Ahojte, chcem sa spýtať či máte skúsenosti s nakupovaním v poľskú... myslím kočík a ostatne veci. Chcela by som tam ísť no trosku sa obávam asi som náročná v kočíkoch či tam niečo pekne nájdem 🙈 neviete aké značky tam majú ? Či sú tam aj take lepšie ako britax
Ďakujem
@11mata22 My sme tam kočík kúpili ale keď to s odstupom času 1,5 roka zhrniem tak sa tam neoplatí ísť. Cenovo to vyšlo ako tu. Jedine na postielke a komode sme ušetrili a na kosielkach ale už by som tam viacej kvôli tomu nešla. Žiadne značky tam nečakaj,to sú len ich vymyslené žiaden Britax a pod.
Podla mn asa ti oplati sa tu popozerat, ked si zratas aj tu cestu aj cas a rozdiel nebude taky ako cakas, tak si ho rovno mozes aj tu kupit
@11mata22 ahoj ja som pred 5 rokmi tak kupovala kočík camarelo..mali ich aj na Slovensku a vedela som, že je to poľská značka,ale už by som tam nešla..Mala som pocit akokeby bol menej kvalitný ako tie camarelo,čo boli na Slovensku....chcela som ho aj reklamovať 🙄ale čo ísť kvôli tomu do Poľska? Takže tak radšej Slovensko a istota reklamácie 😉😊
@11mata22 my sme kupovali v PL nie na trhoch (tam zasadne nechodím), ale v normálnych obchodoch v Bielsko Bialej a super vyber. Deti už mám veľké, ale stále tam raz za polrok ideme na nákupy, na značkové veci, športové, aj na kozmetiku do SEPHORA a Douglas. Do obchodného centra samozrejme.
Kočík sme mali odtiaľ tiež, značka Graco, u nás bol vtedy 3x drahší. Aj postieľku sme odtiaľ mali, bavlnené košieľky. ich výroba.
pred tromi dnami priblizne tam bola kamoska. Kupila aj kocik, aj hniezdocko, aj plienky klasicke 🙂
@ertlovik18 pred troma rokmi to je davno,my sme boli pred rokom a fakt sa nroplati,jadne ze maju aj kladicke plienky ale cena taka jak tu,a deky hrube su tam este drahsie ako u nas a tie iste
@lucyjka6 ale ja som pisala pred tromi dnami, nie rokmi 🙂
Hmm ako na vyber tam je toho pozehnane, no asi ta sklamem co sa znaciek tyka. Tam moc znackove za dobre peniazky nenajdes. KEd tak tych klasickych tam maju kopec v roznych farbach