Brio smile 2013

evulienkaslx
25. apr 2013

Ahojte, ma niektora Brio Smile? Ako ste s nim spokojne? Je mozne ho niekde nazivo vidiet? Zatial som nasla iba na webovych strankach, ale nechcem kupovat macku vo vreci. Vdaka

ada05
26. apr 2013

@evulienkaslx Ahoj,ja som ho na živo tiež nevidela,ale objednala som si ho.Bol to problém,lebo na slovensku majú byť k predaju až o dva mesiace.Má prísť o týžden,tak som velmi zvedavá🙂

ada05
26. apr 2013

@evulienkaslx Ahoj,ja som ho na živo tiež nevidela,ale objednala som si ho.Bol to problém,lebo na slovensku majú byť k predaju až o dva mesiace.Má prísť o týžden,tak som velmi zvedavá🙂
@ada05

evulienkaslx
autor
7. máj 2013

@ada05 Ahoj, uz ti kocik prisiel? Ak ano, ako si spokojna? Vdaka 🙂

kiakocikovsvet
8. máj 2013

na Slovensku zatiaľ bol predaný iba jeden kus, dodávateľ ich neobjednal na sklad, vybavuje objednávky priamo na zákazníkov a termín čakania 60 dní,

sestricka1
18. máj 2013

@ada05
@evulienkaslx baby,tak ako,uz mate odskusane?podelte sa ja som strasne zvedava 😀

chichinka
18. máj 2013

Poznam jednu babulku so smajlikom, cakala nanho fakt cez 60 dni ale je s nim velmi spokojna, cakat sa oplatilo 🙂

evulienkaslx
autor
19. máj 2013

Ahojte, nakoniec sme sa rozhodli nekupovat macku vo vreci a kupili sme Teutoniu. Pani v obchode nas uopzornila na par nedostatkov Smilu, napr. nafukovacie kolieska, brzda, vraj sa ten typ dost kazi, ma vela kolienok, cim viac zhybov, tym vyssia moznost kazov, mensia vanicka. Tak sme teda kupili iny. Snad bude OK, len vzhladovo sa mi Smile pacil viac.

ada05
20. máj 2013

@sestricka1
@evulienkaslx tak aj ja sa ozývam po odmlke:D...ja som si tiež nakoniec kúpila brio go,mna zase odradila krátka chrbtová opierka......

sestricka1
20. máj 2013

@ada05 dik, takže sa radsej aj ja obrítim na brio go 🙂

ada05
20. máj 2013

@sestricka1 ja som bola proti brio go,vobec sa mi nepáčil!je ich už vela,ale ked sme prišli sme do predajne kočíkov tak som tam syna posadila a vyskúšala som ho,začala som o nom uvažovať a potom som ho kúpila🙂

sestricka1
20. máj 2013

@ada05 presne ani moj favorit to nebol ale nazory sa menie tesim sa na neho

cerimi77
20. máj 2013

@evulienkaslx
ahojte, ja mám brio smile a kúpila som ho na Slovensku, tak teda neviem ak je pravda, že sa predal len 1ks na SVK, či som to práve ja 😀 😀 😀 ale teda počkala som si naň veeeeľmi dlho, vyše 3m 😝 problém bol u výhradného dovozcu, ale čakanie myslím stálo za to, kočík splňa všetko čo som ja od kočíka chcela a som s ním max spokojná, aj keď som teda kupovala mačku vo vreci, ale nakoniec je z neho fakt veľmi pekná cicuška 😀 😉

katkaromi
16. júl 2013

@cerimi77 Dobry den, chcela by som sa opytat ako ste s kocikom spokojna po vyskusani v praxi? S manzelom rozmyslame nad Brio go, kvoli lahkej ovladatelnosti a spratnosti. Ale dizajnovo sa mi paci asi viac Brio Smile ;) Ozaj a kolieska su plastove? Lebo na prezentacii na youtube sa zdaju byt akoby hrubsie-nafukovacie ale mozno sa mi to len zdalo. A nie su velmi male?

