Akú mate prosím skúsenosť pri reklamovani kocikov? Je mi jasne, že recenzie zvyčajne píšu nespokojní ľudia, no je ich nejako veľa, preto váham s kúpou kočíka tam, pretože nikdy nevieš, či nebudeš musieť niečo reklamovať a nerada by som kupovala niekde kde reklamácie rovno automaticky zametaju pod koberec. Ďakujem
@simona20201309 veľa veci som osobne tam kúpila, ako obchod ich poznam, ale reklamaciu som u nich neriesila. Teraz chcem kocik od nich a recenzie nehovoria veľmi pozitívne o riešení reklamacii, takže preto som chcela čítať osobnú skúsenosť dievčat práve s týmto.
@pataja rozumiem. Pri reklamácii musia dodržiavať obchodné podmienky. Ja som reklamoval kočík cez inú stránku a neuznali mi reklamáciu. S reklamáciou kocika je ťažké dokázať, že nešlo o manuálne poškodenie. Pri bežnej poruche by nemal byt problém. Obchodník to aj tak posiela na reklamáciu do výroby.
@pataja je to asi najspolahlivejsia stránka akú poznám. Maju len kvalitné veci. Na mail odpovedajú takmer okamžite. Neobávala by som sa cez nich kúpiť kočík. Maju aj kamennú predajňu. Objednávam od nich pravidelne.