Dobrý deň. Chcela by som sa poradiť ohľadne kočíkovania. Koncom apríla k nám pribudne malá sestrička a náš synček vtedy bude mať 21 mesiacov. Moja dilema je ohľadom kočíka. Uvažujem, že si zaobstarám súrodenecký kočík Baby jogger city select, aby som mohla oboch drobcov naložiť a ísť. Lenže neviem ani to, či sa tam zmestí takmer 2 ročný chlapček (bežne veľký) a či v tom veku bude chcieť? Momentálne má 15 mesiacov a vozí sa v športovom kočíku. Keď ideme pešo.... tak každá kvetinka, mačička je zaujímavá a nikam sa bez kočíka nedostaneme. Bývame na dedine. Denne chodím do obchodu (cca 30min.) a denne na ihrisko (cca 25 min.). Je pravda, že cez leto budeme skôr pri dome a na prechádzky pôjdeme buď skoro doobeda, alebo podvečer. Manžel je v práci a teda aj napriek tomu, že mám aj auto chcem byť samostatná a isť kočíkom s deťmi kam chcem a potrebujem. Takže aké máte skúsenosti s týmto kočíkom a či ste súrodenecký používali aj v lete pri dvoj ročnom? Lebo neviem sama, či mám kúpiť klasický kočík pre malú, alebo takýto súrodenecký? Alebo stačí ten stupienok?? Prípadne iné značky? Ďakujem vám veľmi pekne za rady 🙂
Ahoj. No ja sa každý deň rozhodnem inak 🙂 a už mi to lezie na nervy.... u nás pribudne sestrička koncom apríla a teda pôjde leto. Preto teraz uvažujem, že predsa kúpim kočík iba pre mladšiu a to stupátko a tiež odrážadlo a na jar môže syn trénovať. A skúsime takto fungovať. Ak to nepôjde, asi až potom budem riešiť súrodenecký. Odrádza ma totiž to, že už teraz sa mi ťažšie tlačí, keď je sám, ale predsa už má svoje kilá a ak si prirátam súrodenecký kočík + dve deti naložené, tak to je celkom dosť... nie som žiadny obor 🙂 ani silák... u vás je iná situácia, ak teraz začína zima.... vtedy si asi radšej posedí s fusakom... kočík budem riešiť tu z MK, lebo aby ma neškrelo, keď táto varianta nebude fungovať a musím kúpiť ĎALŠÍ kočík 🙂 no a na nákupy asi budem chodiť nie tak často (nie denne) a autom s oboma... len budem musieť lepšie plánovať, čo budeme papať a variť.... aby sme mali doma všetko. Alebo myslíte, že to nebude fungovať? Ono je to inak asi všetko dosť individuálne.... každé dieťa a každá rodina....
@andrea_ff ja mam tento kocik a vozim v nom trojročnú 😀 Uz som myslela, ze ho zruším a len malému zaobstaram sportiak, ale este si ho cez zimu necham. Rano bežím so starsim do skoly, potom s nou do skolky, rýchlou chôdzou mi to trva 40 min, keby ona cupkala vedla mna, tak hodina a pol urcite. Ked treba, aj v nom pospi, ale nohy uz ma pokrčené . Dvojročného tam este vpohode povozis.
Ahoj nasla si uz nieco? ja mam tiez babatko a 2rocneho a pouzivame Bumbleride indie twin, no uz taku staru sunku. Rozmyslam teraz kupit bud taky isty, lebo tento stary uz pomaly doziva /kupovany z bazaru/ alebo si vybrat nejaky iny. Stupadlo u nas nema uspech, chce proste sediet a hlavne ked nasnezi alebo bude clapkanica, so stupadlom je to velmi narocne a niekedy aj nemozne prejst - mam to otestovane.