Bebe Confort High Treck pre 1,5 ročné dieťa

something
4. jan 2014

Napiste mi prosim skusenosti.Maly bude mat rok a o chvilu. Chcem ho len na tuto zimu, predpokladam, ze buducu zimu uz nebudeme v kociari maly v kociari ani nespi ani sa nejak dlho nevozi. Len ho chcem skusit, velmi sa mi paci. Teraz mam jane slalom reverse a som spokojna. A vlastne ked nebude sneh tak mam nunu.

zuzi0110
4. jan 2014

@something ja ho mám a je skvelý 🙂 čo by si o ňom konkrétne chcela vedieť?

something
autor
4. jan 2014

@zuzi0110 Potrebujem vediet ci je tam v pohode dieta,kt. ma 1,5roka a vo fusaku.A dam tam fusak kaiser?

zuzi0110
4. jan 2014

@something moje v ňom boli od 4 mesiacov do tuším ešte v 2,5 som ju mala keď som išla korčulovať. A teraz má 4 roky a sme si minule srandu robili vonku a sme ju do neho posadili v pohode 🙂 Kaisera tam dáš si myslím na 99% som si istá že áno. To je taký fusak ako ich originálny Bebe Confort.

something
autor
4. jan 2014

@zuzi0110 kaiser je kazdy.Klasicke otvory na pasy.Tak vravis v pohode.Tak ho asi vymenim.A ma aj madlo?

something
autor
4. jan 2014

@zuzi0110 sedenie je korytkove?

zuzi0110
4. jan 2014

@something madlo má 🙂 a ak myslíš na to také sedenie že sa dieťa iba prevalí dozadu a nohy má vo vzduchu tak to nie. Jemu sa normálne polohujú aj nožičky aj chrbátik 🙂 ja mám jeho foto aj vo fotoblogu https://www.modrykonik.sk/blog/zuzi0110/album/c...
https://www.modrykonik.sk/blog/zuzi0110/album/c...

zuzi0110
4. jan 2014

@something ak by si bola z Košíc tak sa kľudne stav si ho pozrieť 🙂

something
autor
4. jan 2014

@zuzi0110 som z popradu,takze to asi nie aj keby som rada,lebo tu som videla len jeden aj to z auta,takze som si neobzrela.Ja som fakt myslela,ze je korytkovy.Tak asi ho vezmem.Len nechcem cerveny.Vsade su take.Priatel by to neprezil. Dakujem

zuzi0110
4. jan 2014

@something ja som vtedy mala zaostrené na oranžový a ani neviem prečo som zobrala červený. Aj tak ešte 2 roky a už ho nebudeme potrebovať 😀 nemáš zač 🙂 dúfam že s ním budeš tak isto spokojná ako ja 😉

something
autor
8. jan 2014

@zuzi0110 Ahoj. Tak ho mam uz doma. Len sa chcem opytat, najek tam neviem zapnut maleho pasmi ked je tam fusak. Su nejake kratke ci co..Je to normalne? Zapnem ho ale ltt a je tam strasne na pevno. Inak som prekvapena jeho velkostou a tym aky je lahky...Dufam, ze sa bobor bude chciet vozit, lebo sami velmi paci

zuzi0110
9. jan 2014

@something som rada že sa ti páči 🙂 my sme s ním toho fakt veľa prešli a asi je to aj jediný kočík čo sa páči aj mužom. Aspoň tým z môjho okolia 🙂 vieš čo už si nepamätám ale viem že moja nemala rada ruky v popruhoch lebo potom sedela ako prišpendlená a nevedela otočiť hlavičku a pozrieť sa na mňa. Ja som jej to zapínala tak že len okolo nôh. Proste tie vrchné pásy mala za chrbtom a potom išli okolo nej dopredu. Ja som strechu nemala skoro nikdy zdvihnutú lebo ona to neznášala. Skoro do 10 mesiacov sedela smerom ku mne a musela ma vidieť.

something
autor
10. jan 2014

@zuzi0110 Ja som to dnes urobila tak, ze som mu dala tie pasy ako pises, ale nemala som ich stiahnute a myslim, ze keby sa naklonil a nemal by madlo tak urcite vypadne...rada by som ho celeho zapla, ale ako pisem, je to strasne na tesno a neviem najst kde sa daju povolit

zuzi0110
10. jan 2014

@something ty ho máš z druhej ruky alebo novy? Lebo možno bývalá majiteľka prala poťah a zle zaviazala vzadu. Moja má teraz 6 mesiacov a pozerala som a sú fakt dosť krátke. Či to nebu naschvál že staršie už má byť s madlom. Mne tam staršia celkom dobre sedela aj keď ich nemala na ramenách. Aj tak by sa mi z nich vyvliekala nezbeda jedna 😀 pri prvej dcére som v Chiccu mala iba 3 bodové zapínanie a tiež dobre sedela takže som to 5 bodové nejak neriešila sa priznám. A lepšie zatiahnuť okolo nožičiek by nepomohlo?

something
autor
10. jan 2014

@zuzi0110 ono je to trosku komplikovane s tym fusakom ale tie okolo noziciek su strasne kratke. tak skusim ich asi stiahnut a davat len okolo pasa. Bez fusaku to ide ale tiez nic moc. ono dali by sa aj nove usit ale nechcem zase investovat. Tak budem asi davat len okolo pasu a madlo.