Ahojte, rozhodujem sa medzi týmito dvoma športiakmi, uvítala by som nejake skusenosti pripadne ak mate tipy na lepší vyber sem s nimi. Chcem trojkolku vhodnú do lesa, pohodlnú pre dieta ale najma bezpečnú. Dakujem za vaše názory.
@jatva dakujem krasne za odpoved. Thule bol moj favorit, ale cena :( a chcem aby maly mohol v kocari lezat pohodlne rad sa vozí a spi tak vsetky denne spanky, tak zvažujem summit, je tam aj ten nanoznik a zdá sa mi ze sa jednoduchšie skladá..kuknem tie dve spomínané..ozaj tvoje thule nie je na predaj? 🙂))
@jatva a kupila by si taky kocar cez ebay alebo Amazon? Ale paci sa mi z tych co si poslala aj ten bumbleride, len neviem ci mi nebude chýbať ta ručná brzda, velku cast roka chcem tráviť na chate a v lese hore kopec dole kopec..nevies nahodou kde sa v okoli ba da ten bb pozriet? Daaakujem
Bob sa mi nepaci a Summit nema nastavovatelnu rukovat. Sla som teda do thule urban glide 2 🙂 ale ani jeden tebou spominany nie je zly. Idealne si ich chod pozriet nazivo. Este mozes kuknut bumbleride indy a tfk