Bebetto Pascal 2014 - skúsenosti

zuzka0306
15. máj 2015

Má niektorá z vás tento kočík? Ste s ním spokojná? Je k nemu aj držiak na fľašku a návleky na kolesá tak ako je to ne videu? Objednávali ste ho niektorá z www.pre-detičky.sk? - lebo tam mi pani sľúbila že keď si objednám z ich stránky, pribalia mi zadarmo aj prebaľovaciu podložku - je to pravda? Ďakujem za odpovede

jana_0509
2. dec 2015

@zuzka0306
Ahoj Zuzka, prosim ta mas uz doma kocik bebettto pascal sedy?objednala si si ho? tiez nad nim uvazujem. Mohla by som sa ta na par veci opytat? Dakujem

zuzka0306
autor
3. dec 2015

Mám ho doma.. používam ho už 5 mesiacov.. Kludne sa pýtaj =D

jana_0509
3. dec 2015

Super dakujem. Zaujímalo by ma, či si nasla nejaky kamenný obchod alebo si ho objednavala z netu , z tej stránky ako si pisala? A či si s ním spokojná, či farba je taká ako na ich obrazku , a či športová čas sa dá sklopit do úplného lahu 🙂

zuzka0306
autor
4. dec 2015

Nehladala som nejak... ale nasla som ho na stránkach z ktorých to posielali z okolia Bardejova, čo je opačná strana Slovenska... Takže som si ho vyhliadla len z netu... Objednávala som ho z tej stránky ktorú som pisala... farba je taká istá... nejak sa nelíši od skutočnosti.. mne sa ten kočík veľmi páči a čo ma prekvapilo, čo som teda pri výbere nejak neriešila ani ma to nenapadlo bolo že vanička je dosť vysoko od zeme, takže sa nemusim tak strašne zohýbať k malej ako pri predoslom kočiku... a športovú časť skočím ešte pozrieť, lebo ju mam zatial na povale.. ale myslim že išla do úplneho ľahu =)

zuzka0306
autor
4. dec 2015

@jana_0509 tá športová čast nejde úplne dolahu.. som to teraz pozerala a je tam mozno taky 25 - 30 stupnovy uhol... neni to rovno.. trošku vyvýšene

jana_0509
5. dec 2015

Dakujem pekne za informacie, na stranke http://kociky.heureka.sk/bebetto-pascal-lj195-2... maju napisane ze je sportova cas do uplneho lahu ale tiez sa mi nezdalo ked som si pozerala video. Ale vsak to nie je asi az taky problem. A nie je na nom nic co ti vadi?

zuzka0306
autor
7. dec 2015

no problém to určite nie je pretože deti ktoré su už v športovej časti toho chcu už aj tak dosť vidieť, teda aspon tie moje a pokial aj spia postaci im im aj taka poloha... moja prva s tým nemala žiaden problem aj ked sme mali iny kocik vtedy ale nešlo to tiež uplne rovnpo dat.... ako kočík je uplne perfektny, má mozno menšiu chybičku ale je možne že to má len moj, lebo prepínanie brzdy ide tahsie a niekedy musim jeden pedasl stlacit a druhy trochu vytlacit nahor lebo občas to nieje uplne odbrzdene, ale uz som si zvykla na to.. hovorim ze mozno som len ja dostala chybny kus, aj by som to mozno riesila, ale už by nebol cas posielat podvozok naspät a čakať na novy.. ale nic strasne.. inak je uplne perfektny a uz by som ho asi nemenila

zuzka0306
autor
7. dec 2015

@jana_0509 a ešte ma napadlo k tej športovej časti, ja som to skušala dat do lahu ked som to nemala namontovane na podvozku takže možno že tam by to išlo inak.. predsa na zemi to nemalo stabilitu a ťažko sa mi to davalo dole ked sa mi to prekoprcavalo a ešte moze byt že adaptery su viac došikma že by to nakoniec mohlo byt rovno.... ked budem mat viac casu vyskusam to

jana_0509
7. dec 2015

🙂 dakujem mooc , si zlatá 🙂

zuzka0306
autor
7. jan 2016

no nejde to teda do uplneho lahu.. ma to mensi sklon. ale mala mi v tom v pohode lezala

hankky
15. júl 2017

ahojte, rada by som sa opytala ci sa da poskladat s nasadenou sportovou castou alebo sa musi dat sportova cast dolu a tak poskladat? dakujem

stanka_s
20. okt 2017

Aktualne skúsenosti s Bebetto Pascal? Hlavne odpruzenie ma zaujima.

zuzka0306
autor
20. okt 2017

Odpruzenie je dobre.. myslim ze sa da aj nastavovat

stanka_s
20. okt 2017

@zuzka0306 dakujem. A nie je velmi tazky? A este ma zaujima ci je sportovy otocny do oboch stran.

katka1425
3. apr 2018

My ho mame a velmi som z nim bola spokojna a chcem ho predat

zuzka0306
autor
4. apr 2018

@stanka_s tak neni z uplne tych najlahsich kocikov, ale nie je ani nejak príliš ťažký... športová časť sa dá nakliknut v oboch smeroch

zuzka0306
autor
4. apr 2018

Aj ja rozmýšľam o predaji

stanka_s
4. apr 2018

@zuzka0306 uz od novembra mam iny kocik, dakujem.