Baby, objednávali ste niekto z Aladdin.sk ?

gabrieluskka
10. nov 2020

Mam objednany kocik uz 12 dni dodanie pisali 7-10 dni. Volala som aj na predajnu aj na eshop aj som pisala email aj som pisala spravy na FB a nikto sa mi odtial neozyva. Mate s nimi skusenosti?

gabu_lienka
10. nov 2020

@gabrieluskka ahoj, ja som objednavala od nich uz niekolkokrat a nikdy nebol problem. Skusila by som este volat (mavaju dost naval v predajni, tak treba skusat)

lenilkovo
10. nov 2020

My sme pred vyse rokom od nich tiez objednavali kocik trojkombinaciu, komunikacia bez problemov, dodanie sa oneskorilo, pretoze autosedacku dodavatel z nemecka odosielal zvlast a neskor, ale vsetko vpohode vysvetlili. Potom sme nasledne aj jednu drobnost poskodenu pri preprave reklamovali a takisto ziaden problem. Asi su momentalne len vytazeni, plus mozu mat aj vypadky personalu......za sucasnej situacie nikdy nevies....

lenuska9999
10. nov 2020

Áno ja som odtiaľ pred nedávnom tiež objednávala kočík , dodanie trvalo asi dva týždne. Nehovoriac o Tom, že som ho hneď poslala naspäť , lebo som nebola spokojna..

simca06022011
10. nov 2020

Ja som tam kedysi nakupila komplet vybavu a vsetko v poriadku bolo, dodanie kocika trval dlhsie, mozno aj 6t a boli sme to zobrat osobne. Teraz treba ratat aj s oneskorenim u jeho dodavatelov preto som napr aj ja trochu trpezlivejsia pri nakupoch (granule mi isli miesto zvycajnych 3 dni, dva tyzdne... ), kedze aj chori mozu byt atd.
Aj u nas v eshope to viazne prave tam, ze dodavatel ma cas a potom sa sprintom bali milion zasielok :D napis email a pockaj na odpoved, neveim ako dlho neodpovedaju... u nas sa k tomu casto dostaneme ak mame naval, az potom ako odide kurier o 16tej :D .

filodendron
28. jún 2021

@gabrieluskka pre ostatnych, ktori budu zhanat info o tomto eshope...z vlastnej skusenosti neodporucam. Za mna obrovske sklamanie, po dvoch tyzdnoch cakania na tovar sa dozviem, ze tovar nemaju a ani mat nebudu...takto sa podnika len na Slovensku. Pan majitel bude zrejme sprostredkovatel a nie predajca. Na sklade maju mozno tretinu produktov, ktore ponukaju na webe. Takze za mna, ruky prec od nich a radsej oslovit serioznejsiu firmu.

123456lk
28. jún 2021

@filodendron a ja som chcela od nich kočík 3v1 kúpiť, tak asi budem hľadať inde, dosť drahé a ešte neseriozny ...🤨

danieli
28. jún 2021

spolahlivy eshop, snazivy personal, akurat dodanie vecnost a kusok k tomu