Bebetto Luca farba 4 a 16 - reálne fotky

surdyova
29. apr 2021

Ahojte,
rozhodujem sa medzi týmito dvomi farbami. Nemáte niekto, že by ste mi poslali reálne fotky? Hlavne tu 16-tku ak by niekto mal... Z tej 4 som sa k nejakým fotkám dopátrala ale tá druhá...

alexandra197
29. apr 2021

@surdyova min.tyzden sme predali Bebetto Luca 2019 toto zelene. Farba je ako na fotke, pekná sýta zelena

oblecenie99
29. apr 2021

@surdyova Ahoj, taky kočík sme nemali, tak na otázku odpoveď nemám, ale musím napísať, že ta druha farba je úplne bombova, ja by som to hneď brala 🙂

hsara99
29. apr 2021

ja tiež neporadím asi ale súhlasim, druhá farba je nádherná len mi do očí bije ta streborná konštrukcia, keby bola taká ako na prvom (celá čierna) tak by to bolo úplne top 😍

surdyova
autor
30. apr 2021

@alexandra197 ano ta farba vyzera pekne, dakujem aj za link na ten inzerat
@hsara99 ano na ciernej konstrukcii, nevsimla som si ze som sem kazdy hodila s inou farbou, robia ich totiz aj tak aj tak
povodne som mala vybrany ten horny, druhu farbu neponukaju na vsetkych obchodoch tak som si ju vsimla az neskor a zostala som na pochybach.. tu vyzera taka nie uplne zelena ale nasla som aj take obrazky vyslovene tmavo zelenej ze by to mohlo byt. Ako pacili si ma aj take a asi pojdem do tohto, len by som chcela vediet co mi v reale pride 😃 ci tmavo syto zeleny alebo takyto mis mas zeleno-modro neviem ako popisat 😃