Baby Skate Surfer pre Jane. Máte skúsenosti?

sylviabab
23. feb 2010

Ahojte baby.
Nevsimla som si tu este tuto temu, tak zacinam. Ma niektora skusenost s Baby Skatom? Pre "neznale mamicky", je to taky stupienok na koliesku, ktory sa upevny za kocik a sluzi pre starsieho surodenca, aby nemusel slapat za tym mladsim stale 😉
Konkretne, chcem sa opytat na Surfer pre kociky zn.Jane. Piste mi, prosim, Vase nazory, skusenosti, pripadne, kde ste to kupovali... velmi privitam!

oliver1
14. apr 2010

Aj ja rozmýšlam že kúpim ale neviem či to vôbec budeme používať, syn má 3 a teraz sa má narodiť druhý, zdá sa mi to drahé, čo keď to nepoužijeme ani raz 😒

lenus3
10. máj 2010

Ja surfér mám, momentálne ho však predávam, malý bude mať štyri roky v júli.
Musím povedať, že vozenie zbožňoval, je to super vecička, môžem len a len odporučiť. Inak by som sa do mesta asi nevybrala, lebo mám to 2,5 km a malý by toľko nevládal. Ak čakáte bábätko, určite si ho kúpte a ak môžem odporučiť originál Jané, zvládne aj obrubníky.

darka83
4. jan 2011

Ahojte a neviete ci sedi aj na jane rider? V jednom obchode mi vraveli ze k nemu skate neni.

anjelicek26
4. jan 2011

@darka83 - neni, ale tak su univerzalne skejtiky, co pasuju na kazdy kocik... My jane skejtik mame a neviem si ho vynachvalit aj u nasej 4-rocnej na dlhsich prechadzkach...