Ahojte dievcata dnes som
si vsimla ze na tejto web stranke maju skladom kocik do ktoreho som zamilovana, mate niekto skusenost s touto firmou?
no ja som vcera objednala mutsy cez net tak uvidim mali by odo mna mejlom chciet potvrdit objednavku a zatial sa neozvali tak ak nie zavolam tam.
ked som kupovala prvý cez net,tak mi odpovedali na druhý deň a potom mi volali,ked im
prišli peniaze na účet a ešte mi volali,že kočík posielajú službou PPL a že príde do troch dní.
Jednanie super,som bola fakt spokojná.Kočíky mutsy som videla na predajni,krásne poťahy majú.
No mne sa nikto neozval vcera prisoel mi potvrdzujuci mejl aj s moznostou kontroly vybavenia objednavky. Najskor bol status prijata teraz ze vyrizuje se. Tak tam v pondelok zavolam ze co a ako. Dala som si platbu ze pri dodani tovaru tak dufam ze to je ok. Dokedy ti prisiel tovar?
mne práveže ponúkli len možnosť platby bankovým prevodom,ale to bolo minulý rok v novembri...možno sa to už zmenilo.
peniaze im prišli na účet na tretí deň od prevodu a kočík prišiel za dva dni ako mi volali,že majú peniaze na účte.
cez IB je to v pohode a poštovné je nad 5000 kč zdarma.
No nic v pondelok volam
ahoj,ja som v babyparku kupovala dva kočíky - a maximálna spokojnosť.V predajni v brne som
bola osobne a bola som nadšená...krásny obchodík. aký kočík kupuješ? osobne alebo cez net?