Bexa verzus Roan

zuzu4321
27. máj 2018

Ahojte, s ktorym kocikom mate lepsie skusenosti? Bexa new ideal alebo Roan bass soft? Neviem sa rozhodnut. Ked som skusala Bexu, tak mi to prislo akoby tahala do stran, ale neviem, ci sa mi to len zdalo... Ktoryyyy? Prosim poradte

lenca_09
28. máj 2018

Ahoj, ja mám Roan Bass Soft Eco Leather kupovaný v septembri 2017, zatiaľ je všetko v poriadku. Som s ním veľmi spokojná čo sa týka údržby veľkosti vaničky atď. S druhým kočíkom skúsenosť ale nemám. Ja som Roan videla pani na námestí, ešte som ani tehotná nebola a vedela som, že raz to bude on 😉 Vzala som rovno 3-kombináciu. Je spratný, ľahko sa skladá, denne prehadzujem vaničku a športiak bez problémov. Na čo som ale nemyslela ... eco koža, no občas s ním aj zadriem kdesi medzi dvermi a už je škrabanec, takže dávam na kočík pozor ako na dieťa 😀

janickacrazy
28. máj 2018

No za mna osobne ani jeden z nich a už vobec nie tú eko kožu, lebo sa sa ti može odrieť, ošúpať. Mala som podobný kočík a tiež po čase ťahal trochu do strany, nikdy viac. Radšej značkový z bazaru v super stave a bez problému, toľko moja skúsenosť, ale je to na tebe.

misulinka1987
27. jún 2018

@lenca_09 ahoj, chcem sa spytat vidim ze mas Roan Bass soft, si teda s nim fakt spokojna, vyhovuje vsetko co kocik ma za danu cenu? a co sportova cast, sklapanie alebo vrzganie koliesok nemas? dakujem krasne za tvoju odpoved a skusenost 🙂

lenca_09
27. jún 2018

@misulinka1987 ahoj, tak čo sa týka vaničky je najväčšia čo som našla. Ako Roan bola moja srdcovka, ešte ani tehotná som nebola (videla som pani v meste). Defekt som nemala a to ozaj chodíme na rôzne trasy a cesty, kopce. Prehadzujú sa tie časti veľmi ľahko, nevŕzga, hojdá skvele. Vojde sa tam aj dieťa 75cm do vaničky, ale to je už tak na doraz. Občas mi tam malý cez deň zaspí a to máme sedem mesiacov. Sú aj oveľa drahšie kočíky, toto je taký priemer by som povedala. Ak niečo tak kľudne píš 🙂

misulinka1987
29. jún 2018

@lenca_09 dakujem pekne za odpoved. Mne sa tie roany pacia aj ze maju velku vanu len som videla aj tu na MK ze niekomu vrzgaju kolieska alebo dokonca konstrukcia a podobne. Tak chcem vediet nazory aj inych mamiciek co maju Roan ze aku maju skusenost kedze je to kocik taka stredna cenova kategoria si myslim, ze by mohli byt fajn akurt ze ci odporucas tu ekokozu a je lahky skladny a spratny ked napr. niekam ides a nakladas ho do auta sama bez muza a tak 🙂 dakujeme pekne.

zuzu4321
autor
29. jún 2018

@misulinka1987 podla mna vrzgaju kvoli zanedbanej udrzbe. O kolesa sa treba pravidelne starat a tak 2x za mesiac premazat silikonovym sprejom... teda tak mi povedali na predajni

lucynecka
29. jún 2018

Ja mam Roan Bass soft a druhykrat by som ho urcite nekupila. Mam sedu eko kozu, udrzba super, len povrch pretriem a vsetko ok, kocik lahky, dobre ovladatelny. Nic sa nelupe, nepraska, kupovany bol v septembri 2017. Ale co sa tyka kvality konstrukcie - katastrofa. Neustale nieco vrzga. Manzel ho niekolkokrat uz rozobral a cely premazal, po nejakej dobe je to rovnake. Co pozeral konstrukciu, vraj tam chyba nieco, co ma akoze "tlmit", nuz setrili zjavne vyrobcovia na nespravnom mieste...

bucko555
29. jún 2018

ja som mala bexu ale iny model a bola som spokojná keby kupujem druhy krat kupila by som zase , nebol ziadny problém, lahké skladanie a hlavne veľká vanička