Babetto nico estilo - kedy začať so športovou časťou?

p80a72
23. apr 2020

Ahojte baby, chcela by som sa poradiť. Kedy cca sa dáva dieťa do športového kočíka? Je to podľa toho či už sedí? Zároveň sa chcem opýtať či máte niektora skúsenosti s kočíkom Babetto nico estilo. Ak áno poprosím recenzie. Ďakujem 😍

freeja
23. apr 2020

@p80a72 malu som tam supla ked zacinala sediet a bola z lezania v hlbokom uz nervozna, ze nevidi co sa tam deje. Mame Bebetto Nico Estilo 2019 v tmavomodrej verzii, niet mu co vytknut. Jedine ze je ozaj mohutnejsi aj po zlozeni, cize v kufri auta ti zaberie dost miesta, ak vsak casto necestujete, nie je to problem

motyl88
23. apr 2020

@p80a72 tiez mame bebetto nico estilo 2019...pekny elegantny sportak, ma dost dlhu striesku co je super, syn ma osem mesiacov a vozi sa v nom dobre dva mesiace, lebo vo vanicke mu uz bolo tesno...ale tiez suhlasim, ze na cestovanie nie je moc vhodny...

proximaa
23. apr 2020

my sme dávali do kočíka v štyroch mesiacoch, pretože akonáhle sa začal pretáčať, tak to vždy v kočiari robil takým spôsobom, že mi išiel odtiaľ vypadnúť. V šporťáku som dala nie do úplného ľahu ale také trošku zdvihnuté a mal aj výhľad

p80a72
autor
24. apr 2020

@freeja a nieje aj ťažší? Lebo keď porovnám tých cca 14 kg a sestra ma síce taký kočík ani neviem čo je zač ale je 9kg tak či to není ze kôli váhe kukať mám iný... A objednali ste si ho cez internet alebo skúšali na predajni? Som z LM a našla som najbližšiu predajňu kde ho majú pri ZA ... Zatiaľ po internete som ho našla po 249€

freeja
24. apr 2020

@p80a72 je tazsi. Ale pri kocikovani to samozrejme necitit, zdviham ho jedine pri nakladani do auta, cize to sa da prezit. Kupovala som ho cez net, aladdin.sk, rychle a bezproblemove dodanie. Som z BA a tu som ho nevedela najst na predajni v celom meste. Bolo to hop alebo trop. Ja som isla po dizajne, cene a odpruzenych nafukovacich kolesach a otocnej sedacke samozrejme.

akcul13
24. apr 2020

Ja som dala sportiak, ked mala 5 mesiacov, uz sa jej nepáčilo ležať, stale sa dvíhala, aby nieco videla

p80a72
autor
24. apr 2020

A chcem sa este opýtať... V čom sú lepšie nafukovacie kolieska a v com tie gélové neviem či sú ešte aj iné alebo len tieto dva typy

freeja
24. apr 2020

@p80a72 nafukovacie su podla mna lepsie do terenu a rozbite chodniky, pretoze viac tlmia ako napr.penove. Je tu vsak riziko defektu, co pri tych druhych nedostanes. Daj vediet ako si sa rozhodla 👍