Ahojte, mate niekto Bebetto Murano 2016??? Ake su skusenosti? Resp.videli ste ho nazivo? Ja len na nete, ale paci sa mi. Rozhodovala som sa pre Holland alebo Torino, ale nakoniec asi vyhra Murano..takze ak mate niekto skusenosti, prosim dajte vediet 😉
https://www.modrykonik.sk/group/7078/?q=nase+no... tu mam fotku
@babula bohuzial rukavniky niesu k tomu,ale dalo by sa k tomu dorobit , mam jednu firmu ktora my usije aby sa k tomu hodili
Tak to je fakt nahoda , pozerala som ze ste z trencianskeho kraja pretom som napisala ci ho nechcete vidiet, lebo viem ze vela ich po predajni nie je , je lepsie si pozriet osobne
Aj mne sa veľmi páči prosím ťa môžeš mi zmerať vnútornú časť vaničky ak ho máš
doma. ďakujem pekne
@zuzicka8531 ahoj.neviem komu si pisala ale my stale cakame.objednavali sme pred 6 tyzdnami a yz by mal kazdym dnom prist.vanicka je isto z tych vacsich a kedze babo ide do zimy a 5 mesacny bude bez fusaku tak pohoda...
Síce trošku neskor ale reagujem na vás príspevok 🙂 ja kociarik využívam dva mesiace ... Mne osobne nevyhovuje a druhy krát by som si ho uz nevybrala. Pride mi ako Lacny kočiar za 250€. Je nejaky roztraseny. A po krátkej dobe začína mat problemy s prednými kolieskami. Kociarik by som skor doporučila vyšším babám. Na mna je ta konštrukcia moc vysoká a ťažká. Keď sa kočiarik chce zložit predné kolieska musia byt uplne rovno. Výhoda je asi veľká vanička a nastavenie perovania. Športovú časť som nemala možnosť este vyskúšať . Niekomu moze vyhovovať ale za mna nie 🙂
A my sme max spokojni.kolesa ziadny problem.vsetko nam vyhovuje,vela vecu co nam ulahci zivot a to my sme uz zopar kocikov mali kedze mame tretie dieta a to teda aj riadne drahe a znackove.ziadny neni uplne top ale tento ma najmenej nevyhod
...baby vas nestve ta sportova verzia??? ja uz budem muset vymenit kocik (asi na prvy rocik dostane novy)...maly ma 76cm 10 mesiacov a uz sa mi tam nezmesti lezkat. ta horna cast na chrbtovej opierke je asi len na okrasu, ked dam na lezato tak je sikmo, tam hlavu mat nemoze...inak som spokojna a hlboka vanicka bola top, my sme sa tam vozili do 7 mesiacov (uz mal opierku sikmo) aj s hrubym fusakom a to je maly dlhan, aj ked posledny mesiac sedel oprety o vankus, bo uz bol prilis zvedavy 🙂
@jajka2407 ahoj.no ja som bola najskor tiez z toho na nervy.ale akosibsme si zvykli.vojde sa v pohode.mame 8 mesiacov a mame nejakych do 80 cm a 10 kg.v zime asi nemame sancu s fusakom.aj ked ta vnutorna jedna vypln sa da vybrat lebo to je taky zmensovaci madrac.ale v konecnom dosledku som rada ze neni moc velky lebo tie vacsie sportaky sa zasa nedaju pouzit lbo tam mensie deti lietaju.ale v aute mam valco snap 4..
ja som z neho trochu sklamana. ma plusy aj minusy..hlavne tie nerovnosti a to ze je cely akoby krivy ma stve..inac ako velke plus beriem to ze je hojdaci...aspon pri nasom malom som to vyuzila na 100%
ja som s nim bola velmi spokojna, je hoddaci, super odpruzeny, velke kolesa, velka vanicka, uzatvaratelny kosik. len sportak je mensi co mi velmi nevadi, lebo maly malo spi v kociku, ale ked uz, tak ten vrch mohli inak vymyslet...ubera mu to 10cm na dlzku...samozrejme ze ked sedi tak ma miesta habadej 🙂 ... len je tazsi...uvazujem ze ho vymenim...ale chcela by som tiez s nafukoackami a tie su vsetky tazke... okolo 12kg...uvazujem na pluskovym britaxom, alebo coletto joggy
Nikto nema??