja by som sla asi do baby joggeru 🙂 ja aom ho kupila tu na konikovi za uuplne ze skvelu ceny

katka253111
26. mar 2017

A tiez je podla mna zbytocne kupovat novy 🙂 neoplati sa to 🙂 z bazara ho potom predas za taku cenu ako ho na nom kupis ☺

@kp7333 inak moj 2.5rocny sa vozi aj do mesta na nakupy (bus mame aspon zadarmo a odveziem nakup) a aj kazdy den na spanok, lebo doma dlho zaspava, kym v kociku do 15min 🙂 takze u nas kocik stale plne vyuzity 🙂

minas5
autor
26. mar 2017

Urcite chcem bazarovy, novy je nam zbytocny, ja len ked pojdeme na nakuptento alebo dlhsie aby si mala kde oddychnut 🙂 Tiez viac premyslam nad Valcom snap 4, lebo pri britaxe by nam bola asi kratka chrbtova opierka. Obavam sa aj tych koliesok, ale skusim pohladat ten valco snap sport, uz len kcoli kolieskam 🙂 Nasla som aj tu na MK len sa bojim objednat z dalej, ze aky pride, u nas v okoli nie su :( neskusali ste takto kocik kupovat??-