ahojte kočky poradte. bola som v ke v obchode maderna na ich stranke maju jeden kočik co by som chcela .bola som u nich nemaju ho na predajni ale ze vedia objednat ale ked som sa pytala že ako to funguje predavačka povedala ze je to zavezna objednavka . lebo ja chcem ten kočik najprv vidieť pred tim nez ho kupim . a ona povedala ze ked ho objedna musim ho zobrat , a ked nebude dobry ?
proste neviem jedna sa o kočik baby desing mini2012 .
@zigzag ja som tsm bols v dobotu a povedala ze ked ho objedna musim ho zobrat ze je to zavezna objednavka ale ja za to nemozem ze to enmaju na predajni ja by som rada to najprv videla ,
@zigzag a na stranke maju toto napisane
revádzkovateľ internetovej predajne MADERNA - internetový predaj AVANCE UM s.r.o. umožňuje svojím zákazníkom ako nadštandardnú službu - osobný odber tovaru na predajni Maderna, Barčianská 68/A, Košice, ktorú prevádzkuje firma MADERNA s.r.o. V tomto prípade nie je možné platiť VOPRED.
V prípade, že si zvolíte túto možnosť osobného odberu, je vaša objednávka vyradená - ZRUŠENÁ z evidencie internetovej predajne firmy AVANCE UM s.r.o. a objednávku a všetky záväzky voči spotrebiteľovi preberá firma MADERNA s.r.o. Tá zabezpečí tovar o ktorý máte záujem a vyzve vás k osobnému odberu - kúpe na predajni - platba je priamo na predajnom mieste - cez registračnú pokladnicu. V tomto prípade sa potom jedná o kúpu tovaru na objednávku, kedy si má spotrebiteľ možnosť a právo pred kúpou si tovar prezrieť a v prípade, že sa rozhodne, nemusí ho prevziať.
Osobný odber u firmy MADERNA s.r.o. sa týmto stáva predajom tovaru priamo na predajni. Tovar je osobne predvedený zaškoleným personálom, je názorne vysvetlené a predvedené použitie tovaru a tento predaj sa ďalej riadi všeobecne platnými Obchodnými podmienkami pre predaj v kamennej predajni.
@viktoria12 no, to akoby si si sama z netu z ich stranky obiednala, a na predajnu prides iba vyzdvihnut,, ja ked som brala viacej veci,tak som dala kurierom na adresu,lebo nie som z KE,,,, a reklamovala som potah na decku stolicku, lebo sa zacal trhat a tu mi obiednali priamo z predajne, ked bol problem, zasla som tam aj s blockom a oni vsetko vybavili,,
ked ho chces prv vidiet skus obehat ine obchody, ci nahodou nemaju,....
..ale stale je to internetovy obchod, mozes vratit bez udania dovodu do 7 dni, ako pri vsetkom co obiednavas cez net a nemozes si to pozriet nazivo...
@viktoria12 ja som kupovala z maderny vela veci, aj cez net, v pohode mozes reklamovat,, a aj vratit do 7 dni bez udania dovodu 😉