ATLANTIC ESPIRO alebo CASUAPLAY S4 alebo X-LANDER XA?

henrieta44
14. jan 2010

ahojte kočky prosím pomôžte mi, v auguste čakáme druhé bábo a ja sa neviem rozhodnúť aký kočík mám kúpiť, páčia sa mi ATLANTIC ESPIRO ( no na ten som nenašla žiadnu recenziu) , CASUALPLAY S4, ten si maminky v celku chvália ale zase kamarátka mi povedala že to nie je dobrý kočík, niečo s opierkou, no už si nepamätám dobre, a strašne sa mi páči aj X-LANDER XA, ale tam je zase pár takých chýb ako opierka chrbta, vysoké madlo, či práskajúca penová rúčka. prosím napíšte mi aké máte skúsenosti. ďakujem

kaktusik007
14. jan 2010

ahoj, ja este skusenost s kocikovanim moc nemam, ale pri vybere kocika som mala pocit ze skladam maturitnu skusku 😀
- casualplay - tam sa mamicky stazuju na to, ze ma nizku opierku, teda ze este relativne malemu dietatku v sportovej verzii trci hlava ☹
atlantic espiro - netusim, neporadim
a xlander som vyradila presne pre tie iste chyby co pises.... nakoniec mi kamaratka odporucila cam cortina x3, aj co sa tyka velkosti vanicky, aj to ze sportova cast sa da dat aj v smere aj v protismere jazdy.... kocik mame domka od konca oktobra, ma kopec vychytavok a som z neho nadsena coraz viac a viac 😀 - napriklad sa da vanicka kocika pouzit nie len ako autosedacka do auta, ale aj ako koliska!!!! 😵
skus si precitat recenziu tu na MK, aj to mi dost pomohlo sa zorientovat, ci do neho ist ci neist..... kupovali sme jazdeny, a ta mamicka, od ktorej ho mam, si ho tiez nevedela vynachvalit...

https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

vibeke
19. jan 2010

ahoj, my sme sa tiez pytali na rozdiel medzi Casualom a Atlantikom,,, predajca v obchode nam povedal, ze jednoznacne Casual,, ale aj ked Atlantic je zase v pomere cene / kvalita vyborna volna,,, . Odporucil vsak Casual.

stresmenka
19. jan 2010

henrieta tu máš pokec na antlantik espiro ja ho mám a nemenila by so 🙂

tinoka
7. júl 2011

@stresmenka ahoj zaujmalo by ktory model espira mas lebo mne sa paci Atlantic 2011 lenze neviem ci nam bude stacit velkost vanicky nakolko mala sa nam ma narodit v novembri a to vies fusak deka oblecko . ci sa to vsetko do vanicky zmesti. nerada by som malu natlacala ako kapustu do suda :D

stresmenka
8. júl 2011

@tinoka ja už ho nemám ja som ho predala, lebo malý je už veľký, ale mala som ten predchádzajúci model a som fakt nadmieru spokojná určite keby som mala ešte malé čo už určite mať nebudem tak by som ho kúpila znova 🙂

neproy
10. okt 2011

Ja osobne Atlantic neodporucam. Cena je zaujimava, ale dizajn velmi zly. Napriklad sklapanie strechy je tak zle navrhnute, ze nasmu malemu tam nestastnou nahodou pricvikol kovovy mechanizmus sklapania prsty... a tak plakat ako plakal vtedy som ho este teda nepocul. Toto sa na kvalitnom kocary predsa nemoze stat.

tatiana1760
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatiana1760
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
graziela
2. nov 2013

Babenky, ak by ste mali niektora zaujem, tak ponukam na predaj kocik Atlantic Espiro, po 1 dietatku, je vo vybornom stave, akurat na taske su nefunckne cvoky, inac perfektny stav. My sme s nim boli veli spokojni, pisala som svoje skusenosti s nim uz v predoslych komentaroch. Viac foto mam aj v mojom bazariku. Cena dohodou.Odber najlepsie osobne v NO.