Mam objednany kocik uz 12 dni dodanie pisali 7-10 dni. Volala som aj na predajnu aj na eshop aj som pisala email aj som pisala spravy na FB a nikto sa mi odtial neozyva. Mate s nimi skusenosti?
My sme pred vyse rokom od nich tiez objednavali kocik trojkombinaciu, komunikacia bez problemov, dodanie sa oneskorilo, pretoze autosedacku dodavatel z nemecka odosielal zvlast a neskor, ale vsetko vpohode vysvetlili. Potom sme nasledne aj jednu drobnost poskodenu pri preprave reklamovali a takisto ziaden problem. Asi su momentalne len vytazeni, plus mozu mat aj vypadky personalu......za sucasnej situacie nikdy nevies....
Áno ja som odtiaľ pred nedávnom tiež objednávala kočík , dodanie trvalo asi dva týždne. Nehovoriac o Tom, že som ho hneď poslala naspäť , lebo som nebola spokojna..
Ja som tam kedysi nakupila komplet vybavu a vsetko v poriadku bolo, dodanie kocika trval dlhsie, mozno aj 6t a boli sme to zobrat osobne. Teraz treba ratat aj s oneskorenim u jeho dodavatelov preto som napr aj ja trochu trpezlivejsia pri nakupoch (granule mi isli miesto zvycajnych 3 dni, dva tyzdne... ), kedze aj chori mozu byt atd.
Aj u nas v eshope to viazne prave tam, ze dodavatel ma cas a potom sa sprintom bali milion zasielok :D napis email a pockaj na odpoved, neveim ako dlho neodpovedaju... u nas sa k tomu casto dostaneme ak mame naval, az potom ako odide kurier o 16tej :D .
@gabrieluskka pre ostatnych, ktori budu zhanat info o tomto eshope...z vlastnej skusenosti neodporucam. Za mna obrovske sklamanie, po dvoch tyzdnoch cakania na tovar sa dozviem, ze tovar nemaju a ani mat nebudu...takto sa podnika len na Slovensku. Pan majitel bude zrejme sprostredkovatel a nie predajca. Na sklade maju mozno tretinu produktov, ktore ponukaju na webe. Takze za mna, ruky prec od nich a radsej oslovit serioznejsiu firmu.
@filodendron a ja som chcela od nich kočík 3v1 kúpiť, tak asi budem hľadať inde, dosť drahé a ešte neseriozny ...🤨
spolahlivy eshop, snazivy personal, akurat dodanie vecnost a kusok k tomu
@gabrieluskka ahoj, ja som objednavala od nich uz niekolkokrat a nikdy nebol problem. Skusila by som este volat (mavaju dost naval v predajni, tak treba skusat)