mamel
18. júl 2013

Dobry den 🙂 od dnes som aj ja majitelkou bria smile a som neskutocne spokojna ! Aj ked musel za mnou putovat az z Ciech a predtym som ho vobec nevidela som ocarena !!! Soferuje sa presne ako Go uplne lahucko, plynule , perfektne sa da zvladat aj jednou rukou. Kolieska su nafukovacie ake to mi vobec neprekaza a je aj o dost lahsi ako casualplay ktory som mala predtym . Je priestranny a vysoky ! Strieska super proti slniecku a strasne sa mi paci aj obrovsky kosik ktory ma.
Nemozem povedat absolutne nic zle zatial a to uz sme toho dnes pochodili straaaasne moc 🙂 vrele odporucam , mna urcite nesklamal 🙂))))

anna1980
15. aug 2013

@mamel tak to som rada že sa pozdáva vias ako casualplay lebo som uvažovala nad kudu aôle tento ma viac oslovil asi kvoli striške a ked je ešte lahči tak neni o čom... chcem len športovu časť tak idem pokukať či sa niekde da takto kupiť. brala by som ho aj z bazariku ale asi ešte nebude v ponuke....nakolko je to novinka....

valika_val
17. sep 2013

@mamel prosim ta, mohla by si vytvorit nejaky album a popridavat tam fotky so smajlom? alebo kludne aj sem do temy. cim viac fotiek, tym lepsie 😀 mna napr. zaujima, ako vyzera, ked dieta uplne lezi a ci sa da strieska poriadne sklopit, aby malo dieta tmu. atd.. 😉 prosim prosim prosim 😅

mamel
17. sep 2013

@valika_val
Idem postupne pridavat 🙂) uz skoro 2 nesiace sa vozime a som nesmierne spokojna 🙂 jedine minus je ze nam zacal kocik trosku vrzgat ale pripisujem to tomu ze ho aj 2-3 krat za den skladame do auta . Inac vsetko slape ako hodinky 🙂)

valika_val
17. sep 2013

@mamel a uz mas vytiahnuty sportak? lebo ten ma zaujima. vanicka ani nie 😉

mamel
17. sep 2013
mamel
17. sep 2013

@valika_val
Ja ani vanicku nemam 🙂

mamel
18. sep 2013

Pridavam dnesnu zo strbskeho plesa pri krasnych troch stupnikoch 🙂)

mamel
18. sep 2013
valika_val
19. sep 2013

@mamel dakujem a gratulujem 😀 raz, ked to bude aktualne, ta poprosim aj o technickejsie fotky kociara 😀
muz ale povedal, ze dalsi kocik nam isto nebude treba 😠 😠 😠

aristokratka
7. okt 2013

@mamel prosim ta da sa dat sportiak do úplného lahu? Ide o to ze nás 2 mes krpec má mmomentálne 66cm potrebujem novy kocik a neviem ci íst do 3kombinácie polského kocíka alebo rovnno tento brio hlavne ked teraz ide zima a ja ju tam budem potrebovat napratat aj s fusakom..co teda v hlbokej vanicke uz bude problem

mamel
7. okt 2013

Ano da sa 🙂 my sme isli do neho ako 3 mesacny lebo tiez sme mali takyto problem ako vy 🙂) a ked das fusak tak ho to pekne zafixuje a ani sa nepohne 🙂)

mamel
7. okt 2013
aristokratka
9. okt 2013

@mamel super dakujem a ako sa ovláda v terene? pozerám ze foto zo strbského plesa - ide mi o travu, zem, hrbolce + co stabilita ?
+ este som nasla ze má nosnost 9kg.... a moja krpatá má momentálne 6,8... 🙂

mamel
9. okt 2013

Pochodili sme tento vikend cele tatry a nikde sme nemali problem . Chodime na pole, travu, kamene, vobec ho nesanujeme a zatial na 100% spokojnost . Teraz sme iba spravili zimny servis , dofukali kolesa 🙂 a chodime ako v novom ;))

@aristokratka

mackova11
17. okt 2013

a fakt začne po čase vrzgať ??