Baby Active Elipso 2012

janulap
17. júl 2012

Maminky,mate niekto skusenosti s tymto kocikom?

lienkapp
16. aug 2012

Dnes som ho bola skusat nazivo. Mali sme vybraty iny, ale ked sme videli a skusili tento, boli sme rozhodnuty. Je strasne lahky, velka vanicka, lahko sa rozklada, vojde do auta. Zatial som nenasla nevyhody. Tiez by ma zaujimali skusenosti inych mamiciek, predsa je to o niecom inom v obchode a potom za plnej prevadzky. 🙂

ivanka109
17. aug 2012

ja som včera na neho pozerala v obchode, hned mi padol do oka, kupila by som ho, ale tiež by som chcela počuť skúseností iných. Neviem sa rozhodnuť ani aku farbu by som chcela, vzhľadom na to že čakame dievčatko.

lapusichette
17. aug 2012

A mozem sa opytat dievcata, ze v ktorych obchodoch a mestach ste ho skusali ? Lebo tu v BB ho niekde niet. Ja som tiez nad nim uvazovala, pretoze potrebujem lahky kocik a ma snad asi vsetko co potrebujem. Len mi je to zvlastne, lebo v mojom vybere je este Brio go, ktory som mala moznost vyskusat a je super na manipulaciu ako pierko a bez problemov ho dokazem nosit, aj ked si tam predstavim dalsich 4,5 kil. (my totizto nemame vytah, tak preto hladam co najlahsie kociky)
A hlavne som sa zamyslala nad tym, ze ten Brio Go stoji 700 v niektorych obchodoch po zlave a tento tak malo. Tak ze ci je to len o znacke, lebo Brio Go Svedi dovazaju a Elipso Poliaci.
V tomto mam tiez dilemu.

janulap
autor
17. aug 2012

@lienkapp ty si z PP?A aj si ko skusala v PP?Mozes mi prosim povedat kde?A skusila si aj sportovu verziu?Na vikend ideme ku svagrinej do PP,tak by som ho mrkla....len ci je ten obchod otvoreny aj cez vikend,alebo sobotu aspon doobeda... 😕

janulap
autor
17. aug 2012

@ivanka109 no ja by som pre dievcatko brala presne tu farbu co je hore na foto-strasne sa mi paci 🙂

lienkapp
17. aug 2012

@lapusichette
@janulap My sme boli v Poľsku v Nowom Targu. Obchod sa vola BABY BOO. Tam ho mali v čierno-sivej farbe. Je úplne ľakučký. V plnej verzii má len 9 kg. Ľahko sa ovláda, kolieska rýchlo zaaretuješ a aj ten systém odpájania vaničky je úplne super.Ku tomu je aj veľká taška s prebaľovacou podložkou. V športovej verzii som ho nevidela, ale sme sa s manželom jednoznačne zhodli, že ho kupujeme. 😀

janulap
autor
20. aug 2012

@lienkapp dakujem,a dakujem aj za sms 😉 Posli mi,prosim cislo uctu,nech ti za sms prevediem prasule 😉 A kocik budete brat ako trojkombinaciu-hlboka verzia+sportova+vanicka?A cena bola prosim aka? 🙂

lienkapp
20. aug 2012

@janulap netreba mi posielať peniažky. Som rada, že som mohla pomôcť. My budeme brať dvojkombináciu, pretože budeme mať januárové bábätko tak vo vajíčku ho nebudem voziť vonku a autosedačku nám požičia švagriná. Potom si už kúpime väčšiu neskôr. Za dvojkombináciu to bolo okolo 270-280 eur + vajíčko cca 50 eur. Pozerala som to na nete a je to rovnaká cena, takže určite to objednám cez net, ale až v novembri.
Vy ste nakoniec boli v Poľsku pozrieť či nie?

janulap
autor
20. aug 2012

@lienkapp ja som si myslela,ze si kocik pozerala v Poprade.My do Polska pojdeme september-oktober???Teraz sme boli na cely vikend v Poprade.Mne zas svagrina chce pozicat sportovy kocik,tak uz aj rozmyslam,ze kupim len hlboky-este vobec neviem,ako sa rozhodnem.A v Baby Boo mali tovaru?co vsetko tam maju?A ceny? 🙂

lienkapp
20. aug 2012

@janulap maju tam všetko možne. Nie je to až taká strašne veľká predajňa, ale nájdeš tam všetko. My sme tam šli len kvôli kočíkom, že si vyskúšam naživo. Ostatné vecičky sme pokúpili na trhoch. Dole majú oblečenie, hračky, odsávačky, potreby do pôrodnice atď. a na hornom poschodí sú postielky, kočiare, autosedačky... Mali tam všelijaké značky. Majú aj internetovú stránku, tak skús pozrieť. Nie je tam úplne všetok tovar, ale nejaké foto z interiéru obchodu tam je. Daj si do googlu názov obchodu a malo by ti to vyhodiť tu poľskú stránku.

lienkapp
20. aug 2012

@janulap skús tento link je tam všetko nafotené http://www.babyboo-nowytarg.pl/

fidanaf
12. sep 2012

môžem sa opýtať, poradili by ste mi namiesto tohto kočíka baby active elipso ešte nejakú inú alternatívu??? aby sme mali ešte do zálohy nejaký, lebo taktiež potrebujeme ľahký kočiarik! dakujem!

