Bol už niekto na trhoch v Poľsku?

15. jún 2020

Ahojte, chystá sa niekto na kočíky do Poľska? Alebo už bol? Nejaké recenzie, prípadne fotky by ma potešili. Aký je výber. My sa dostaneme asi až za mesiac,snáď dovtedy zas nezatvoria hranice.

Komentáre typu kočík z Poľska nikdy, atď si neprosím 🙂 Ďakujem 🙂

dzejsik
15. jún 2020

Ahoj, osobne chodíme do PL radi na trhy, i keď nie kvôli kočíkom, ten sme kúpili tu, ale zo zvedavosti sme pozreli - v Nowom Targu je priamo obchod, kde sú značky, ktoré kúpiš aj tu, ceny zhruba rovnaké. Na trhu sú kočíky lacnejšie, ale to za to, že sú to aj lacnejšie značky. Ak idete len kvôli kočíku, niektoré poľské značky nájdeš aj u nás v obchodoch a aspoň máš záruku istú (tuším celkom dobré hodnotenia má Bexa, Bebetto, Dany Sport a Riko) ... popozeraj.

arianna25
15. jún 2020

My sme boli pred vyse rokom ale nekupili sme lebo aj tu sa da za taky peniaz.

greta2017
15. jún 2020

svagrina ma z Leluchova (tip kocika som stiahla z netu ale tak presne vyzera) je to 3-kombinacia a uuuplne si ho vychvaluje. Cela 3-kombinacia stala okolo 340e a vravela mi ze ludia na ulici ju zastavuju ze aky krasny kociar, od kial je, kolko stal a podobne. Nevrzga, nekazi sa a vsetko si pochvaluje. Az raz ja budem mat dieta 100% pojdem do PL kupit kocik. Bola som aj osobne s nimi pozerat kociky a ja budem mat problem veru vybrat 😀 vela skutocne krasnych kocikov maju na vyber

zienka21
15. jún 2020

My sme boli teraz, noo pred koronou 😀 mám trojmesačnú dcérku, sme maximálne spokojní aj s manželom ten bol na výber kočíka a všetkého čo sa bábätka týka veľmi kritický 🙂
Plánovali sme sa ísť aj do Pl kvôli kočíku a výbave nejak sa zorientovať poobzerať vybrať. Kúpili sme v Pl v Jablonke, 3 kombináciu nevyšla nás ani celých 400 eur, dostali sme k nej aj decku s motýlikom, kočík je s veľmi veľa naozaj veľa vychytávkami, máme naň aj záruku bez nej by som nebola 100% spokojná aj ja, predsa len. Veľmi milý a ochotný predávajúci pán, určite sa nebojte aspoň pozrieť musí vás presvedčiť vlastná skúsenosť a samozrejme čo od kočíka očakávate resp aký chcete 🙂

autor
15. jún 2020

@dzejsik
@arianna25 ja neviem ale keď pozerám tu tak len dvojkombi 400€, + autosedačka, rukávniky, fusak. Čítala som niekde že v PL kúpili komplet všetko do 400€ 🤷
@greta2017
@zienka21 veď práve ja som pri prvej pred 10 rokmi kúpila z bazaru baby smile v-max, čo myslím že je tiež poľský,nie? A nejako som to ani neriešila, Neviem. A bola som spokojná a to bol už z druhej ruky. A viem že vždy keď sme boli v PL tak tam mali krásne tie kočíky a hovorila som si že ak raz tak pôjdeme tam kúpiť druhý 😊 takže ak zase sa nezavru hranice určite pojdeme, len čakám ešte na pohlavie 😍
@zienka21 a foto nemáš prosím 🙏🙏😊

zienka21
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zienka21
15. jún 2020

Áno no my keď sme potom pozerali ten čo máme tu vyšiel by nás myslím 790 to bolo a aj to neviem ci v im bolo už vajíčko zarátané alebo to nebola dvojkominacia takže plus k tej cene ešte dákych 70 eur za vajíčko, čo je teda pálka ako dosť veľká 😀

arianna25
15. jún 2020

Ja nemam rukavmiky, ale moj stal 380 s vajickom, darcek fusak

zienka21
15. jún 2020

Ah jasné odfotim až budem mať kúsok času 😉

arianna25
15. jún 2020

https://www.svetkocikov.sk/kociky.krasnal/krasn...
Nerobim reklamu, ale som spokojna. Mam modry pasikavy. Oznacila som ti koli cene sedacku sietku plastenku. Teraz nemas drahe kociky. Ved aj ten moj je vlastne poliak.

marca12
15. jún 2020

A este aj ten drahy,co kupis u nas je dovezeny z Polska. Kamoska ani pocut o Polsku,objednala kocik na Slovensku a skoro ju rozdrapilo,ked videla Polsku krabicu,kde bok zabaleny. Asi tolko o slovenskych e-shopoch. Ak mas moznost urcite sa oplati ist do PL.

dzejsik
15. jún 2020

@marca12 na to je dobrá kočíkopédia tu na koníku ... overíš pôvod značky ;)

arianna25
22. jún 2020

Predtym som v Polsku nebola tak som sa potesila ze som nieco videla. Mali sme vylet, zimna krajinka bola pekna a nakupili sme si nejake lakocinky 😊