Britax B Agile 4 a nafukovacie kolieska

myscocka
28. mar 2017

Dobrý večer,
pred pár týždňami som si zakúpila kočík Britax b agile 4. Celkovo som s ním spokojná. Akurát s tými kolieskami nie som stotožnená nejako :( Je aj málo odpružený ( narozdiel od mojej 3- kombinácie) a v inej téme som čítala, že tento problém sa dá čiastočne vyriešiť nafukovacími kolieskami, ktoré pasujú na B-motion 4. Chcela by som preto vedieť od tých, ktorí s výmenou penových koliesok za nafukovacie majú vlastné skúsenosti a či by mi ich odporučili alebo nie. Samozrejme, je to moja chyba, že som zvolila b- agile namiesto b- motion, no ďalší kočík si dovoliť nemôžem, tak by som to poriešila aspoň výmenou koliesok.

zuzik307
29. mar 2017

@myscocka za mna urcite ano😉

6mia6
29. mar 2017

@myscocka inak tie kolesa tiez nie su lacný špás. A v tej skupine co som ti pisala je o tom pisane určite viac sa dozvies teraz tu

mrkvicka060
29. mar 2017

@myscocka mame b-motion, nafukovacie kolesa jednoznacne! Akurat ze vymena asi nebude najlacnejsia...

zuzik307
29. mar 2017

@myscocka nafukovacie kolesa stoja cca 90€...

myscocka
autor
29. mar 2017

Viem o tom..zhanam z druhej ruky...uz som aj nasla a za polovicnu cenu pouzivane necely rok...nemozem si dovolit kup

myscocka
autor
29. mar 2017

Nnemozem si dovolit kupit dalsi kocik co spravim s tymto..tak by som si aspon kolesa vymenila

6mia6
29. mar 2017

@myscocka daj kocik na bazar alebo vymenu keby si nezohnala kolesa

martinka13
29. mar 2017

My sme ich vymenili a bolo to lepšie. Ale ja som si aj tak na ten kočiar nezvykla. Veľmi zle sa mi s ním mamipulovalo. Ale kolieska vymeniť určite áno.

myscocka
autor
29. mar 2017

Uz som nasla tak cakam kym mi pani odpovie a dufam ze ich coskoro vymenim

gabika87
29. mar 2017

A je potrebne este nieco tam dat ci len cisto kolesa sa prehodia?

ludka1988
11. nov 2018

@gabika87 dobry den viem tema je uz starsa no riesim uplne to iste. Podarila sa vam vymena kolies. Ja som sa totiz docitala ze predne sa daju no zadne nie pretoze na b agile je dlhsia os ci co a nefungovala by brzda. Vdaka za odpoved

cookie26
9. apr 2019

@ludka1988 dobry den,riesili ste nakoniec tu vymenu?

6mia6
9. apr 2019

@cookie26 ja som menila

ludka1988
9. apr 2019

@cookie26 no riesila vymenila som cely kocik ☺ nala som stastie a predala som ho a kupila bmotio a som spokojna

cookie26
9. apr 2019

@6mia6 prosim ta a funguje teda ta brzda?

6mia6
9. apr 2019

@cookie26 úplne normálne. Treba vymeniť osky

cookie26
9. apr 2019

@6mia6 dakujem 🙂

cookie26
9. apr 2019

@6mia6 prosim ta,a tie osky kde zozeniem?

greta273
27. máj 2020

B motion 4

myscocka
autor
27. máj 2020

Ja som vymenila osky na zadných kolesách sama. Vymenila som kolesá a kočíkovanie bolo omnoho pohodlnejšie. Malá už má 4 roky, takže kočík už nepoužívame. Ale zvládli sme veľa druhov terénu a celkom sa kočík s gumovými kolesami osvedčil. So starými plastovými kolesami to bola katastrofa. Ak by som ale ešte mala dieťa, Pravdepodobne sa ho budem snažiť predať a kúpim si športiak hoci z Poľska, poriadne odpružený.

bubuakubko
25. aug 2020

@myscocka prosím vás,ako sa dajú vymeniť osky? Chcem sa do toho pustiť,ale 😂trošku sa bojim

myscocka
autor
3. apr 2021

@bubuakubko Prepáčte že tak neskoro 😂 ako no potrebujete na to také špeciálne kliešte. Bohužiaľ si už nespomínam ako sa volajú 🤦 po vybratí kolies z kočíka je potrebné roztiahnuť takú poistku na kolese tými kliešťami a vybrať ju. Možno ste to už aj urobili..určite som niekde na nete videla ako sa to robí. Nebolo to bohvie ako zložité