Baby Design Mini verzus 4Baby Guido

lullu21
20. apr 2013

Maminky prosim vas pekne, ktorý kocik je podla Vasich skusenosti lepsi? Mame aj sportový kočík z trojkombinacie, ale chcem este jeden golfovy so spojenou ruckou len do obchodu a na vylety. Dakujem za kazdu radu 😉

citronius
20. mar 2014

@lullu21 Rozmýšľam aj ja nad tými to dvoma. Pre ktorý ste sa rozhodli?

lullu21
autor
22. mar 2014

@citronius Nakoniec 4Baby guido🙂

citronius
22. mar 2014

@lullu21 aké má plusy aké mínusy? Ako je to s vychádzaním na obrubníky? Ďakujem

lullu21
autor
22. mar 2014

Za tu cenu (67€) som spokojna, ja osobne s tym nemam vobec problem, vychadzat na obrubniky, je pravda ze s golfovym kocikom sa inak naraba ako so sportakmi. Neviem VAm povedat minusy, lebo nemam moznost porovnat s inymi golfacmi. My sme ho mali aj na dovolenke v Chorvatsku, na aute mame maly kufor, ale v pohode sa nam zmestil do kufra🙂.

janulap
22. mar 2014

@citronius ja mam baby design mini 2014.Som spokojna.Sedaciu cast som merala v obchode a bola taka ista ako aj u niektorych inych kocikoch...Kosik je dost velky a da sa k nemu dobre dostat,aj ked je opierka chrbta v polohe pololezmo.Celkom do polohy lezmo sa neda dat.Co sa mi velmi paci,da sa predlzit strieska 🙂

adrika89
19. máj 2014

@janulap prosím vás, koľko váži vaše dieťa, chcem si ho kúpiť a nechcem, aby bola mala v ňom natlačená, keďže ho plánujem využívať dlhšie, ďakujem 🙂

janulap
19. máj 2014

@adrika89 bude mat 18m a vazi necelych 10kg 🙂

mimik07
6. jún 2014

4 Baby Quido 2014- cele zle! Ja ho mam doma 2 tyzdne,uplne novy,no uz ho davam prec. Jedine plus je asi to,ze je lahky,ked je prazdny 😀 . No pre moju malu,to nie je. Mala ma 17 mes.,80 cm a necelych 11kg. Ked ju tam posadim,kocikom sa tazko manipuluje,akoby som tam dala neviem aky naklad. To uz nehovorim este o nejakom nakupe. Nehrozi. Vychadzanie na chodnik-totalne zle,pokial dcera sedi. Vsetka vaha je vpredu a mam pocit ze kocik sa zlomi na polovicu.Neda sa dat operadlo ani uplne do sedu. Na spanie je kratky,mojej dcere visia nohy asi od lytok,a ked horko tazko zaspi,nohy si skrci v kolenach uplne si ich stiahne. Ona mi este spava aj vonku.Ked ju posuniem uplne hore,hlavicku tam ma napchatu,uplne sa spoti a je tam pokrutena jak paragraf. Dalsi nedostatok je,ze nema stresne okienko ani ziadne vetracie. Musim na nu stale nakukat spredu. Navyse taska na kociku ako sa hojda,jej stale bucha do hlavy. Nerozumiem preco pisu ze kocik je do 15kg,ked on uz teraz ked ju tam dam "az place",co nevladze. A zacal pukat a vrzgat uz po par dnoch. Uz nikdy si cez internet.obchod kocik nekupim.Radsej som si kupila priamo v obchode a aj drahsi,ale mohla som ho odmerat,malu tam dat,vyskusat,aj ako v nom lezi. Takze,bila by som toho,co 4baby Quido a podobne jemu,vymyslel.

mimik07
6. jún 2014

@adrika89 ak ste ho este nekupili,ani ho nekupujte,olutujete to.

mimisk
6. jún 2014

@mimik07 my mame zase inaksie odozvi, co ho zakaznici kupili tak su spokojni

mimik07
6. jún 2014

@mimisk No nemyslim si. Urcite sa nepochvalite kopou reklamacii. Dost mi o nich povedali uz v obchodoch,bohuzial neskoro,uz ked ho mam doma.

mimisk
6. jún 2014

@mimik07 no zatial sme nemali ziadne

mimik07
6. jún 2014

Vy ich len predavate,ja som ho pouzivala 😀

mimisk
6. jún 2014

@mimik07 preco ta ironia, ja sa zakaznikov vzdy pytam ako su spokojni abz som vedela ci mam este ponukat tento kocik,takze keby boli nejakwe spatne ohlasi tak by ssom ho urcite neponukala a zbytocne by som si lezak na predajnu nedala 😒

mimik07
6. jún 2014

Tak ja si potom urcite vsetko o tom kociku vymyslam !!!!

mimik07
6. jún 2014

Len si tu robi reklamu aby zarobila na takom h...

mimisk
7. jún 2014

@mimik07 prosim neurazajte ma ,kazdy ma pravo povedat svoj nazor,ked vam sa nieco nepaci ,moze sa pacit inemu

mimisk
7. jún 2014

@mimik07 ja predavam kociky uz 20 rokov takze za tie roky viem posudit kvalitu kociku

mimik07
7. jún 2014

Tak tento teda je kvalita fakt.

mimik07
7. jún 2014

@mimisk Mam tiez pravo povedat tu a napisat svoj nazor a skusenosti s nim.

anicka246
1. júl 2014

@janulap Dobrý deň chcem sa opýtať, čítam že píšete, že sa nedá dať ležmo úplne, ked som čítala info o tom kočíku tak tam píšu že ide úplne do lahu.. fakt sa nedá dať? a čo sa týka koliesok sú dobré? gumené či plastové? Dakujem za info, chceme kúpiť ten kočík len nikde osobne som ho zatiaľ nevidela ... budem rada za vaše info..

anicka246
1. júl 2014

@mimik07 to teraz myslíte ten guido či baby design?

mimik07
1. júl 2014

@anicka246 ja poznam Quido,o tom som ja vravela 🙂

anicka246
1. júl 2014

aha, lebo sa rozhodujeme medzi guido a baby design, a čím viac čítam tým som nerozhodnejšia... ten baby design je tým pádom asi lepší že?