Dobrý večer,
pred pár týždňami som si zakúpila kočík Britax b agile 4. Celkovo som s ním spokojná. Akurát s tými kolieskami nie som stotožnená nejako :( Je aj málo odpružený ( narozdiel od mojej 3- kombinácie) a v inej téme som čítala, že tento problém sa dá čiastočne vyriešiť nafukovacími kolieskami, ktoré pasujú na B-motion 4. Chcela by som preto vedieť od tých, ktorí s výmenou penových koliesok za nafukovacie majú vlastné skúsenosti a či by mi ich odporučili alebo nie. Samozrejme, je to moja chyba, že som zvolila b- agile namiesto b- motion, no ďalší kočík si dovoliť nemôžem, tak by som to poriešila aspoň výmenou koliesok.
@myscocka mame b-motion, nafukovacie kolesa jednoznacne! Akurat ze vymena asi nebude najlacnejsia...
Viem o tom..zhanam z druhej ruky...uz som aj nasla a za polovicnu cenu pouzivane necely rok...nemozem si dovolit kup
Nnemozem si dovolit kupit dalsi kocik co spravim s tymto..tak by som si aspon kolesa vymenila
My sme ich vymenili a bolo to lepšie. Ale ja som si aj tak na ten kočiar nezvykla. Veľmi zle sa mi s ním mamipulovalo. Ale kolieska vymeniť určite áno.
Uz som nasla tak cakam kym mi pani odpovie a dufam ze ich coskoro vymenim
A je potrebne este nieco tam dat ci len cisto kolesa sa prehodia?
B motion 4
Ja som vymenila osky na zadných kolesách sama. Vymenila som kolesá a kočíkovanie bolo omnoho pohodlnejšie. Malá už má 4 roky, takže kočík už nepoužívame. Ale zvládli sme veľa druhov terénu a celkom sa kočík s gumovými kolesami osvedčil. So starými plastovými kolesami to bola katastrofa. Ak by som ale ešte mala dieťa, Pravdepodobne sa ho budem snažiť predať a kúpim si športiak hoci z Poľska, poriadne odpružený.
@myscocka prosím vás,ako sa dajú vymeniť osky? Chcem sa do toho pustiť,ale 😂trošku sa bojim
@bubuakubko Prepáčte že tak neskoro 😂 ako no potrebujete na to také špeciálne kliešte. Bohužiaľ si už nespomínam ako sa volajú 🤦 po vybratí kolies z kočíka je potrebné roztiahnuť takú poistku na kolese tými kliešťami a vybrať ju. Možno ste to už aj urobili..určite som niekde na nete videla ako sa to robí. Nebolo to bohvie ako zložité
@myscocka za mna urcite ano😉