Ahojte mamicky i buduce mamicky.Som tu nova,takze dufam,ze sa niekto do mojej diskusie prida.
Mame dilemu ohladom vyberu kocika.Nemate niektora skusenost s kocarom Baby Word Quido.Asi to bude nieco novsie.Je tych kocarov akosi strasne vela a vybrat nejaky je ozaj problem.Takze zatial mam vybraty bud tento alebo aj Camarelo Q12,takze ak by sa nejaka dobra dusa nasla a pridala sa do diskusie,budem iba rada 🙂
Dakujem 😉 .O Camarele uz ako take info mam,zatial prevazuje viac pozitiv ale chcela by som este viac vediet o tom Baby Word.S tym akosi tapam na nete,recenzie som zatial neobjavila..
Dakujem za snahu 😉
@grundia Oba sú veľmi podobné, nad Camarelom som rozmýšľala aj ja, keď sme šli kupovať kočík - čo ma však odradilo, že športová časť sa polohuje ako korýtko - keď dáš dolu chrbtovú časť zároveň sa zdvihne sedacia - čiže nevznikne rovina, ale sklopené L-ko. Ak ti bude bábo spávať na boku alebo na brušku - tak tam nebude môcť - kamoška musela kvôli tomu meniť kočík. Ak som dobre pozrela obrázky, rovnaký systém má aj Baby Word - len upozorňujem na tento detajl 🙂 🙂 🙂
@ziarcanka To mas pravdu.Tiez sa mi to osadzanie sportiaku velmi nepozdava ale vcelku mi pride OK.Pre nas je hlavne aby nemal nafukovacie kolesa,vobec sa nam nepacia a este k tomu babo bude v zime a v nasom meste sa teda sneh ani velmi neodhrna co sa chodnikov tyka a ked bude posyp na ceste..No ved dufam,ze sa nejako uz rozhodneme i ked je to asi najvacsi problem,kociky 😀
@grundia ahoj, pozri sa v existujucich diskusiach tu 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/kocar-cama...