Ahojte,
Chcem sa len poradit.mame fusak Bjallra,.bo ked ho davam do korytka,a nasledne dcerku, mam pocit ze je ulextremne naklonena dopredu,nevyzera ze by sa jej vôbec pohodlne sedelo, a popruhy musim predĺžiť co najviac to ide.. celé mi to pride,ako by to bolo malé, mate niekto podobne skúsenosti?
dcérka ma 1,5 roka vysku 83 cm.Moze jej byt uz ten fusak maly,alebo ide len o to,ze tento fusak dobre nesedi do korytkovej úpravy? Dávate dcerke zimnu bundu resp zimny overal ked je vo fusaku? Nasa sa nerada kočíkuje, casto sa pyta z neho von, bpjim sa jej dat tensi kabát na vrch ( rozmýšľala som nad tým,ze ci to nieje proste len hrube a preto je tak v predklone).
Vopred ďakujem za vaše postrehy
@henriett11 a normalne ju tam davam v zimnej kombineze, lebo tiez uz rada vybehne, ma skoro 15 M.
ja som bjallru predala vobec mi to do foxa nepasovalo s porovnanim original bugaboo..
Ale teda ja si myslim ze to je hrubymi vrstvami najskor, tak ju daj o poluhu nizsie a mohlo by to byt vybavene?
Ked tam je fusak, bunda, nejaka kapucna.. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
@anne_mary2 dakujem krásne ❤️
@banalu ďakujem ❤️
@henriett11 ja mam chameleon a tiez ked ju dam do tej najvyssej polohy vo fusaku elodie tak mam pocit, ze vypadne. Zaklanam ju na druhu polohu a aj ona je spokojna, stale vidi von a ja nemam pocit, ze stoji 😂