Ahojte baby, chcela by som sa poradiť. Kedy cca sa dáva dieťa do športového kočíka? Je to podľa toho či už sedí? Zároveň sa chcem opýtať či máte niektora skúsenosti s kočíkom Babetto nico estilo. Ak áno poprosím recenzie. Ďakujem 😍
@p80a72 tiez mame bebetto nico estilo 2019...pekny elegantny sportak, ma dost dlhu striesku co je super, syn ma osem mesiacov a vozi sa v nom dobre dva mesiace, lebo vo vanicke mu uz bolo tesno...ale tiez suhlasim, ze na cestovanie nie je moc vhodny...
my sme dávali do kočíka v štyroch mesiacoch, pretože akonáhle sa začal pretáčať, tak to vždy v kočiari robil takým spôsobom, že mi išiel odtiaľ vypadnúť. V šporťáku som dala nie do úplného ľahu ale také trošku zdvihnuté a mal aj výhľad
@freeja a nieje aj ťažší? Lebo keď porovnám tých cca 14 kg a sestra ma síce taký kočík ani neviem čo je zač ale je 9kg tak či to není ze kôli váhe kukať mám iný... A objednali ste si ho cez internet alebo skúšali na predajni? Som z LM a našla som najbližšiu predajňu kde ho majú pri ZA ... Zatiaľ po internete som ho našla po 249€
@p80a72 je tazsi. Ale pri kocikovani to samozrejme necitit, zdviham ho jedine pri nakladani do auta, cize to sa da prezit. Kupovala som ho cez net, aladdin.sk, rychle a bezproblemove dodanie. Som z BA a tu som ho nevedela najst na predajni v celom meste. Bolo to hop alebo trop. Ja som isla po dizajne, cene a odpruzenych nafukovacich kolesach a otocnej sedacke samozrejme.
Ja som dala sportiak, ked mala 5 mesiacov, uz sa jej nepáčilo ležať, stale sa dvíhala, aby nieco videla
A chcem sa este opýtať... V čom sú lepšie nafukovacie kolieska a v com tie gélové neviem či sú ešte aj iné alebo len tieto dva typy
@p80a72 malu som tam supla ked zacinala sediet a bola z lezania v hlbokom uz nervozna, ze nevidi co sa tam deje. Mame Bebetto Nico Estilo 2019 v tmavomodrej verzii, niet mu co vytknut. Jedine ze je ozaj mohutnejsi aj po zlozeni, cize v kufri auta ti zaberie dost miesta, ak vsak casto necestujete, nie je to problem