Maminky můžete mi prosim poradit, který z těchto kocarku vybrat? Jake jsou Vase zkusenosti? Jak kocarky jezdi na horsich chodnicich, upravenejsich lesnich cestách? Nedrncaji moc na dlažebních kostkách? Jake jsou pozitiva/negativa? Dekuji moc za pomoc.
Rozhodovala som sa medzi Mutsy Igo a Brio Go.
Na Igo sa mi pacilo, ze ide do uplneho lahu a pacil sa mi celkovy dizajn sedacej casti, odradila ma masivnost podvozku.
Mam Brio, lebo sedacia cast aj vanicka su vacsie, kosik je vacsi a trochu menej otvoreny, celkovo sa mi zda, ze brio ma podvozok vyssie a hlavne - brio pruzi. V strede konstrukcie ma zakrytovanu pruzinu, da sa hojdat. Nehrkoce na ziadnom terene, denne s nim chodim po zamkovej dlazbe, po travniku aj po strkovej ceste, vsetko zvladne v pohode. Vyborne sa tlaci, zatial je v tomto smere najlepsi kocik, co som mala. Da sa zlozit so sedackou v oboch smeroch, igo len so sedackou v smere jazdy. Na igu ma hlavne odradili recenzie na zahranicnych strankach, kde mamicky tvrdili, ze kocik je spociatku dost tvrdy a brnia z neho ruky 🙂
Predpokladam ale, ze igo je spratnejsie do auta, brio s tou zahnutou rukovatou zabera dost vela miesta.
dekuji za porovnani....musim to ještě poradne uvážit...nebude vadit na Briu, ze nejde do lehu? Nebude mimco sjizdet?
@eevulle
Dobre stranky su bestbuggy, ale tam chvalia aj brio aj mutsy.
To o igu a tvrdom podvozku som nasla niekde nahodne, celkovo je o nom malo informacii a o briu detto.
A ze brio nejde do lahu detom velmi nevadi. Ja som spociatku bola presvedcena, ze je to problem, ale maly s nim problem nema. Skor mu vadi, ze nema kolmy sed a ze nema polstrovanie na bokoch chrbtovej opierky ako maju peg-perega a inglesiny. (mam aj stare pliko, tak porovnavam s nim). Ale tipujem, ze je to len prechodna faza. 🙂
Mám mutsy evo. Má väčšie predné kolieska ako Brio. Som s ním celkom spokojná. Ľahko sa skladá. Používali sme v zime a nemali sme problém. Ak chcete pozrite môj album 🙂