ivanka109
13. sep 2012

ja som žiaden iný taký ľahký nenašla, už som objednala ten babyactive, tak dufam ze budeme spokojni

katkabed
24. sep 2012

ahoj maminky, tak i ja som fanusik tohto kociaru Elipso 😉, i ked som ho zatial videla len na nete..mne ho treba az tak koncom februara 2013, tak neviem ci ho objednam cez net, alebo si ho kupim v Polsku, ale asi az v novom roku (Nowy Targ, Krosno, Rzeszow - len netusim, ze ake maju farebne prevedenie a v Presove, v Kosiciach ho neviem zohnat.)..a tak by som vas chcela poprosit, ze ak tu nahodou opat niekedy nakuknete, aby ste tu opisali svoje skusenosti, lebo cakate deticky o cosi skor 😉, vyhody ci skryte nevyhody tohto kociarika... a naozaj ma len 9kg a je potom dost stabilny? lebo jeden predavac, co dovaza kociare z Polska, nechcel verit mojej tehotnej sestre a ju odpinkal, ze to bude asi daky 13kg kociar, ze lahsie z Polska vraj nie su.. 😒 dakujem za vase postrehy..

kiakocikovsvet
27. sep 2012

@lapusichette s kočíkom Brio Go sa nedá porovnať, nie je to iba o cene je to aj o kvalite, my predávame obe značky a sú diametrálne odlišné,

kiakocikovsvet
27. sep 2012

@katkabed váha 9 kg je bez vaničky

lienkapp
4. okt 2012

@kiakocikovsvet ale aj na vašej stránke je napísané, že plne vybavený má 9kg, tak ako to teda je 😅 Ak sa môžem opýtať, v čom sa tak strašne odlišujú? Lebo v cene, to som si všimla aj váhou je Brio tažké v porovnaní s Elipso. My sme ešte stále nekúpili, aj keď rozhodnutí sme pre Elipso, tak chcem vedieť názor niekoho od "fachu", kto s tým robí a má skúsenosti. Skúšali sme Elipso naživo v Poľsku a fakt je ľahučký (aj s vaničkou) a dobre sa nám ovládal. Prosím o váš názor, aby sme sa dobre rozhodli.

kiakocikovsvet
5. okt 2012

ťažko je porovnávať kočík Polský so Švedským, keď sa Vám páči Elipso tak skúste ho porovnáť s ďalšími kočíkmi, ktoré sú tiež vyrábane v polsku, alebo nám prezvonte my Vám zavoláme a poradíme

georgia333
8. nov 2012

@fidanaf veľmi ľahký a veľmi pekný kočík od firmy LONEX, videla som ho v predajni v Žiline, ovládanie jedným prstom

mimuska2109
25. dec 2012

@georgia333 Ahoj, chcela by som sa opytat, v ktorej predajni v Ziline si videla kocik od firmy Lonex. Nam sa velmi paci, ale chceli by sme ho vidiet aj nazivo, ale nevieme najst predajnu kde by ho mali. Pozerali sme video a v sportovej casti sa polohuje opierka chrbta pomocou popruhu a neviem ci je to stastne riesenie.
Dakujem za podpoved.

georgia333
26. dec 2012

@mimuska2109 je to predajňa pred CARREFOUROM

mimuska2109
27. dec 2012

@georgia333 dakujem velmi pekne za odpoved. Chcela by som ta este poprosit,my nie sme zo ziliny a zajtra budeme len cez nu prechadzat,ze ci by si mi nemohla napisat ulicu,alebo aj nazov predajne,aby sa nam to lahsie hladalo? Pripadne ak nahodou maju aj internetovu stranku. velmi by som ti bola povdacna. Dakujem Miska

tonka61
30. dec 2012

Elipso je ozaj super. pozrite na web predieta.sk. odtial ho mam ja.

janzde
17. feb 2013

@tonka61 môžem sa opýtať? ty máš ten kočík baby active elipso? športová časť je v pohode? nie je tam malý priestor? myslím tým, či madlo nie je veľmi natlačené na dieťati, pretože keď som pozerala v obchode bexu, tak som mala pocit, že sa tam dieťa ani poriadne nepohne, to madlo sa mi zdalo, že je veľmi natesno k dieťaťu... ak by si mi mohla napísať skúsenosť, bola by som ti veľmi povďačná, ak ho teda máš kúpený. ĎAKUJEM 🙂 myslím konkrétne tento http://www.e-kociky.sk/?1381,babyactive-elipso-...

drahenka
2. mar 2013

Ahojte 🙂 Prosim Vas, je tu niekto kto BABYACTIVE ELIPSO uz kupil 🙂 Rozhodujem sa a chcela by som nejake skusenosti od toho, kto ho uz pouziva 🙂 Dakujem 🙂

janulap
autor
16. mar 2013

@drahenka
ahoj my sme ho nakoniec nekupili.Nasli sme iny 🙂

kiakocikovsvet
16. mar 2013

@janzde madlo je dostatočne vzdialené, takže dostatočne vzdialené od dieťaťa

janzde
17. mar 2013

@kiakocikovsvet dakujem 🙂

drahenka
5. apr 2013

@tonka61 takze si s nim spokojna 🙂? Lebo sa ho chystame objednavat ale nazivo som ho nevidela 🙂

fajndievca
13. jún 2013

Žienky poradíte mi ako pripojím autosedačku ku konštrukcii kočíka? S vaničkou to ide v pohode, ale autosedačku neviem ako pripevníť. Už som z toho na nervy, skúšala som všeliako, no nijak to nepasuje.