Bebetto Murano 2016

vronni
6. jún 2016

Ahojte, mate niekto Bebetto Murano 2016??? Ake su skusenosti? Resp.videli ste ho nazivo? Ja len na nete, ale paci sa mi. Rozhodovala som sa pre Holland alebo Torino, ale nakoniec asi vyhra Murano..takze ak mate niekto skusenosti, prosim dajte vediet 😉

vronni
autor
7. jún 2016

Nikto nema??

babula
19. aug 2016

@vronni Ahoj.kupila si ho?ja som ho bola dnes pozerat...

vronni
autor
20. aug 2016

@babula ano :D uz je doma, kazdy den na kukam... 😀

babula
20. aug 2016

@vronni aky matr farbu.mne sa ten kocik strasne konstrukcie paci len farbu vyberam

babula
20. aug 2016

@vronni mne to len otvori temu ale kedze som neni clen tak mi nic neukaze

vronni
autor
20. aug 2016

@babula no uz by si to mala vidiet. je taky svetlucky, tusim 08 cislo farby.

babula
20. aug 2016

@vronni joj dakujem.presne tuto kombinaciu sme si aj my vybrali.odkial si objednavala?

vronni
autor
20. aug 2016

z mojekociky.sk
@babula

mimisk
20. aug 2016

@babula my mame teraz na predajni tento,ale s cierny pruhom , kazdy ho obdivuje 🙂

babula
20. aug 2016

@mimisk este aj s tou takou pepitovou sedou je pekny.nevieme sa rozhodnut...inak u vas sme na predajni boli kupovat pred 7 rokmi tako hnedy s gulickami..si to pamatam jak teraz pre prvorodeneho a teraz uz pre tretieho 😀

babula
20. aug 2016

@mimisk su k tomu aj rukavniky?som niekde citala len neviem ci su v cene..rada by som mala k tomu uz aby pasovali...

mimisk
21. aug 2016

@babula bohuzial rukavniky niesu k tomu,ale dalo by sa k tomu dorobit , mam jednu firmu ktora my usije aby sa k tomu hodili
Tak to je fakt nahoda , pozerala som ze ste z trencianskeho kraja pretom som napisala ci ho nechcete vidiet, lebo viem ze vela ich po predajni nie je , je lepsie si pozriet osobne

janitta
24. aug 2016

@vronni Ahoj, mohla by si dat prosim fotku tvojho kočíka aj so športovou verziou? Aby bol kočík v ľahu a mal rozopnutú striesku (neviem nikde nájsť aké má farebné prevedenie). Tiez máme záujem kupiť si tento kočík, akurát sa rozhodujeme vo farbe. 🙂

babula
24. aug 2016

@janitta farby sú na eshopoch

zuzicka8531
8. okt 2016

Aj mne sa veľmi páči prosím ťa môžeš mi zmerať vnútornú časť vaničky ak ho máš
doma. ďakujem pekne

babula
8. okt 2016

@zuzicka8531 ahoj.neviem komu si pisala ale my stale cakame.objednavali sme pred 6 tyzdnami a yz by mal kazdym dnom prist.vanicka je isto z tych vacsich a kedze babo ide do zimy a 5 mesacny bude bez fusaku tak pohoda...

slahacqua
25. feb 2017

@vronni ahoj, chcela by som sa opytat ci ste stale spokojna s tymto kocikom alebo ste vychytali nejake jeho nedostatky. Mne sa tiez velmi paci,ale neviem sa rozhodnut. Dakujem za info 😊

vronni
autor
26. feb 2017

@slahacqua ano, som spokojna. jedine co ma trosku hneva, je ze je vanicka akoby trosku nakrivo, doboku na konstrukcii.ale neovplyvnuje to nijak funkcnost

13patka13
18. mar 2017

Síce trošku neskor ale reagujem na vás príspevok 🙂 ja kociarik využívam dva mesiace ... Mne osobne nevyhovuje a druhy krát by som si ho uz nevybrala. Pride mi ako Lacny kočiar za 250€. Je nejaky roztraseny. A po krátkej dobe začína mat problemy s prednými kolieskami. Kociarik by som skor doporučila vyšším babám. Na mna je ta konštrukcia moc vysoká a ťažká. Keď sa kočiarik chce zložit predné kolieska musia byt uplne rovno. Výhoda je asi veľká vanička a nastavenie perovania. Športovú časť som nemala možnosť este vyskúšať . Niekomu moze vyhovovať ale za mna nie 🙂

babula
18. mar 2017

A my sme max spokojni.kolesa ziadny problem.vsetko nam vyhovuje,vela vecu co nam ulahci zivot a to my sme uz zopar kocikov mali kedze mame tretie dieta a to teda aj riadne drahe a znackove.ziadny neni uplne top ale tento ma najmenej nevyhod

13patka13
18. mar 2017

@babula tak to potom asi ja mam zase šťastie a došiel mi nejaky výstavný vadny kus 😂 alebo sa na to pozerám príliš skepticky .. neviem 🙂

vronni
autor
19. mar 2017

@13patka13 tak ja zas davam vzdy koliesa predne do boku , inak sa mi to neda zlozit uplne. zavadzia ta spodna priehradka na tasku. je pravda ze je tazky, ale kde zijeme, su take chodniky a tereny, ze lahky kocik by to neprezil 😅

jajka2407
24. jún 2017

...baby vas nestve ta sportova verzia??? ja uz budem muset vymenit kocik (asi na prvy rocik dostane novy)...maly ma 76cm 10 mesiacov a uz sa mi tam nezmesti lezkat. ta horna cast na chrbtovej opierke je asi len na okrasu, ked dam na lezato tak je sikmo, tam hlavu mat nemoze...inak som spokojna a hlboka vanicka bola top, my sme sa tam vozili do 7 mesiacov (uz mal opierku sikmo) aj s hrubym fusakom a to je maly dlhan, aj ked posledny mesiac sedel oprety o vankus, bo uz bol prilis zvedavy 🙂

babula
25. jún 2017

@jajka2407 ahoj.no ja som bola najskor tiez z toho na nervy.ale akosibsme si zvykli.vojde sa v pohode.mame 8 mesiacov a mame nejakych do 80 cm a 10 kg.v zime asi nemame sancu s fusakom.aj ked ta vnutorna jedna vypln sa da vybrat lebo to je taky zmensovaci madrac.ale v konecnom dosledku som rada ze neni moc velky lebo tie vacsie sportaky sa zasa nedaju pouzit lbo tam mensie deti lietaju.ale v aute mam valco snap 4..

vronni
autor
25. jún 2017

ja som z neho trochu sklamana. ma plusy aj minusy..hlavne tie nerovnosti a to ze je cely akoby krivy ma stve..inac ako velke plus beriem to ze je hojdaci...aspon pri nasom malom som to vyuzila na 100%

jajka2407
25. jún 2017

ja som s nim bola velmi spokojna, je hoddaci, super odpruzeny, velke kolesa, velka vanicka, uzatvaratelny kosik. len sportak je mensi co mi velmi nevadi, lebo maly malo spi v kociku, ale ked uz, tak ten vrch mohli inak vymyslet...ubera mu to 10cm na dlzku...samozrejme ze ked sedi tak ma miesta habadej 🙂 ... len je tazsi...uvazujem ze ho vymenim...ale chcela by som tiez s nafukoackami a tie su vsetky tazke... okolo 12kg...uvazujem na pluskovym britaxom, alebo coletto joggy

vronni
autor
25. jún 2017

@jajka2407 tak ja menit nebudem, dokupim iba lahku malu buginu na take rychle nakupy alebo do auta